Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 48 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48
Vullen & smullen — Pit zi Pa —— E MET KIPRAGOUT Kant-en-klare wildragout MET JACKFRUIT- “Dé ingrediënten voor bereid met rode wijn RAGOUT AH Excellent Wildragout Jackfruit heeft na EN deze klassieke ragout zijn malse kippenpoten en saus van boter. met hertenvlees bereiding de structuur van 400 g € 179 bloem en bouillon. En omdat het kerst draadjesvlees en neemt daarnaast heel ook slagroom. Dat maakt ‘m extra lekker. veel smaak op. Dus vegetariër of vleeseter, dit gaat iedereen lekker vinden Ee IN ke Luchtige ragoutbakjes. « 2scharrelkippenpoten Om op te warmen in de + 2kippenbouilontabletten oven of Airfryer. * ó plakjes roomboterbladerdeeg (ontdooid) + 250 gkastanjechampignons AH Excellent + 250 gsjalotten + 50 g roomboter Bladerdeegbakjes in » 50g roomboter + 25 gtarwebloem stervorm ó stuks € 199 * 2 laurierblaadjes « Lel vadouvan (specerijenmix) « 2kruidnagels +125 mlverseslagroom « 1blikyoung jackfruit (550 9) + ébladerdeegbakjes in stervorm + 30 gbloem + 5 gbieslook (bakje 25 9) + 11 Maggi Aroma (flesje. Maggi) « lelappelstroop 1 Doe de kippenpoten en bouillontabletten Biz « 500 mlgroentebouilon van tablet met liter water in een pan. breng aande mi + muffinvorm (6 holtes, ingevet) kook en laat op laag vuur 30 min. zachtjes « bakpapier koken. Neem de poten uit de bouillon en Met paddenstoelenmix, rode ui « blindbakvuling (bijv. gedroogde laat 30 min. afkoelen. Bewaar de bouillon. winterpeen, bleekselderij en witte bonen) 2 Verwarm ondertussen de oven voor op peterselie. AH Excellent Verspakket 200 °C. Snijd de champignons in plakjes. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd elk Verhit de helft van de boter in een koeken- pasteitje paddenstoelenragout plakje bladerdeeg in vieren. Bekleed elke Kijk voor de actuele pan en bak de champignons 6 min. op hoog prijs in de winkel ingevette holte van de muffinvorm met 4 van vuur. Breng op smaak met peperen deze vierkantjes Leg ze steeds iets versprin- eventueel zout. gend op elkaar (zie rechterpagina foto 2 ). 3 Verwijder het vel van de kippenpoten Druk de bodem stevig aan en prik er met een Pluk met 2 vorken het vlees van de botten vorkgaatjesin om te voorkomen dat het en snijdin stukjes. Verhit de rest van de 5 Bak de ragoutbakjesin8 min.afin de deeg vochtig blijft. Leg een stukje bakpapier boter in een pan en voeg al roerend de oven. Schep de ragout inde bakjes en knip op het bladerdeeg en vul de holtes met de bloem toe (roux). Voeg de vadouvan toe en debieslook erboven. gedroogde bonen. Bak de ragoutbakjes in het midden van de oven ca. 25 min. (blind- laat de roux op laag vuur in 3 min. gaar worden. Roer regelmatig Je kunt ragout 3 dagen van tevoren maken. bakken). Neem uit de oven en verwijder de 4 Voeg 375 ml van de afgekoelde bouillon Laat afkoelen en bewaar afgedekt inde bakbonen en het bakpapier. Bakde bakjes en de slagroom toe aan de roux en laat al koelkast. Verwarm al roerend op laag vuur. zonderde bakbonen in nog ca.5 min roerend met een garde op middelhoog vuur goudbruin binden. Voeg de kip en champignons toe en BEVAT p‚p. 335 kcal 14 geiwit - 24 g vet, 2 Snijd ondertussen de sjalotten in dunne breng op smaak met peperen eventueel Waarvan 14 q verz. 15 g koolhydraten, halve ringen. Verhit de boter en bak de sjalot. zout. Laat eventueel inkoken op laag vuur waarvan 2 g suikers 2.29 zout -1g vezels laurierblaadjes en kruidnagels op laag vuur als de ragout te dunis. Pris pp. € 140 in15 min. bruin. Schep regelmatigom. Fotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus 48
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48