Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92


Hier is pagina 92 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 92 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92

3 Snipper de andere sjalot. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 2 min. Voeg 125 ml wijn en 125 ml visfond toe en laat op hoog vuur tot de helft inkoken. ms Dit duurt ca. 5 min. Voeg de slagroom toe en KABELJAUW- laat nog 5 min. inkoken tot sausdikte. Breng & op smaak met peper en eventueel zout. HAAS JES IN 4 Breng ondertussen een laagje water BACON aan de kook en kook de zeekraal 30 sec. Bacon in combinatie (blancheren). Laat uitlekken. met vis? Zeker weten! 5 Breng de rest van de wijn, de rest van De zoutige bacon de fond en 200 ml water in de stoompan past perfect bij de zilte smaak van de vs aan de kook. Verwijder de folie van de vis, geeft hem een krokant jasje en zorgt h SCHOL- scholrolletjes en stoom de rolletjes met ervoor dat de vis makkelijk te bakken is. ROLLETJES de deksel op de pan in 7 min. gaar. Dit kan iedereen! MET ZALM IN Geen stoompan? Gebruik een gewone : WITTEWIJN- panenstoom de rolletjes in een zeef of / SAUS vergiet (met de deksel op de pan} of in Klassieke combinatie van een stoommandje. Halveer de rolletjes + 1bake Haliaanse kruidenmix (20 g) zalm en en Door de milde smaak van Serveer met de wittewijnsaus en zeekraal + Icitroen (schoongeboend) de vissoorten lust iedereen dit gerecht. + 6el (olifiolie BEVAT p.p.440kcal- 42 geiwit -24 gvet, + 500 gkabeljauwhaasjes (2 stuks) waarvan 1lg verz.-10 g koolhydraten. + 200 g bacon waarvan 3 9 suikers 1.5 gzout- 2 g vezels * staafmixer + 2 witte boterhammen - Pris pp. € 605 + bakkwastje * 4el melk + 2sjalotten 1 Hacl de blaadjes van de takjes kruiden «bakje peterselie (15 9) en doe in een hoge beker. Rasp de gele schil +160 9 zalmfilet van de citroen en voeg het rasp samen met «1ellemon pepper (Jonnie Boer) 4el olie aan de kruiden toe. Maal glad met * 660 g scholfilet (schaal 220 g) de staafmixer. Verdeel over 2kommetjes. +15gboter 2 Halveer de kabeljauwhaasjes zodat je + 250 ml droge witte wij 4 gelijke stukken hebt. Leg 14 van de bacon «1 potje visfond (280 ml) in een rechthoek op het werkblad. Laat +125 ml slagroom de plakjes elkaar voor de helft overlappen, +100 g zeekraal Bestrijk de stukken vis met behulp van het * staafmixer bakkwastje rondom met de helft van Porcupine Ridge Chenin « stoompan, zeef. vergiet of stoommandje de kruidenolie en leg ze op de bacon. 3 Vouw de bacon zo strak mogelijk om Smaak vol & droog 1 Snijd de korstjes van het brood. Doe het Herkomst Zuid-Afrika de kabeljauwhaasjes. Deze moeten aan Prijs € 699 brood in een diep bord en schenk de melk De chenin blanc is een druif alle kanten met de bacon bedekt zijn. erover. Knijp het brood uit en doe met Herhaal met de rest van de vis en de bacon. die van oorsprong uit de Loire Tsjalot en de peterselie in een hoge beker. Komt, maar alheellang wordt 4 Verhit lel olie in een koekenpan en bak Maal fijn met de staafmixer. Snijd de zalm in verbouwd in Zuid-Afrika. Vooral de vis op middelhoog vuur in 8 min. bruin stukken en voeg samen met de lemon de chenin blanc-druiven uit en gaar. Keer halverwege. Roer de rest van Swartland hebben een unieke de olie door de rest van de kruidenolie. pepper toe. Maal tot een glad, maar niet al smaak: fris en vol met aroma's te fijn mengsel. Breng op smaak met zou. 5 Snijd de citroen in parten. Serveer de vis van exotisch fruit. Die passen per- 2 Bestrooi de scholfilet aan beide kanten fect bij de zalm en lemon pepper met de rest van de kruidenolie en de met peper en eventueel zout. Leg ze met in de romige scholrolletjes. citroenparten. de grijze kant naar boven. Verdeel het zalmmengsel erover en strijk glad met een BEVAT pp. 385 kcal- 34 geiwit- 26g vet. mes of de bolle kant van een lepel. Rol de waarvan 5 9 verz. 39 koolhydraten. filets op. Rol strak in vershoudfolie en waarvan 29 suikers- 22 9 zout -1 9 vezels bewaar in de koelkast. - Pris pp. € 495 92

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92