Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4 Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit
op een bakplaat. Neem de ossenhaas uit
defolie en leg in het midden van het deeg.
ollie
Vouw het deeg dicht tot een pakket en laat
deranden1 cm overlappen. Snijd het
overtollige deeg eraf en druk de randen
goed aan. Draai de beef Welington
Het ollie je
voorzichtig om, zodat de naad van het
parmaham tussen het
deeg niet meer zichtbaar is. Steek of snijd
champignonmengsel
figuurtjes uit de rest van het deeg en druk
(duxelles met een mooi
op de beef Wellington.
Welliege E
woord) en het bladerdeeg
5 Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt.
Een
lust voor mond én
zorgt dat het deeg mooi
Klop de eidooier los en bestrijk met de
ogen door de combinatie
bakkwast de bovenkant van de beef
”
droog blijft en goed gaart.
4
van de prachtige, paarse
Wellington met het ei. Steek de kern-
ube met de hartige
thermometer in het midden van het vlees
Ke
geitenkaas, tomaatjes
enbak de beef Wellington ca. 35 min. in het
en de zachte saliesmaak.
midden van de oven of tot de thermometer
Daar wil je zeker nóg een
50 °C aangeeft. Neem de beef Wellington
stukje van
+ 600 g ossenhaas aan 1 stuk
uitde oven en laat 5 min. rusten onder
+ 30 groomboter
aluminiumfolie. Snijd aan tafel in dikke
+ 250 gkastanjechampignons
plakken. Gebruik hiervoor een scherp mes.
+ 1bakje peterselie (15 9)
zodat de plakken in tact blijven.
*Je kunt de ossenhaas bestellen via
» Ve bakje bieslook (& 25.9)
» 750 9 zoete aardappelen
+180 9 parmaham
ah.nl/vakslager.
+ 500 gube-aardappelen
- 270 gvers bladerdeeg
+200 g zachte geitenkaas
«1 middelgroot ei
Je kunt de ossenhaastoten met stap 3
«bakje bieslook (25 a)
+ bakkwast
een dag van tevoren bereiden. Bewaar in
+ citroen (schoongeboend)
+ kernthermometer
vershoudfolie in de koelkast. Laat het vlees,
«100 gsemi-gedroogde cherrytomaten
voor je verder gaat, op kamertemperatuur
(koelvers, bakje 200 9)"
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep
komen. Begin maximaal 3 uur voor serveren
«509 gerookte amandelen
de ossenhaas droog met keukenpapier en
met de volgende stap.
(zak 150 9)
bestrooi met peper en zout. Verhit de helft
* 2tlgedroogde salie
van de boter in een koekenpan en bak het
BEVAT p.p.315 kcal 27 g eiwit 17 9 vet,
(strooier 15 9, Verstegen)
vlees rondom bruin. Neem uit de pan en laat
waarvan 8 g verz. 13 g koolhydraten,
+ 270 g vers bladerdeeg (rol)
afkoelen op een bord.
waarvan g suikers 13 zout-1g vezels
«lei
2 Snijd ondertussen de champignons zeer
Prijs pp. € 445
«bakpapier
fijn. Haal de blaadjes van de peterselie en
+ bakkwast
snijd fijn. Snijd de bieslook fijn. Verhit de rest
van de boter in een koekenpan en bak de
1 Verhit de oven voor op 200 °C. Prik met
champignons op middelhoog vuur tot het
‘een vork rondom gaatjes in de zoete en
vocht is verdampt. Meng de peterselie en
Pak maar in!
ube-aardappelen.leg ze op een met
bieslook erdoor en breng op smaak met
bakpapier beklede bakplaat en rooster in
peper en eventueel zout. Laat afgedekt op
het midden van de oven (afhankelijk van
een bord afkoelen tot kamertemperatuur.
ere
de dikte) in 35-40 min. gaar. Neem uit de
3 Leg de plakken ham in 3 rijen naast elkaar
Groot genoeg voor een
oven, halveer de aardappelen in de lengte
op een stuk vershoudfolie van 30 x 40 cm.
en laat 15 min. afkoelen.
flink stuk vlees of heerlijke
Laat de plakken elkaar iets overlappen.
vegavuling
2 Verkruimelondertussen de geïtenkaas,
Verdeel de champignons erover en leg
AH Vers bladerdeeg (rol)
snijd de bieslook fijn en rasp de gele
de ossenhaas erop. Rol de ham met
2709 €159
schil van de citroen. Snijd de semi-
behulp van de vershoudfolie strak om
gedroogde cherrytomaten in stukjes
de ossenhaas,
en hak de amandelen grof.
86