Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 86 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
4 Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Neem de ossenhaas uit defolie en leg in het midden van het deeg. ollie Vouw het deeg dicht tot een pakket en laat deranden1 cm overlappen. Snijd het overtollige deeg eraf en druk de randen goed aan. Draai de beef Welington Het ollie je voorzichtig om, zodat de naad van het parmaham tussen het deeg niet meer zichtbaar is. Steek of snijd champignonmengsel figuurtjes uit de rest van het deeg en druk (duxelles met een mooi op de beef Wellington. Welliege E woord) en het bladerdeeg 5 Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Een lust voor mond én zorgt dat het deeg mooi Klop de eidooier los en bestrijk met de ogen door de combinatie bakkwast de bovenkant van de beef ” droog blijft en goed gaart. 4 van de prachtige, paarse Wellington met het ei. Steek de kern- ube met de hartige thermometer in het midden van het vlees Ke geitenkaas, tomaatjes enbak de beef Wellington ca. 35 min. in het en de zachte saliesmaak. midden van de oven of tot de thermometer Daar wil je zeker nóg een 50 °C aangeeft. Neem de beef Wellington stukje van + 600 g ossenhaas aan 1 stuk uitde oven en laat 5 min. rusten onder + 30 groomboter aluminiumfolie. Snijd aan tafel in dikke + 250 gkastanjechampignons plakken. Gebruik hiervoor een scherp mes. + 1bakje peterselie (15 9) zodat de plakken in tact blijven. *Je kunt de ossenhaas bestellen via » Ve bakje bieslook (& 25.9) » 750 9 zoete aardappelen +180 9 parmaham ah.nl/vakslager. + 500 gube-aardappelen - 270 gvers bladerdeeg +200 g zachte geitenkaas «1 middelgroot ei Je kunt de ossenhaastoten met stap 3 «bakje bieslook (25 a) + bakkwast een dag van tevoren bereiden. Bewaar in + citroen (schoongeboend) + kernthermometer vershoudfolie in de koelkast. Laat het vlees, «100 gsemi-gedroogde cherrytomaten voor je verder gaat, op kamertemperatuur (koelvers, bakje 200 9)" 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep komen. Begin maximaal 3 uur voor serveren «509 gerookte amandelen de ossenhaas droog met keukenpapier en met de volgende stap. (zak 150 9) bestrooi met peper en zout. Verhit de helft * 2tlgedroogde salie van de boter in een koekenpan en bak het BEVAT p.p.315 kcal 27 g eiwit 17 9 vet, (strooier 15 9, Verstegen) vlees rondom bruin. Neem uit de pan en laat waarvan 8 g verz. 13 g koolhydraten, + 270 g vers bladerdeeg (rol) afkoelen op een bord. waarvan g suikers 13 zout-1g vezels «lei 2 Snijd ondertussen de champignons zeer Prijs pp. € 445 «bakpapier fijn. Haal de blaadjes van de peterselie en + bakkwast snijd fijn. Snijd de bieslook fijn. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de 1 Verhit de oven voor op 200 °C. Prik met champignons op middelhoog vuur tot het ‘een vork rondom gaatjes in de zoete en vocht is verdampt. Meng de peterselie en Pak maar in! ube-aardappelen.leg ze op een met bieslook erdoor en breng op smaak met bakpapier beklede bakplaat en rooster in peper en eventueel zout. Laat afgedekt op het midden van de oven (afhankelijk van een bord afkoelen tot kamertemperatuur. ere de dikte) in 35-40 min. gaar. Neem uit de 3 Leg de plakken ham in 3 rijen naast elkaar Groot genoeg voor een oven, halveer de aardappelen in de lengte op een stuk vershoudfolie van 30 x 40 cm. en laat 15 min. afkoelen. flink stuk vlees of heerlijke Laat de plakken elkaar iets overlappen. vegavuling 2 Verkruimelondertussen de geïtenkaas, Verdeel de champignons erover en leg AH Vers bladerdeeg (rol) snijd de bieslook fijn en rasp de gele de ossenhaas erop. Rol de ham met 2709 €159 schil van de citroen. Snijd de semi- behulp van de vershoudfolie strak om gedroogde cherrytomaten in stukjes de ossenhaas, en hak de amandelen grof. 86
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86