Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AZIATISCHE

ui

(£:

a

MET GROENTE-

Lekker & snel

F

NOEDELS

Coquilles laten zich

gemakkelijk kruiden met

melanges uit alle windstreken. Neem

dezelichte, Aziatische versie met frisse

fi

groentenoedels. Zo lekker!

Eu

Niets lekkerder dan verse

#

coquiles Zeker als je ze

eet met de bijpassende

IN NOTENBOTER

+ 1grote winterpeen (ca.150 9)

citroenboter.

Hét perfecte voorgerecht:

+ V2 komkommer

AH Excellent Coquilles

de malse structuur van de

+ 1limoen (schoongeboend)

4x25 9€ 399

coquilles in combinatie

+ lelsojasaus

met de volle smaak van

*lel sesamolie

de notenboter. En: maar

«Va rode peper

5ingrediënten!

+ Va bakje koriander (&15 9)

+ 4 coquilles (bakje, AH Excellent)

« sprraalsnijder (verkrijgbaar bijbolcom)

+ 30 ghazelnoten

1 Schilde winterpeen en maak er met de

+ 1sjalot

spiraalsnijder lange slierten (noedels) van.

+ Ya bakje peterselie (à 15 a)

Doe hetzelfde met de halve komkommer

+75 gboter

enlaat uitlekkenin een zeef. Geen spiraal-

+ 12 coquilles (bakje 4 stuks, AH Excellent,

snijder? Snijd de winterpeen en halve

koelvers)

komkommer in dunne plakken. leg ze op

elkaaren snijd ze in zo dun mogelijke repen.

1 Hokde hazelnoten fijn. Verhit een

2 Rasp ondertussen de groene schil van

koekenpan zonder olie of boter en rooster

delimoen en pers de vrucht uit. Meng de

de noten in ca. 2 min. goudbruin. Laat

groentenoedels met het limoensap. de

Antonin Rodet

Mâcon-Villages blanc

afkoelen op een bord. Snipper ondertussen

sojasaus en de helft van de sesamolie

de sjalot en snijd de peterselie fijn

3 Snijdhet steeltje van de rode peper.

Smaak vol & droog

2 Verhit 159 boter in een steelpan en fruit

Halveer de peper in de lengte en verwijder

Herkomst Frankrijk, Bourgogne

Prijs € 7.69

de sjalot 3 min. Voeg de rest van de boter

meteen scherp mesje de zaadlijsten. Snijd

toe en laat smelten. Roer de hazelnoten en

het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof.

Wijnhuis Antonin Rodet

produceert al sinds 1875 wijnen

peterselie erdoor en breng op smaak met

4 Verhit de rest van de sesamolie in een

inde hele Bourgogne. Typerend

peper en eventueel zout. Zet het vuur uit

koekenpan en bak de coquilles 4 min. op

voor deze Chardonnay uit het

3 Verhitlel gesmolten boter uit de steelpan

hoog vuur. Keer halverwege.

zuidelijke deel, de Maconnais,

is de ronde en romige smaak.

in een andere koekenpan op hoog vuur en

5 Verdeel de groentenoedels als nestjes

En met Zn vleug fruitige frisheid

bak de coquilles 4 min. Keer halverwege.

over de borden, leg op elk nestje een

past hij goed bijhet zachtzoete

Verdeel de coquilles over de borden en

coquile. Bestrooi met de rode peper.

van de coquilles. Een feestelijke

schep de notenboter erover. Serveer direct

koriander enhet imoenrasp

combinatie!

BEVAT pp. 260 kcal 15 g elwit- 219 vet.

BEVAT p.75 kcal- 5 g elwit-49 vet.

Waarvan Il g verz.- 3 koolhydraten,

Waarvan g verz 4 g koolhydraten,

waarvan 1g suikers 0.39 zout-1g vezels

waarvan 2 g suikers 0,6 9 zout 29 vezels

Prijs pp. € 515

- Pris pp. € 195

Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk

40