Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 146
Hier is pagina 146 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
$ Halveer de helft van de verse frambozen.
Houd derest van de frambozen apart voor
de garnering, Verkruimel met je vingers de
gevriesdroogde frambozen grof en houd
PISTACHE-
2 el apart voorde garnering. Klop voor de
vulling met de mixer de mascarpone los met
x
de kwark, poedersuiker en het vanille-
Wi
AART MET
aroma. Spatel hier kort de gehalveerde
FRAMBOZEN
verse en de verkruimelde gevriesdroogde
Pistache en
frambozen door en zet tot gebruik in de
frambozen: niet
1 Verwarm de oven voor op 120 °C. Verhit
koelkast.
m;
alleen de kleuren zijn
‘een koekenpan zonder olie of boter en
7 Verdeel vlak voor het serveren /s van
helemaal kerst, de
rooster % van de pistachenoten 3 min. Laat
het mascarponemengselover de cake. Dek
smaken zijn voor elkaar gemaakt. Dit
goed afkoelen op een bord. Maal de noten
af met een meringuecirkel. Herhaal dit en
pronkstuk zet je in een handomdraai in
inde keukenmachine net zolang fijn tot ze
eindig met de rest van het mascarpone-
elkaar. In een woord: wow!
de structuur van kristalsuiker hebben. Het
mengsel. Bestrooi met de gehakte pistache-
mag niet plakkerig worden
noten en achtergehouden verkruimelde
gevriesdroogde frambozen en verdeel
2 Doe het eiwit met het citroensap in een
vetvrije kom en klop stijf met een mixer.
de verse hele frambozen erover.
Voeg geleidelijk 225 g kristalsuiker toe en
TIP Vervang het vanille-aroma door
klop alles tot stijve pieken. Het eiwit moet
172 tlrozenwater (flesje 100 ml, Soug).
« 95.9 gepelde pistachenoten (bakje
zo stijf zijn. dat je de kom omgekeerd kunt
Dit aromatische bloemenwater geeft je
* 200 g eiwitten (van ca. 6 eieren)
houden zonder dat het eiwit eruit valt. Zeef
taart een extra luxe smaak en dit past
«1tlcitroensap
de maizena erboven en spatel samen met
perfect bij pistache en frambozen.
« 325 g fijne kristalsuiker
de gemalen pistachenoten door het eiwit
Extra feestelijk!
+10 g maizena
3 Leg een vel bakpapier op een bakplaat
« 100 g roomboter (op kamertemperatuur)
en teken hierop 2 cirkels van ® 20 cm
Bouw de taart maximaal 30 min. voor het
« 2eieren
(bijvoorbeeld met behulp van een bord).
serveren op. De cake en de meringuelagen
+100 zelfrijzend bakmeel
Keer het bakpapier om en verdeel het eiwit
kun je tot twee dagen van tevoren maken,
* Vat zout
met een spatel binnen de cirkels. Strijk het
Bewaar de cake en meringue apart van
+ 225 gverse frambozen (bakje)
niet te glad, Het eiwit
elkaar, goed verpakt in vershoudfolie en
+1 potje gevriesdroogde frambozen (35 9)
zet uit in de oven, dus zorg dat je binnen de
buiten de koelkast. De vulling kun je de
+500 g mascarpone
lijnen blijftom de schuimlagen straks goed
ochtend zelf maken, roer de frambozen er
« 250 g vole kwark
te laten passen. Bak de eiwitcirkels ca. 2 uur
pas kort van tevoren door. Hoe langer je het
en 30 min. in het midden van de oven. Neem
+ 30 g poedersuiker
laat staan en hoe meer je roert. hoe rozer
« 12 tl vanille-aroma
uit de oven en laat helemaal afkoelen,
de vulling wordt
* keukenmachine
4 Verhoog de oventemperatuur naar
« bakpapier
1B0°C. Bekleed de bodem van de spring-
BEVAT pp. 485 kcal -9 g eiwit 31 9 vet,
+ springvorm
vorm met bakpapier. Doe de boter met
Waarvan 19 g verz. 42 g koolhydraten,
de rest van de kristalsuiker in een kom en
(@ 24 cm, randen ingevet)
waarvan 32 9 suikers 0.39 zout 29 vezels
Klop in 5 min.met een miser tot een luchtige
- Pris pp. C170
crème. Klop de eieren los in een kom en
voeg alkloppend op de hoogste stand
beetje bij beetje toe aan de crème Zeef
het bakmeelen zout erboven en spatel
Ere
voorzichtig erdoor. Verdeelhet beslag
gelijkmatig over de springvorm, strijk glad
met een spatelen bak ca. 20-25 min. in
de oven.
©
Scan de QR-code met de AH app en
5 Neem de cakebodemuit de oven,
open direct het recept. Zet vervolgens
Verwijder voorzichtig de vorm en laat
Mmmmmeringue
eenvoudig de ingrediënten op je
helemaal afkoelen. Dit duurt ca. Tuur.
Kijk op ah.nl/meringue-maken hoe je
boodschappenlijst op ah.nl.
Hak de rest van de pistachenoten grof.
stap voor stap meringue maakt.
146