Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 48 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48

Vullen & smullen — Pit zi Pa —— E MET KIPRAGOUT Kant-en-klare wildragout MET JACKFRUIT- “Dé ingrediënten voor bereid met rode wijn RAGOUT AH Excellent Wildragout Jackfruit heeft na EN deze klassieke ragout zijn malse kippenpoten en saus van boter. met hertenvlees bereiding de structuur van 400 g € 179 bloem en bouillon. En omdat het kerst draadjesvlees en neemt daarnaast heel ook slagroom. Dat maakt ‘m extra lekker. veel smaak op. Dus vegetariër of vleeseter, dit gaat iedereen lekker vinden Ee IN ke Luchtige ragoutbakjes. « 2scharrelkippenpoten Om op te warmen in de + 2kippenbouilontabletten oven of Airfryer. * ó plakjes roomboterbladerdeeg (ontdooid) + 250 gkastanjechampignons AH Excellent + 250 gsjalotten + 50 g roomboter Bladerdeegbakjes in » 50g roomboter + 25 gtarwebloem stervorm ó stuks € 199 * 2 laurierblaadjes « Lel vadouvan (specerijenmix) « 2kruidnagels +125 mlverseslagroom « 1blikyoung jackfruit (550 9) + ébladerdeegbakjes in stervorm + 30 gbloem + 5 gbieslook (bakje 25 9) + 11 Maggi Aroma (flesje. Maggi) « lelappelstroop 1 Doe de kippenpoten en bouillontabletten Biz « 500 mlgroentebouilon van tablet met liter water in een pan. breng aande mi + muffinvorm (6 holtes, ingevet) kook en laat op laag vuur 30 min. zachtjes « bakpapier koken. Neem de poten uit de bouillon en Met paddenstoelenmix, rode ui « blindbakvuling (bijv. gedroogde laat 30 min. afkoelen. Bewaar de bouillon. winterpeen, bleekselderij en witte bonen) 2 Verwarm ondertussen de oven voor op peterselie. AH Excellent Verspakket 200 °C. Snijd de champignons in plakjes. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd elk Verhit de helft van de boter in een koeken- pasteitje paddenstoelenragout plakje bladerdeeg in vieren. Bekleed elke Kijk voor de actuele pan en bak de champignons 6 min. op hoog prijs in de winkel ingevette holte van de muffinvorm met 4 van vuur. Breng op smaak met peperen deze vierkantjes Leg ze steeds iets versprin- eventueel zout. gend op elkaar (zie rechterpagina foto 2 ). 3 Verwijder het vel van de kippenpoten Druk de bodem stevig aan en prik er met een Pluk met 2 vorken het vlees van de botten vorkgaatjesin om te voorkomen dat het en snijdin stukjes. Verhit de rest van de 5 Bak de ragoutbakjesin8 min.afin de deeg vochtig blijft. Leg een stukje bakpapier boter in een pan en voeg al roerend de oven. Schep de ragout inde bakjes en knip op het bladerdeeg en vul de holtes met de bloem toe (roux). Voeg de vadouvan toe en debieslook erboven. gedroogde bonen. Bak de ragoutbakjes in het midden van de oven ca. 25 min. (blind- laat de roux op laag vuur in 3 min. gaar worden. Roer regelmatig Je kunt ragout 3 dagen van tevoren maken. bakken). Neem uit de oven en verwijder de 4 Voeg 375 ml van de afgekoelde bouillon Laat afkoelen en bewaar afgedekt inde bakbonen en het bakpapier. Bakde bakjes en de slagroom toe aan de roux en laat al koelkast. Verwarm al roerend op laag vuur. zonderde bakbonen in nog ca.5 min roerend met een garde op middelhoog vuur goudbruin binden. Voeg de kip en champignons toe en BEVAT p‚p. 335 kcal 14 geiwit - 24 g vet, 2 Snijd ondertussen de sjalotten in dunne breng op smaak met peperen eventueel Waarvan 14 q verz. 15 g koolhydraten, halve ringen. Verhit de boter en bak de sjalot. zout. Laat eventueel inkoken op laag vuur waarvan 2 g suikers 2.29 zout -1g vezels laurierblaadjes en kruidnagels op laag vuur als de ragout te dunis. Pris pp. € 140 in15 min. bruin. Schep regelmatigom. Fotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus 48

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48