Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3 Snipper de andere sjalot. Verhit de boter
in een steelpan en fruit de sjalot 2 min.
Voeg 125 ml wijn en 125 ml visfond toe en
laat op hoog vuur tot de helft inkoken.
ms
Dit duurt ca. 5 min. Voeg de slagroom toe en
KABELJAUW-
laat nog 5 min. inkoken tot sausdikte. Breng
&
op smaak met peper en eventueel zout.
HAAS JES IN
4 Breng ondertussen een laagje water
BACON
aan de kook en kook de zeekraal 30 sec.
Bacon in combinatie
(blancheren). Laat uitlekken.
met vis? Zeker weten!
5 Breng de rest van de wijn, de rest van
De zoutige bacon
de fond en 200 ml water in de stoompan
past perfect bij de zilte smaak van de
vs
aan de kook. Verwijder de folie van de
vis, geeft hem een krokant jasje en zorgt
h
SCHOL-
scholrolletjes en stoom de rolletjes met
ervoor dat de vis makkelijk te bakken is.
ROLLETJES
de deksel op de pan in 7 min. gaar.
Dit kan iedereen!
MET ZALM IN
Geen stoompan? Gebruik een gewone
: WITTEWIJN-
panenstoom de rolletjes in een zeef of
/ SAUS
vergiet (met de deksel op de pan} of in
Klassieke combinatie van
een stoommandje. Halveer de rolletjes
+ 1bake Haliaanse kruidenmix (20 g)
zalm en en Door de milde smaak van
Serveer met de wittewijnsaus en zeekraal
+ Icitroen (schoongeboend)
de vissoorten lust iedereen dit gerecht.
+ 6el (olifiolie
BEVAT p.p.440kcal- 42 geiwit -24 gvet,
+ 500 gkabeljauwhaasjes (2 stuks)
waarvan 1lg verz.-10 g koolhydraten.
+ 200 g bacon
waarvan 3 9 suikers 1.5 gzout- 2 g vezels
* staafmixer
+ 2 witte boterhammen
- Pris pp. € 605
+ bakkwastje
* 4el melk
+ 2sjalotten
1 Hacl de blaadjes van de takjes kruiden
«bakje peterselie (15 9)
en doe in een hoge beker. Rasp de gele schil
+160 9 zalmfilet
van de citroen en voeg het rasp samen met
«1ellemon pepper (Jonnie Boer)
4el olie aan de kruiden toe. Maal glad met
* 660 g scholfilet (schaal 220 g)
de staafmixer. Verdeel over 2kommetjes.
+15gboter
2 Halveer de kabeljauwhaasjes zodat je
+ 250 ml droge witte wij
4 gelijke stukken hebt. Leg 14 van de bacon
«1 potje visfond (280 ml)
in een rechthoek op het werkblad. Laat
+125 ml slagroom
de plakjes elkaar voor de helft overlappen,
+100 g zeekraal
Bestrijk de stukken vis met behulp van het
* staafmixer
bakkwastje rondom met de helft van
Porcupine Ridge Chenin
« stoompan, zeef. vergiet of stoommandje
de kruidenolie en leg ze op de bacon.
3 Vouw de bacon zo strak mogelijk om
Smaak vol & droog
1 Snijd de korstjes van het brood. Doe het
Herkomst Zuid-Afrika
de kabeljauwhaasjes. Deze moeten aan
Prijs € 699
brood in een diep bord en schenk de melk
De chenin blanc is een druif
alle kanten met de bacon bedekt zijn.
erover. Knijp het brood uit en doe met
Herhaal met de rest van de vis en de bacon.
die van oorsprong uit de Loire
Tsjalot en de peterselie in een hoge beker.
Komt, maar alheellang wordt
4 Verhit lel olie in een koekenpan en bak
Maal fijn met de staafmixer. Snijd de zalm in
verbouwd in Zuid-Afrika. Vooral
de vis op middelhoog vuur in 8 min. bruin
stukken en voeg samen met de lemon
de chenin blanc-druiven uit
en gaar. Keer halverwege. Roer de rest van
Swartland hebben een unieke
de olie door de rest van de kruidenolie.
pepper toe. Maal tot een glad, maar niet al
smaak: fris en vol met aroma's
te fijn mengsel. Breng op smaak met zou.
5 Snijd de citroen in parten. Serveer de vis
van exotisch fruit. Die passen per-
2 Bestrooi de scholfilet aan beide kanten
fect bij de zalm en lemon pepper
met de rest van de kruidenolie en de
met peper en eventueel zout. Leg ze met
in de romige scholrolletjes.
citroenparten.
de grijze kant naar boven. Verdeel het
zalmmengsel erover en strijk glad met een
BEVAT pp. 385 kcal- 34 geiwit- 26g vet.
mes of de bolle kant van een lepel. Rol de
waarvan 5 9 verz. 39 koolhydraten.
filets op. Rol strak in vershoudfolie en
waarvan 29 suikers- 22 9 zout -1 9 vezels
bewaar in de koelkast.
- Pris pp. € 495
92