Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 146




Hier is pagina 146 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

$ Halveer de helft van de verse frambozen.

Houd derest van de frambozen apart voor

de garnering, Verkruimel met je vingers de

gevriesdroogde frambozen grof en houd

PISTACHE-

2 el apart voorde garnering. Klop voor de

vulling met de mixer de mascarpone los met

x

de kwark, poedersuiker en het vanille-

Wi

AART MET

aroma. Spatel hier kort de gehalveerde

FRAMBOZEN

verse en de verkruimelde gevriesdroogde

Pistache en

frambozen door en zet tot gebruik in de

frambozen: niet

1 Verwarm de oven voor op 120 °C. Verhit

koelkast.

m;

alleen de kleuren zijn

‘een koekenpan zonder olie of boter en

7 Verdeel vlak voor het serveren /s van

helemaal kerst, de

rooster % van de pistachenoten 3 min. Laat

het mascarponemengselover de cake. Dek

smaken zijn voor elkaar gemaakt. Dit

goed afkoelen op een bord. Maal de noten

af met een meringuecirkel. Herhaal dit en

pronkstuk zet je in een handomdraai in

inde keukenmachine net zolang fijn tot ze

eindig met de rest van het mascarpone-

elkaar. In een woord: wow!

de structuur van kristalsuiker hebben. Het

mengsel. Bestrooi met de gehakte pistache-

mag niet plakkerig worden

noten en achtergehouden verkruimelde

gevriesdroogde frambozen en verdeel

2 Doe het eiwit met het citroensap in een

vetvrije kom en klop stijf met een mixer.

de verse hele frambozen erover.

Voeg geleidelijk 225 g kristalsuiker toe en

TIP Vervang het vanille-aroma door

klop alles tot stijve pieken. Het eiwit moet

172 tlrozenwater (flesje 100 ml, Soug).

« 95.9 gepelde pistachenoten (bakje

zo stijf zijn. dat je de kom omgekeerd kunt

Dit aromatische bloemenwater geeft je

* 200 g eiwitten (van ca. 6 eieren)

houden zonder dat het eiwit eruit valt. Zeef

taart een extra luxe smaak en dit past

«1tlcitroensap

de maizena erboven en spatel samen met

perfect bij pistache en frambozen.

« 325 g fijne kristalsuiker

de gemalen pistachenoten door het eiwit

Extra feestelijk!

+10 g maizena

3 Leg een vel bakpapier op een bakplaat

« 100 g roomboter (op kamertemperatuur)

en teken hierop 2 cirkels van ® 20 cm

Bouw de taart maximaal 30 min. voor het

« 2eieren

(bijvoorbeeld met behulp van een bord).

serveren op. De cake en de meringuelagen

+100 zelfrijzend bakmeel

Keer het bakpapier om en verdeel het eiwit

kun je tot twee dagen van tevoren maken,

* Vat zout

met een spatel binnen de cirkels. Strijk het

Bewaar de cake en meringue apart van

+ 225 gverse frambozen (bakje)

niet te glad, Het eiwit

elkaar, goed verpakt in vershoudfolie en

+1 potje gevriesdroogde frambozen (35 9)

zet uit in de oven, dus zorg dat je binnen de

buiten de koelkast. De vulling kun je de

+500 g mascarpone

lijnen blijftom de schuimlagen straks goed

ochtend zelf maken, roer de frambozen er

« 250 g vole kwark

te laten passen. Bak de eiwitcirkels ca. 2 uur

pas kort van tevoren door. Hoe langer je het

en 30 min. in het midden van de oven. Neem

+ 30 g poedersuiker

laat staan en hoe meer je roert. hoe rozer

« 12 tl vanille-aroma

uit de oven en laat helemaal afkoelen,

de vulling wordt

* keukenmachine

4 Verhoog de oventemperatuur naar

« bakpapier

1B0°C. Bekleed de bodem van de spring-

BEVAT pp. 485 kcal -9 g eiwit 31 9 vet,

+ springvorm

vorm met bakpapier. Doe de boter met

Waarvan 19 g verz. 42 g koolhydraten,

de rest van de kristalsuiker in een kom en

(@ 24 cm, randen ingevet)

waarvan 32 9 suikers 0.39 zout 29 vezels

Klop in 5 min.met een miser tot een luchtige

- Pris pp. C170

crème. Klop de eieren los in een kom en

voeg alkloppend op de hoogste stand

beetje bij beetje toe aan de crème Zeef

het bakmeelen zout erboven en spatel

Ere

voorzichtig erdoor. Verdeelhet beslag

gelijkmatig over de springvorm, strijk glad

met een spatelen bak ca. 20-25 min. in

de oven.

©

Scan de QR-code met de AH app en

5 Neem de cakebodemuit de oven,

open direct het recept. Zet vervolgens

Verwijder voorzichtig de vorm en laat

Mmmmmeringue

eenvoudig de ingrediënten op je

helemaal afkoelen. Dit duurt ca. Tuur.

Kijk op ah.nl/meringue-maken hoe je

boodschappenlijst op ah.nl.

Hak de rest van de pistachenoten grof.

stap voor stap meringue maakt.

146