Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORGERECHTEN

3 Doe het jackfruit in een zeef spoel af met

E

koud stromend water en laat uitlekken. Pluk

het draderige deel en kneus het harde deel

els

met je handen tot stukjes. Voeg toe aan

de sjalotten en bak nog 5 min. mee.

4 Voeg debloem toe aan het sjalotten-

\

mengselenlaat op laag vuur 3 min. al

roerend gaar worden (roux). Voeg dan de

L

Aroma en appelstroop toe en bak nog 1 min,

op middelhoog vuur. Voeg al roerend op

laag vuurbeetje bij beetje de groentebouil-

7,

lon toe en laat 2-3 min. zacht koken. Breng

Legin elk

verte

Snijd elk plakje

op smaak met versgemalen zwarte peper.

holtes var

/orm

bladerdeeg in vieren.

4 kleine vi

bladerdeeg

5 Verwijder de laurierblaadjes en kruid-

op elkaar,

EE

CAS

nagels en verdeel de ragout over de

ragoutbakjes. Lekker met fijngesneden

peterselie.

Drukde bodem ietsaan en prik er

PE AE VT

Je kunt de ragout 2 dagen van tevoren

bakpapiereribakbonen en zet in de oven.

maken. Laat afkoelen en bewaar afgedekt

in de koelkast. Verwarm op laag vuur. Roer

regelmatig

CAPE

BEVAT pp. 295 kcal-5 geiwit -17 gvet,

Waarvan 12 g verz. 28 gkoolhydraten,

à

waarvan 5 g suikers «1.7 g zout -4 9 vezels

Ed

-Prijspp. €095

\

NEE BETTER

blindbakvülling en haal de ragout-

à

bakjes uit dé müffinholtes.

|

Casillero del Diablo

Chardonnay Reserva

Smaak vol & droog

Herkomst Chili

Prijs €6,99

Milde Chardonnay met

hi

verleidelijke aroma's van guave

FT

en vanille en het opwekkende van

ditrusfruit. Om op veel verschillen-

de momenten van te genieten,

Als glas op en aan tafel

ij

a

Wr

4

2%,

we

allerhande *