Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL &
À
Te
PASTINAAKSOEP MET
TIJM & PANCETTAKRUIM
Ts
4
}
+400 gpastinaak
had]
“lui
4
«teen knoflook
* 4 takjes tijm (bakje 15 9)
« zel(olijfjolie
le Feestelijk, romig en
«il gemalen komijn
met alleen natuurlijke
«1 groentebouilontablet met natuurlijke
f
ingrediënten: deze
I
ingrediënten (pakje 80 9. MAGGI)
soep wil iedereen!
MAGGI
+80 g pancetta
/
Groente-
bouillon met
+ V2 bakje crème fraîche (bakje125 g)
natuur!
* staafmixer
ingrediënten
doosje 8 stuks €15
1 Schilde pastinaak en snijd in stukjes.
Snipper de uien snijd de knoflook fi. Ris
de blaadjes van de takjes tij
2 Verhit de olie in een soeppan en fruit de
ki
ui en de knoflook min. Voeg de pastinaak,
de helft van de tijmblaadjes en de gemalen
komijn toe en bak 2 min. mee. Voeg 1 iter
kokend water toe, verkruimelde groente-
bouillontablet erboven en breng aan de
cd
kook. Kook de pastinaak in 10 min. gaar.
3 Verhit ondertussen een koekenpan
"a
a
MAGGI Kippen-
zonder olie of boter en bak de pancettain
&.
bouillor
et
5 min.heelkrokant. zodat je ‘m goed kunt
natuur!
verkruimelen. Laat uitlekken op keuken-
Phi
ingrediënten
papier en verkruimel zo fijn mogelijk Roer
>
doosje 8 stuks €15
a
de crème fraîche los met 3 el water.
4 Haalde pan soep van het vuur en pureer
!
#
met de staafmixer. Breng op smaak met
Ei
peper en eventueel zout. Verdeel de soep
u
-
|
over kommen. Schep in elke kom lel crème
"
t&
fraîche en vorm met behulp van een thee-
ee
(LI
Te
EER,
lepel een mooie swirlin de soep. Bestrooi
metde pancettakruim en de rest van de
Aus
A
=
timblaadjes.
TIP Je kunt de soep ook in kleine
glaasjes serveren als een amuse.
MAGGI Runder-
ad
bouillor
et
natuur!
BEVAT pp. 260 kcal 5 g eiwit «20 9 vet,
Waarvan 7 9 verz.13 9 koolhydraten,
ingrediënten
doosje 8 stuks €15
waarvan 7 g suikers «17 9 zout
-5g vezels: Prijs pp. €140
allerhande *
FR