Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 92 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
3 Snipper de andere sjalot. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 2 min. Voeg 125 ml wijn en 125 ml visfond toe en laat op hoog vuur tot de helft inkoken. ms Dit duurt ca. 5 min. Voeg de slagroom toe en KABELJAUW- laat nog 5 min. inkoken tot sausdikte. Breng & op smaak met peper en eventueel zout. HAAS JES IN 4 Breng ondertussen een laagje water BACON aan de kook en kook de zeekraal 30 sec. Bacon in combinatie (blancheren). Laat uitlekken. met vis? Zeker weten! 5 Breng de rest van de wijn, de rest van De zoutige bacon de fond en 200 ml water in de stoompan past perfect bij de zilte smaak van de vs aan de kook. Verwijder de folie van de vis, geeft hem een krokant jasje en zorgt h SCHOL- scholrolletjes en stoom de rolletjes met ervoor dat de vis makkelijk te bakken is. ROLLETJES de deksel op de pan in 7 min. gaar. Dit kan iedereen! MET ZALM IN Geen stoompan? Gebruik een gewone : WITTEWIJN- panenstoom de rolletjes in een zeef of / SAUS vergiet (met de deksel op de pan} of in Klassieke combinatie van een stoommandje. Halveer de rolletjes + 1bake Haliaanse kruidenmix (20 g) zalm en en Door de milde smaak van Serveer met de wittewijnsaus en zeekraal + Icitroen (schoongeboend) de vissoorten lust iedereen dit gerecht. + 6el (olifiolie BEVAT p.p.440kcal- 42 geiwit -24 gvet, + 500 gkabeljauwhaasjes (2 stuks) waarvan 1lg verz.-10 g koolhydraten. + 200 g bacon waarvan 3 9 suikers 1.5 gzout- 2 g vezels * staafmixer + 2 witte boterhammen - Pris pp. € 605 + bakkwastje * 4el melk + 2sjalotten 1 Hacl de blaadjes van de takjes kruiden «bakje peterselie (15 9) en doe in een hoge beker. Rasp de gele schil +160 9 zalmfilet van de citroen en voeg het rasp samen met «1ellemon pepper (Jonnie Boer) 4el olie aan de kruiden toe. Maal glad met * 660 g scholfilet (schaal 220 g) de staafmixer. Verdeel over 2kommetjes. +15gboter 2 Halveer de kabeljauwhaasjes zodat je + 250 ml droge witte wij 4 gelijke stukken hebt. Leg 14 van de bacon «1 potje visfond (280 ml) in een rechthoek op het werkblad. Laat +125 ml slagroom de plakjes elkaar voor de helft overlappen, +100 g zeekraal Bestrijk de stukken vis met behulp van het * staafmixer bakkwastje rondom met de helft van Porcupine Ridge Chenin « stoompan, zeef. vergiet of stoommandje de kruidenolie en leg ze op de bacon. 3 Vouw de bacon zo strak mogelijk om Smaak vol & droog 1 Snijd de korstjes van het brood. Doe het Herkomst Zuid-Afrika de kabeljauwhaasjes. Deze moeten aan Prijs € 699 brood in een diep bord en schenk de melk De chenin blanc is een druif alle kanten met de bacon bedekt zijn. erover. Knijp het brood uit en doe met Herhaal met de rest van de vis en de bacon. die van oorsprong uit de Loire Tsjalot en de peterselie in een hoge beker. Komt, maar alheellang wordt 4 Verhit lel olie in een koekenpan en bak Maal fijn met de staafmixer. Snijd de zalm in verbouwd in Zuid-Afrika. Vooral de vis op middelhoog vuur in 8 min. bruin stukken en voeg samen met de lemon de chenin blanc-druiven uit en gaar. Keer halverwege. Roer de rest van Swartland hebben een unieke de olie door de rest van de kruidenolie. pepper toe. Maal tot een glad, maar niet al smaak: fris en vol met aroma's te fijn mengsel. Breng op smaak met zou. 5 Snijd de citroen in parten. Serveer de vis van exotisch fruit. Die passen per- 2 Bestrooi de scholfilet aan beide kanten fect bij de zalm en lemon pepper met de rest van de kruidenolie en de met peper en eventueel zout. Leg ze met in de romige scholrolletjes. citroenparten. de grijze kant naar boven. Verdeel het zalmmengsel erover en strijk glad met een BEVAT pp. 385 kcal- 34 geiwit- 26g vet. mes of de bolle kant van een lepel. Rol de waarvan 5 9 verz. 39 koolhydraten. filets op. Rol strak in vershoudfolie en waarvan 29 suikers- 22 9 zout -1 9 vezels bewaar in de koelkast. - Pris pp. € 495 92
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92