Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164
Hier is pagina 164 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
€
CHOCOLADE-
5
git
WITTE-
Met een extra intense
CHOCOLADE-
chocoladesmaak doorde pure
chocolade (70%). De slagroom
ouse
Eur
klop je zonder suiker lobbig
>
ET BLAUWE
“
en die gaat erbovenop.
BESSEN
I
In deze heerlijk zoete
nen
mousseversie zorgen de
DCE)
* @
blauwe bessen voor een
mooi marmereffect. Én voor een lekker
+ 50 groomboter
zuurtje als tegenhanger van al het romige.
« 3 middelgrote eieren
GEDEGEN
+ 1509 pure chocolade 70%
+ 25.9 poedersuiker
LD)
« tl vanille-extract (Nielsen-Massey
Madagascar)
+150 9 witte chocolade
n
« 75 ml verse slagroom
aller:
+100 gricotta
+ 4 gevriesdroogde frambozen (potje 35 9)
+125 gslagroom
+ 4 glazen met steel (bijv. martiniglazen)
HELPT!
« 125 g blauwe bessen (diepvries)
COLTETET ET.)
« 2el gezouten pecannoten
* schaal (® 22 cm)
1 Snijd de roomboter in stukjes. Splits de
eieren. Hak de chocolade grof, doe in een
Relax!
vuurvaste kom en laat boven een pan met
In de aanloop naar kerst staan
1 Hak de chocolade grof, doe in een
kokend water smelten (au bain-marie). Zorg
wij voor je klaar! Van hulp bij
vuurvaste kom en laat boven een pan met
dat de kom het water niet raakt. Neem de kom
het samenstellen van je menu
kokend water smelten (au bain-marie). Zorg
uit de pan en meng de boter door de choco-
tot (aan)brandende kookvragen.
dat de kom het water niet raakt. Neem de
lade. Voeg als de boter is gesmolten, al
Whatsapp ons.
kom uit de pan en meng met een spatel de
ricotta door de chocolade.
kloppend met een garde een voor een de
eidooiers toe tot deze goed gemengd zijn
2 Klopin een andere kom de slagroom stijf
met de chocolade.
met een mixer. Spatel voorzichtig door het
chocolademengsel
2 Doe de eiwitten in een schone, vetvrije kom,
Voeg een snuf zout toe en klop met een mixer
—
3 Verdeelde mousse over de schaal en
met schone. vetvrije gardes stijf. Blijf Kloppen
verdeel er voorzichtig de bevroren blauwe
‘en voeg beetje bij beetje de poedersuiker en
bessen over. Druk ze een klein beetje in de
vervolgens het vanille-extract toe. Spatel
mousse, maar zorg ervoor dat ze zichtbaar
voorzichtig door het chocolademengsel
blijven. Laat minimaal 2 uur opstijven in de
3 Verdeel de chocolademousse over de
koelkast. Hak de pecannoten in stukjes.
Strooi vlak voor het serveren over de
glazen en laat15 min. opstijven in de koelkast.
Klop ondertussen de slagroom lobbig. Neem
mousse.
de glazen uit de koelkast en verdeel de
= Gesponsord -
TIP Schep de mousse op tafel in schaal-
slagroom erover. Verkruimelde gevriesdroog-
tjes. De ontdooide blauwe bessen heb-
de frambozen erover. Serveer direct.
ZOET & HARTIG
ben dan al wat van hun kleur afgegeven
De frisse smaak en
waardoor je een marmereffect krijgt.
Je kunt dit gerecht1 dag van tevoren maken
luchtige structuur
maakt ricotta
Voeg de slagroom en de frambozen pasop
tot een ideaal
Je kunt de mousse Ì dag van tevoren
het laatst toe.
maken.
ingrediënt voorde
bereiding van talloze
BEVAT pp. 440 kcal-9 gewit 35 9 vet,
recepten.
BEVAT pp. 420 kcal 69 eiwit 32 9 vet,
waarvan 219 verz.-19 g koolhydraten.
Galbani Ricotta
Waarvan18 gverz. 26 9 koolhydraten,
waarvan lg suikers 0.29 zout 6 9 vezels
bak 2509 € 249
waarvan 25 g suikers - 0.39 zout-1g vezels
- Prijs pp. €105
Prijs pp. €125
164