Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164
Hier is pagina 164 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 164 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164
€ CHOCOLADE- 5 git WITTE- Met een extra intense CHOCOLADE- chocoladesmaak doorde pure chocolade (70%). De slagroom ouse Eur klop je zonder suiker lobbig > ET BLAUWE “ en die gaat erbovenop. BESSEN I In deze heerlijk zoete nen mousseversie zorgen de DCE) * @ blauwe bessen voor een mooi marmereffect. Én voor een lekker + 50 groomboter zuurtje als tegenhanger van al het romige. « 3 middelgrote eieren GEDEGEN + 1509 pure chocolade 70% + 25.9 poedersuiker LD) « tl vanille-extract (Nielsen-Massey Madagascar) +150 9 witte chocolade n « 75 ml verse slagroom aller: +100 gricotta + 4 gevriesdroogde frambozen (potje 35 9) +125 gslagroom + 4 glazen met steel (bijv. martiniglazen) HELPT! « 125 g blauwe bessen (diepvries) COLTETET ET.) « 2el gezouten pecannoten * schaal (® 22 cm) 1 Snijd de roomboter in stukjes. Splits de eieren. Hak de chocolade grof, doe in een Relax! vuurvaste kom en laat boven een pan met In de aanloop naar kerst staan 1 Hak de chocolade grof, doe in een kokend water smelten (au bain-marie). Zorg wij voor je klaar! Van hulp bij vuurvaste kom en laat boven een pan met dat de kom het water niet raakt. Neem de kom het samenstellen van je menu kokend water smelten (au bain-marie). Zorg uit de pan en meng de boter door de choco- tot (aan)brandende kookvragen. dat de kom het water niet raakt. Neem de lade. Voeg als de boter is gesmolten, al Whatsapp ons. kom uit de pan en meng met een spatel de ricotta door de chocolade. kloppend met een garde een voor een de eidooiers toe tot deze goed gemengd zijn 2 Klopin een andere kom de slagroom stijf met de chocolade. met een mixer. Spatel voorzichtig door het chocolademengsel 2 Doe de eiwitten in een schone, vetvrije kom, Voeg een snuf zout toe en klop met een mixer — 3 Verdeelde mousse over de schaal en met schone. vetvrije gardes stijf. Blijf Kloppen verdeel er voorzichtig de bevroren blauwe ‘en voeg beetje bij beetje de poedersuiker en bessen over. Druk ze een klein beetje in de vervolgens het vanille-extract toe. Spatel mousse, maar zorg ervoor dat ze zichtbaar voorzichtig door het chocolademengsel blijven. Laat minimaal 2 uur opstijven in de 3 Verdeel de chocolademousse over de koelkast. Hak de pecannoten in stukjes. Strooi vlak voor het serveren over de glazen en laat15 min. opstijven in de koelkast. Klop ondertussen de slagroom lobbig. Neem mousse. de glazen uit de koelkast en verdeel de = Gesponsord - TIP Schep de mousse op tafel in schaal- slagroom erover. Verkruimelde gevriesdroog- tjes. De ontdooide blauwe bessen heb- de frambozen erover. Serveer direct. ZOET & HARTIG ben dan al wat van hun kleur afgegeven De frisse smaak en waardoor je een marmereffect krijgt. Je kunt dit gerecht1 dag van tevoren maken luchtige structuur maakt ricotta Voeg de slagroom en de frambozen pasop tot een ideaal Je kunt de mousse Ì dag van tevoren het laatst toe. maken. ingrediënt voorde bereiding van talloze BEVAT pp. 440 kcal-9 gewit 35 9 vet, recepten. BEVAT pp. 420 kcal 69 eiwit 32 9 vet, waarvan 219 verz.-19 g koolhydraten. Galbani Ricotta Waarvan18 gverz. 26 9 koolhydraten, waarvan lg suikers 0.29 zout 6 9 vezels bak 2509 € 249 waarvan 25 g suikers - 0.39 zout-1g vezels - Prijs pp. €105 Prijs pp. €125 164
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 164