Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164




Hier is pagina 164 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



CHOCOLADE-

5

git

WITTE-

Met een extra intense

CHOCOLADE-

chocoladesmaak doorde pure

chocolade (70%). De slagroom

ouse

Eur

klop je zonder suiker lobbig

>

ET BLAUWE



en die gaat erbovenop.

BESSEN

I

In deze heerlijk zoete

nen

mousseversie zorgen de

DCE)

* @

blauwe bessen voor een

mooi marmereffect. Én voor een lekker

+ 50 groomboter

zuurtje als tegenhanger van al het romige.

« 3 middelgrote eieren

GEDEGEN

+ 1509 pure chocolade 70%

+ 25.9 poedersuiker

LD)

« tl vanille-extract (Nielsen-Massey

Madagascar)

+150 9 witte chocolade

n

« 75 ml verse slagroom

aller:

+100 gricotta

+ 4 gevriesdroogde frambozen (potje 35 9)

+125 gslagroom

+ 4 glazen met steel (bijv. martiniglazen)

HELPT!

« 125 g blauwe bessen (diepvries)

COLTETET ET.)

« 2el gezouten pecannoten

* schaal (® 22 cm)

1 Snijd de roomboter in stukjes. Splits de

eieren. Hak de chocolade grof, doe in een

Relax!

vuurvaste kom en laat boven een pan met

In de aanloop naar kerst staan

1 Hak de chocolade grof, doe in een

kokend water smelten (au bain-marie). Zorg

wij voor je klaar! Van hulp bij

vuurvaste kom en laat boven een pan met

dat de kom het water niet raakt. Neem de kom

het samenstellen van je menu

kokend water smelten (au bain-marie). Zorg

uit de pan en meng de boter door de choco-

tot (aan)brandende kookvragen.

dat de kom het water niet raakt. Neem de

lade. Voeg als de boter is gesmolten, al

Whatsapp ons.

kom uit de pan en meng met een spatel de

ricotta door de chocolade.

kloppend met een garde een voor een de

eidooiers toe tot deze goed gemengd zijn

2 Klopin een andere kom de slagroom stijf

met de chocolade.

met een mixer. Spatel voorzichtig door het

chocolademengsel

2 Doe de eiwitten in een schone, vetvrije kom,

Voeg een snuf zout toe en klop met een mixer



3 Verdeelde mousse over de schaal en

met schone. vetvrije gardes stijf. Blijf Kloppen

verdeel er voorzichtig de bevroren blauwe

‘en voeg beetje bij beetje de poedersuiker en

bessen over. Druk ze een klein beetje in de

vervolgens het vanille-extract toe. Spatel

mousse, maar zorg ervoor dat ze zichtbaar

voorzichtig door het chocolademengsel

blijven. Laat minimaal 2 uur opstijven in de

3 Verdeel de chocolademousse over de

koelkast. Hak de pecannoten in stukjes.

Strooi vlak voor het serveren over de

glazen en laat15 min. opstijven in de koelkast.

Klop ondertussen de slagroom lobbig. Neem

mousse.

de glazen uit de koelkast en verdeel de

= Gesponsord -

TIP Schep de mousse op tafel in schaal-

slagroom erover. Verkruimelde gevriesdroog-

tjes. De ontdooide blauwe bessen heb-

de frambozen erover. Serveer direct.

ZOET & HARTIG

ben dan al wat van hun kleur afgegeven

De frisse smaak en

waardoor je een marmereffect krijgt.

Je kunt dit gerecht1 dag van tevoren maken

luchtige structuur

maakt ricotta

Voeg de slagroom en de frambozen pasop

tot een ideaal

Je kunt de mousse Ì dag van tevoren

het laatst toe.

maken.

ingrediënt voorde

bereiding van talloze

BEVAT pp. 440 kcal-9 gewit 35 9 vet,

recepten.

BEVAT pp. 420 kcal 69 eiwit 32 9 vet,

waarvan 219 verz.-19 g koolhydraten.

Galbani Ricotta

Waarvan18 gverz. 26 9 koolhydraten,

waarvan lg suikers 0.29 zout 6 9 vezels

bak 2509 € 249

waarvan 25 g suikers - 0.39 zout-1g vezels

- Prijs pp. €105

Prijs pp. €125

164