Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORGERECHTEN
3 Doe het jackfruit in een zeef spoel af met
E
koud stromend water en laat uitlekken. Pluk
het draderige deel en kneus het harde deel
els
met je handen tot stukjes. Voeg toe aan
de sjalotten en bak nog 5 min. mee.
4 Voeg debloem toe aan het sjalotten-
\
mengselenlaat op laag vuur 3 min. al
roerend gaar worden (roux). Voeg dan de
L
Aroma en appelstroop toe en bak nog 1 min,
op middelhoog vuur. Voeg al roerend op
laag vuurbeetje bij beetje de groentebouil-
7,
lon toe en laat 2-3 min. zacht koken. Breng
Legin elk
verte
Snijd elk plakje
op smaak met versgemalen zwarte peper.
holtes var
/orm
bladerdeeg in vieren.
4 kleine vi
bladerdeeg
5 Verwijder de laurierblaadjes en kruid-
op elkaar,
EE
CAS
nagels en verdeel de ragout over de
ragoutbakjes. Lekker met fijngesneden
peterselie.
Drukde bodem ietsaan en prik er
PE AE VT
Je kunt de ragout 2 dagen van tevoren
bakpapiereribakbonen en zet in de oven.
maken. Laat afkoelen en bewaar afgedekt
in de koelkast. Verwarm op laag vuur. Roer
regelmatig
CAPE
BEVAT pp. 295 kcal-5 geiwit -17 gvet,
Waarvan 12 g verz. 28 gkoolhydraten,
à
waarvan 5 g suikers «1.7 g zout -4 9 vezels
Ed
-Prijspp. €095
\
NEE BETTER
blindbakvülling en haal de ragout-
à
bakjes uit dé müffinholtes.
|
Casillero del Diablo
Chardonnay Reserva
Smaak vol & droog
Herkomst Chili
Prijs €6,99
Milde Chardonnay met
hi
verleidelijke aroma's van guave
FT
en vanille en het opwekkende van
ditrusfruit. Om op veel verschillen-
de momenten van te genieten,
Als glas op en aan tafel
ij
a
Wr
4
2%,
we
allerhande *