Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vullen & smullen



Pit

zi

Pa

——

E

MET KIPRAGOUT

Kant-en-klare wildragout

MET JACKFRUIT-

“Dé ingrediënten voor

bereid met rode wijn

RAGOUT

AH Excellent Wildragout

Jackfruit heeft na

EN

deze klassieke ragout zijn

malse kippenpoten en saus van boter.

met hertenvlees

bereiding de structuur van

400 g € 179

bloem en bouillon. En omdat het kerst

draadjesvlees en neemt daarnaast heel

ook slagroom. Dat maakt ‘m extra lekker.

veel smaak op. Dus vegetariër of vleeseter,

dit gaat iedereen lekker vinden

Ee

IN

ke

Luchtige ragoutbakjes.

« 2scharrelkippenpoten

Om op te warmen in de

+ 2kippenbouilontabletten

oven of Airfryer.

* ó plakjes roomboterbladerdeeg (ontdooid)

+ 250 gkastanjechampignons

AH Excellent

+ 250 gsjalotten

+ 50 g roomboter

Bladerdeegbakjes in

» 50g roomboter

+ 25 gtarwebloem

stervorm ó stuks € 199

* 2 laurierblaadjes

« Lel vadouvan (specerijenmix)

« 2kruidnagels

+125 mlverseslagroom

« 1blikyoung jackfruit (550 9)

+ ébladerdeegbakjes in stervorm

+ 30 gbloem

+ 5 gbieslook (bakje 25 9)

+ 11 Maggi Aroma (flesje. Maggi)

« lelappelstroop

1 Doe de kippenpoten en bouillontabletten

Biz

« 500 mlgroentebouilon van tablet

met liter water in een pan. breng aande

mi

+ muffinvorm (6 holtes, ingevet)

kook en laat op laag vuur 30 min. zachtjes

« bakpapier

koken. Neem de poten uit de bouillon en

Met paddenstoelenmix, rode ui

« blindbakvuling (bijv. gedroogde

laat 30 min. afkoelen. Bewaar de bouillon.

winterpeen, bleekselderij en

witte bonen)

2 Verwarm ondertussen de oven voor op

peterselie.

AH Excellent Verspakket

200 °C. Snijd de champignons in plakjes.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd elk

Verhit de helft van de boter in een koeken-

pasteitje paddenstoelenragout

plakje bladerdeeg in vieren. Bekleed elke

Kijk voor de actuele

pan en bak de champignons 6 min. op hoog

prijs in de winkel

ingevette holte van de muffinvorm met 4 van

vuur. Breng op smaak met peperen

deze vierkantjes Leg ze steeds iets versprin-

eventueel zout.

gend op elkaar (zie rechterpagina foto 2 ).

3 Verwijder het vel van de kippenpoten

Druk de bodem stevig aan en prik er met een

Pluk met 2 vorken het vlees van de botten

vorkgaatjesin om te voorkomen dat het

en snijdin stukjes. Verhit de rest van de

5 Bak de ragoutbakjesin8 min.afin de

deeg vochtig blijft. Leg een stukje bakpapier

boter in een pan en voeg al roerend de

oven. Schep de ragout inde bakjes en knip

op het bladerdeeg en vul de holtes met de

bloem toe (roux). Voeg de vadouvan toe en

debieslook erboven.

gedroogde bonen. Bak de ragoutbakjes in

het midden van de oven ca. 25 min. (blind-

laat de roux op laag vuur in 3 min. gaar

worden. Roer regelmatig

Je kunt ragout 3 dagen van tevoren maken.

bakken). Neem uit de oven en verwijder de

4 Voeg 375 ml van de afgekoelde bouillon

Laat afkoelen en bewaar afgedekt inde

bakbonen en het bakpapier. Bakde bakjes

en de slagroom toe aan de roux en laat al

koelkast. Verwarm al roerend op laag vuur.

zonderde bakbonen in nog ca.5 min

roerend met een garde op middelhoog vuur

goudbruin

binden. Voeg de kip en champignons toe en

BEVAT p‚p. 335 kcal 14 geiwit - 24 g vet,

2 Snijd ondertussen de sjalotten in dunne

breng op smaak met peperen eventueel

Waarvan 14 q verz. 15 g koolhydraten,

halve ringen. Verhit de boter en bak de sjalot.

zout. Laat eventueel inkoken op laag vuur

waarvan 2 g suikers 2.29 zout -1g vezels

laurierblaadjes en kruidnagels op laag vuur

als de ragout te dunis.

Pris pp. € 140

in15 min. bruin. Schep regelmatigom.

Fotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus

48