Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vullen & smullen
—
Pit
zi
Pa
——
E
MET KIPRAGOUT
Kant-en-klare wildragout
MET JACKFRUIT-
“Dé ingrediënten voor
bereid met rode wijn
RAGOUT
AH Excellent Wildragout
Jackfruit heeft na
EN
deze klassieke ragout zijn
malse kippenpoten en saus van boter.
met hertenvlees
bereiding de structuur van
400 g € 179
bloem en bouillon. En omdat het kerst
draadjesvlees en neemt daarnaast heel
ook slagroom. Dat maakt ‘m extra lekker.
veel smaak op. Dus vegetariër of vleeseter,
dit gaat iedereen lekker vinden
Ee
IN
ke
Luchtige ragoutbakjes.
« 2scharrelkippenpoten
Om op te warmen in de
+ 2kippenbouilontabletten
oven of Airfryer.
* ó plakjes roomboterbladerdeeg (ontdooid)
+ 250 gkastanjechampignons
AH Excellent
+ 250 gsjalotten
+ 50 g roomboter
Bladerdeegbakjes in
» 50g roomboter
+ 25 gtarwebloem
stervorm ó stuks € 199
* 2 laurierblaadjes
« Lel vadouvan (specerijenmix)
« 2kruidnagels
+125 mlverseslagroom
« 1blikyoung jackfruit (550 9)
+ ébladerdeegbakjes in stervorm
+ 30 gbloem
+ 5 gbieslook (bakje 25 9)
+ 11 Maggi Aroma (flesje. Maggi)
« lelappelstroop
1 Doe de kippenpoten en bouillontabletten
Biz
« 500 mlgroentebouilon van tablet
met liter water in een pan. breng aande
mi
+ muffinvorm (6 holtes, ingevet)
kook en laat op laag vuur 30 min. zachtjes
« bakpapier
koken. Neem de poten uit de bouillon en
Met paddenstoelenmix, rode ui
« blindbakvuling (bijv. gedroogde
laat 30 min. afkoelen. Bewaar de bouillon.
winterpeen, bleekselderij en
witte bonen)
2 Verwarm ondertussen de oven voor op
peterselie.
AH Excellent Verspakket
200 °C. Snijd de champignons in plakjes.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd elk
Verhit de helft van de boter in een koeken-
pasteitje paddenstoelenragout
plakje bladerdeeg in vieren. Bekleed elke
Kijk voor de actuele
pan en bak de champignons 6 min. op hoog
prijs in de winkel
ingevette holte van de muffinvorm met 4 van
vuur. Breng op smaak met peperen
deze vierkantjes Leg ze steeds iets versprin-
eventueel zout.
gend op elkaar (zie rechterpagina foto 2 ).
3 Verwijder het vel van de kippenpoten
Druk de bodem stevig aan en prik er met een
Pluk met 2 vorken het vlees van de botten
vorkgaatjesin om te voorkomen dat het
en snijdin stukjes. Verhit de rest van de
5 Bak de ragoutbakjesin8 min.afin de
deeg vochtig blijft. Leg een stukje bakpapier
boter in een pan en voeg al roerend de
oven. Schep de ragout inde bakjes en knip
op het bladerdeeg en vul de holtes met de
bloem toe (roux). Voeg de vadouvan toe en
debieslook erboven.
gedroogde bonen. Bak de ragoutbakjes in
het midden van de oven ca. 25 min. (blind-
laat de roux op laag vuur in 3 min. gaar
worden. Roer regelmatig
Je kunt ragout 3 dagen van tevoren maken.
bakken). Neem uit de oven en verwijder de
4 Voeg 375 ml van de afgekoelde bouillon
Laat afkoelen en bewaar afgedekt inde
bakbonen en het bakpapier. Bakde bakjes
en de slagroom toe aan de roux en laat al
koelkast. Verwarm al roerend op laag vuur.
zonderde bakbonen in nog ca.5 min
roerend met een garde op middelhoog vuur
goudbruin
binden. Voeg de kip en champignons toe en
BEVAT p‚p. 335 kcal 14 geiwit - 24 g vet,
2 Snijd ondertussen de sjalotten in dunne
breng op smaak met peperen eventueel
Waarvan 14 q verz. 15 g koolhydraten,
halve ringen. Verhit de boter en bak de sjalot.
zout. Laat eventueel inkoken op laag vuur
waarvan 2 g suikers 2.29 zout -1g vezels
laurierblaadjes en kruidnagels op laag vuur
als de ragout te dunis.
Pris pp. € 140
in15 min. bruin. Schep regelmatigom.
Fotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus
48