Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40


Hier is pagina 40 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 40 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40

AZIATISCHE ui (£: a MET GROENTE- Lekker & snel F NOEDELS Coquilles laten zich gemakkelijk kruiden met melanges uit alle windstreken. Neem dezelichte, Aziatische versie met frisse fi groentenoedels. Zo lekker! Eu Niets lekkerder dan verse # coquiles Zeker als je ze eet met de bijpassende IN NOTENBOTER + 1grote winterpeen (ca.150 9) citroenboter. Hét perfecte voorgerecht: + V2 komkommer AH Excellent Coquilles de malse structuur van de + 1limoen (schoongeboend) 4x25 9€ 399 coquilles in combinatie + lelsojasaus met de volle smaak van *lel sesamolie de notenboter. En: maar «Va rode peper 5ingrediënten! + Va bakje koriander (&15 9) + 4 coquilles (bakje, AH Excellent) « sprraalsnijder (verkrijgbaar bijbolcom) + 30 ghazelnoten 1 Schilde winterpeen en maak er met de + 1sjalot spiraalsnijder lange slierten (noedels) van. + Ya bakje peterselie (à 15 a) Doe hetzelfde met de halve komkommer +75 gboter enlaat uitlekkenin een zeef. Geen spiraal- + 12 coquilles (bakje 4 stuks, AH Excellent, snijder? Snijd de winterpeen en halve koelvers) komkommer in dunne plakken. leg ze op elkaaren snijd ze in zo dun mogelijke repen. 1 Hokde hazelnoten fijn. Verhit een 2 Rasp ondertussen de groene schil van koekenpan zonder olie of boter en rooster delimoen en pers de vrucht uit. Meng de de noten in ca. 2 min. goudbruin. Laat groentenoedels met het limoensap. de Antonin Rodet Mâcon-Villages blanc afkoelen op een bord. Snipper ondertussen sojasaus en de helft van de sesamolie de sjalot en snijd de peterselie fijn 3 Snijdhet steeltje van de rode peper. Smaak vol & droog 2 Verhit 159 boter in een steelpan en fruit Halveer de peper in de lengte en verwijder Herkomst Frankrijk, Bourgogne Prijs € 7.69 de sjalot 3 min. Voeg de rest van de boter meteen scherp mesje de zaadlijsten. Snijd toe en laat smelten. Roer de hazelnoten en het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof. Wijnhuis Antonin Rodet produceert al sinds 1875 wijnen peterselie erdoor en breng op smaak met 4 Verhit de rest van de sesamolie in een inde hele Bourgogne. Typerend peper en eventueel zout. Zet het vuur uit koekenpan en bak de coquilles 4 min. op voor deze Chardonnay uit het 3 Verhitlel gesmolten boter uit de steelpan hoog vuur. Keer halverwege. zuidelijke deel, de Maconnais, is de ronde en romige smaak. in een andere koekenpan op hoog vuur en 5 Verdeel de groentenoedels als nestjes En met Zn vleug fruitige frisheid bak de coquilles 4 min. Keer halverwege. over de borden, leg op elk nestje een past hij goed bijhet zachtzoete Verdeel de coquilles over de borden en coquile. Bestrooi met de rode peper. van de coquilles. Een feestelijke schep de notenboter erover. Serveer direct koriander enhet imoenrasp combinatie! BEVAT pp. 260 kcal 15 g elwit- 219 vet. BEVAT p.75 kcal- 5 g elwit-49 vet. Waarvan Il g verz.- 3 koolhydraten, Waarvan g verz 4 g koolhydraten, waarvan 1g suikers 0.39 zout-1g vezels waarvan 2 g suikers 0,6 9 zout 29 vezels Prijs pp. € 515 - Pris pp. € 195 Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk 40

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40