Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 146


Hier is pagina 146 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 146 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 146

$ Halveer de helft van de verse frambozen. Houd derest van de frambozen apart voor de garnering, Verkruimel met je vingers de gevriesdroogde frambozen grof en houd PISTACHE- 2 el apart voorde garnering. Klop voor de vulling met de mixer de mascarpone los met x de kwark, poedersuiker en het vanille- Wi AART MET aroma. Spatel hier kort de gehalveerde FRAMBOZEN verse en de verkruimelde gevriesdroogde Pistache en frambozen door en zet tot gebruik in de frambozen: niet 1 Verwarm de oven voor op 120 °C. Verhit koelkast. m; alleen de kleuren zijn ‘een koekenpan zonder olie of boter en 7 Verdeel vlak voor het serveren /s van helemaal kerst, de rooster % van de pistachenoten 3 min. Laat het mascarponemengselover de cake. Dek smaken zijn voor elkaar gemaakt. Dit goed afkoelen op een bord. Maal de noten af met een meringuecirkel. Herhaal dit en pronkstuk zet je in een handomdraai in inde keukenmachine net zolang fijn tot ze eindig met de rest van het mascarpone- elkaar. In een woord: wow! de structuur van kristalsuiker hebben. Het mengsel. Bestrooi met de gehakte pistache- mag niet plakkerig worden noten en achtergehouden verkruimelde gevriesdroogde frambozen en verdeel 2 Doe het eiwit met het citroensap in een vetvrije kom en klop stijf met een mixer. de verse hele frambozen erover. Voeg geleidelijk 225 g kristalsuiker toe en TIP Vervang het vanille-aroma door klop alles tot stijve pieken. Het eiwit moet 172 tlrozenwater (flesje 100 ml, Soug). « 95.9 gepelde pistachenoten (bakje zo stijf zijn. dat je de kom omgekeerd kunt Dit aromatische bloemenwater geeft je * 200 g eiwitten (van ca. 6 eieren) houden zonder dat het eiwit eruit valt. Zeef taart een extra luxe smaak en dit past «1tlcitroensap de maizena erboven en spatel samen met perfect bij pistache en frambozen. « 325 g fijne kristalsuiker de gemalen pistachenoten door het eiwit Extra feestelijk! +10 g maizena 3 Leg een vel bakpapier op een bakplaat « 100 g roomboter (op kamertemperatuur) en teken hierop 2 cirkels van ® 20 cm Bouw de taart maximaal 30 min. voor het « 2eieren (bijvoorbeeld met behulp van een bord). serveren op. De cake en de meringuelagen +100 zelfrijzend bakmeel Keer het bakpapier om en verdeel het eiwit kun je tot twee dagen van tevoren maken, * Vat zout met een spatel binnen de cirkels. Strijk het Bewaar de cake en meringue apart van + 225 gverse frambozen (bakje) niet te glad, Het eiwit elkaar, goed verpakt in vershoudfolie en +1 potje gevriesdroogde frambozen (35 9) zet uit in de oven, dus zorg dat je binnen de buiten de koelkast. De vulling kun je de +500 g mascarpone lijnen blijftom de schuimlagen straks goed ochtend zelf maken, roer de frambozen er « 250 g vole kwark te laten passen. Bak de eiwitcirkels ca. 2 uur pas kort van tevoren door. Hoe langer je het en 30 min. in het midden van de oven. Neem + 30 g poedersuiker laat staan en hoe meer je roert. hoe rozer « 12 tl vanille-aroma uit de oven en laat helemaal afkoelen, de vulling wordt * keukenmachine 4 Verhoog de oventemperatuur naar « bakpapier 1B0°C. Bekleed de bodem van de spring- BEVAT pp. 485 kcal -9 g eiwit 31 9 vet, + springvorm vorm met bakpapier. Doe de boter met Waarvan 19 g verz. 42 g koolhydraten, de rest van de kristalsuiker in een kom en (@ 24 cm, randen ingevet) waarvan 32 9 suikers 0.39 zout 29 vezels Klop in 5 min.met een miser tot een luchtige - Pris pp. C170 crème. Klop de eieren los in een kom en voeg alkloppend op de hoogste stand beetje bij beetje toe aan de crème Zeef het bakmeelen zout erboven en spatel Ere voorzichtig erdoor. Verdeelhet beslag gelijkmatig over de springvorm, strijk glad met een spatelen bak ca. 20-25 min. in de oven. © Scan de QR-code met de AH app en 5 Neem de cakebodemuit de oven, open direct het recept. Zet vervolgens Verwijder voorzichtig de vorm en laat Mmmmmeringue eenvoudig de ingrediënten op je helemaal afkoelen. Dit duurt ca. Tuur. Kijk op ah.nl/meringue-maken hoe je boodschappenlijst op ah.nl. Hak de rest van de pistachenoten grof. stap voor stap meringue maakt. 146

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 146