Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4 Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit

op een bakplaat. Neem de ossenhaas uit

defolie en leg in het midden van het deeg.

ollie

Vouw het deeg dicht tot een pakket en laat

deranden1 cm overlappen. Snijd het

overtollige deeg eraf en druk de randen

goed aan. Draai de beef Welington

Het ollie je

voorzichtig om, zodat de naad van het

parmaham tussen het

deeg niet meer zichtbaar is. Steek of snijd

champignonmengsel

figuurtjes uit de rest van het deeg en druk

(duxelles met een mooi

op de beef Wellington.

Welliege E

woord) en het bladerdeeg

5 Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt.

Een

lust voor mond én

zorgt dat het deeg mooi

Klop de eidooier los en bestrijk met de

ogen door de combinatie

bakkwast de bovenkant van de beef



droog blijft en goed gaart.

4

van de prachtige, paarse

Wellington met het ei. Steek de kern-

ube met de hartige

thermometer in het midden van het vlees

Ke

geitenkaas, tomaatjes

enbak de beef Wellington ca. 35 min. in het

en de zachte saliesmaak.

midden van de oven of tot de thermometer

Daar wil je zeker nóg een

50 °C aangeeft. Neem de beef Wellington

stukje van

+ 600 g ossenhaas aan 1 stuk

uitde oven en laat 5 min. rusten onder

+ 30 groomboter

aluminiumfolie. Snijd aan tafel in dikke

+ 250 gkastanjechampignons

plakken. Gebruik hiervoor een scherp mes.

+ 1bakje peterselie (15 9)

zodat de plakken in tact blijven.

*Je kunt de ossenhaas bestellen via

» Ve bakje bieslook (& 25.9)

» 750 9 zoete aardappelen

+180 9 parmaham

ah.nl/vakslager.

+ 500 gube-aardappelen

- 270 gvers bladerdeeg

+200 g zachte geitenkaas

«1 middelgroot ei

Je kunt de ossenhaastoten met stap 3

«bakje bieslook (25 a)

+ bakkwast

een dag van tevoren bereiden. Bewaar in

+ citroen (schoongeboend)

+ kernthermometer

vershoudfolie in de koelkast. Laat het vlees,

«100 gsemi-gedroogde cherrytomaten

voor je verder gaat, op kamertemperatuur

(koelvers, bakje 200 9)"

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep

komen. Begin maximaal 3 uur voor serveren

«509 gerookte amandelen

de ossenhaas droog met keukenpapier en

met de volgende stap.

(zak 150 9)

bestrooi met peper en zout. Verhit de helft

* 2tlgedroogde salie

van de boter in een koekenpan en bak het

BEVAT p.p.315 kcal 27 g eiwit 17 9 vet,

(strooier 15 9, Verstegen)

vlees rondom bruin. Neem uit de pan en laat

waarvan 8 g verz. 13 g koolhydraten,

+ 270 g vers bladerdeeg (rol)

afkoelen op een bord.

waarvan g suikers 13 zout-1g vezels

«lei

2 Snijd ondertussen de champignons zeer

Prijs pp. € 445

«bakpapier

fijn. Haal de blaadjes van de peterselie en

+ bakkwast

snijd fijn. Snijd de bieslook fijn. Verhit de rest

van de boter in een koekenpan en bak de

1 Verhit de oven voor op 200 °C. Prik met

champignons op middelhoog vuur tot het

‘een vork rondom gaatjes in de zoete en

vocht is verdampt. Meng de peterselie en

Pak maar in!

ube-aardappelen.leg ze op een met

bieslook erdoor en breng op smaak met

bakpapier beklede bakplaat en rooster in

peper en eventueel zout. Laat afgedekt op

het midden van de oven (afhankelijk van

een bord afkoelen tot kamertemperatuur.

ere

de dikte) in 35-40 min. gaar. Neem uit de

3 Leg de plakken ham in 3 rijen naast elkaar

Groot genoeg voor een

oven, halveer de aardappelen in de lengte

op een stuk vershoudfolie van 30 x 40 cm.

en laat 15 min. afkoelen.

flink stuk vlees of heerlijke

Laat de plakken elkaar iets overlappen.

vegavuling

2 Verkruimelondertussen de geïtenkaas,

Verdeel de champignons erover en leg

AH Vers bladerdeeg (rol)

snijd de bieslook fijn en rasp de gele

de ossenhaas erop. Rol de ham met

2709 €159

schil van de citroen. Snijd de semi-

behulp van de vershoudfolie strak om

gedroogde cherrytomaten in stukjes

de ossenhaas,

en hak de amandelen grof.

86