Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164


Hier is pagina 164 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 164 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164

€ CHOCOLADE- 5 git WITTE- Met een extra intense CHOCOLADE- chocoladesmaak doorde pure chocolade (70%). De slagroom ouse Eur klop je zonder suiker lobbig > ET BLAUWE “ en die gaat erbovenop. BESSEN I In deze heerlijk zoete nen mousseversie zorgen de DCE) * @ blauwe bessen voor een mooi marmereffect. Én voor een lekker + 50 groomboter zuurtje als tegenhanger van al het romige. « 3 middelgrote eieren GEDEGEN + 1509 pure chocolade 70% + 25.9 poedersuiker LD) « tl vanille-extract (Nielsen-Massey Madagascar) +150 9 witte chocolade n « 75 ml verse slagroom aller: +100 gricotta + 4 gevriesdroogde frambozen (potje 35 9) +125 gslagroom + 4 glazen met steel (bijv. martiniglazen) HELPT! « 125 g blauwe bessen (diepvries) COLTETET ET.) « 2el gezouten pecannoten * schaal (® 22 cm) 1 Snijd de roomboter in stukjes. Splits de eieren. Hak de chocolade grof, doe in een Relax! vuurvaste kom en laat boven een pan met In de aanloop naar kerst staan 1 Hak de chocolade grof, doe in een kokend water smelten (au bain-marie). Zorg wij voor je klaar! Van hulp bij vuurvaste kom en laat boven een pan met dat de kom het water niet raakt. Neem de kom het samenstellen van je menu kokend water smelten (au bain-marie). Zorg uit de pan en meng de boter door de choco- tot (aan)brandende kookvragen. dat de kom het water niet raakt. Neem de lade. Voeg als de boter is gesmolten, al Whatsapp ons. kom uit de pan en meng met een spatel de ricotta door de chocolade. kloppend met een garde een voor een de eidooiers toe tot deze goed gemengd zijn 2 Klopin een andere kom de slagroom stijf met de chocolade. met een mixer. Spatel voorzichtig door het chocolademengsel 2 Doe de eiwitten in een schone, vetvrije kom, Voeg een snuf zout toe en klop met een mixer — 3 Verdeelde mousse over de schaal en met schone. vetvrije gardes stijf. Blijf Kloppen verdeel er voorzichtig de bevroren blauwe ‘en voeg beetje bij beetje de poedersuiker en bessen over. Druk ze een klein beetje in de vervolgens het vanille-extract toe. Spatel mousse, maar zorg ervoor dat ze zichtbaar voorzichtig door het chocolademengsel blijven. Laat minimaal 2 uur opstijven in de 3 Verdeel de chocolademousse over de koelkast. Hak de pecannoten in stukjes. Strooi vlak voor het serveren over de glazen en laat15 min. opstijven in de koelkast. Klop ondertussen de slagroom lobbig. Neem mousse. de glazen uit de koelkast en verdeel de = Gesponsord - TIP Schep de mousse op tafel in schaal- slagroom erover. Verkruimelde gevriesdroog- tjes. De ontdooide blauwe bessen heb- de frambozen erover. Serveer direct. ZOET & HARTIG ben dan al wat van hun kleur afgegeven De frisse smaak en waardoor je een marmereffect krijgt. Je kunt dit gerecht1 dag van tevoren maken luchtige structuur maakt ricotta Voeg de slagroom en de frambozen pasop tot een ideaal Je kunt de mousse Ì dag van tevoren het laatst toe. maken. ingrediënt voorde bereiding van talloze BEVAT pp. 440 kcal-9 gewit 35 9 vet, recepten. BEVAT pp. 420 kcal 69 eiwit 32 9 vet, waarvan 219 verz.-19 g koolhydraten. Galbani Ricotta Waarvan18 gverz. 26 9 koolhydraten, waarvan lg suikers 0.29 zout 6 9 vezels bak 2509 € 249 waarvan 25 g suikers - 0.39 zout-1g vezels - Prijs pp. €105 Prijs pp. €125 164

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164