Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 40 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40
AZIATISCHE ui (£: a MET GROENTE- Lekker & snel F NOEDELS Coquilles laten zich gemakkelijk kruiden met melanges uit alle windstreken. Neem dezelichte, Aziatische versie met frisse fi groentenoedels. Zo lekker! Eu Niets lekkerder dan verse # coquiles Zeker als je ze eet met de bijpassende IN NOTENBOTER + 1grote winterpeen (ca.150 9) citroenboter. Hét perfecte voorgerecht: + V2 komkommer AH Excellent Coquilles de malse structuur van de + 1limoen (schoongeboend) 4x25 9€ 399 coquilles in combinatie + lelsojasaus met de volle smaak van *lel sesamolie de notenboter. En: maar «Va rode peper 5ingrediënten! + Va bakje koriander (&15 9) + 4 coquilles (bakje, AH Excellent) « sprraalsnijder (verkrijgbaar bijbolcom) + 30 ghazelnoten 1 Schilde winterpeen en maak er met de + 1sjalot spiraalsnijder lange slierten (noedels) van. + Ya bakje peterselie (à 15 a) Doe hetzelfde met de halve komkommer +75 gboter enlaat uitlekkenin een zeef. Geen spiraal- + 12 coquilles (bakje 4 stuks, AH Excellent, snijder? Snijd de winterpeen en halve koelvers) komkommer in dunne plakken. leg ze op elkaaren snijd ze in zo dun mogelijke repen. 1 Hokde hazelnoten fijn. Verhit een 2 Rasp ondertussen de groene schil van koekenpan zonder olie of boter en rooster delimoen en pers de vrucht uit. Meng de de noten in ca. 2 min. goudbruin. Laat groentenoedels met het limoensap. de Antonin Rodet Mâcon-Villages blanc afkoelen op een bord. Snipper ondertussen sojasaus en de helft van de sesamolie de sjalot en snijd de peterselie fijn 3 Snijdhet steeltje van de rode peper. Smaak vol & droog 2 Verhit 159 boter in een steelpan en fruit Halveer de peper in de lengte en verwijder Herkomst Frankrijk, Bourgogne Prijs € 7.69 de sjalot 3 min. Voeg de rest van de boter meteen scherp mesje de zaadlijsten. Snijd toe en laat smelten. Roer de hazelnoten en het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof. Wijnhuis Antonin Rodet produceert al sinds 1875 wijnen peterselie erdoor en breng op smaak met 4 Verhit de rest van de sesamolie in een inde hele Bourgogne. Typerend peper en eventueel zout. Zet het vuur uit koekenpan en bak de coquilles 4 min. op voor deze Chardonnay uit het 3 Verhitlel gesmolten boter uit de steelpan hoog vuur. Keer halverwege. zuidelijke deel, de Maconnais, is de ronde en romige smaak. in een andere koekenpan op hoog vuur en 5 Verdeel de groentenoedels als nestjes En met Zn vleug fruitige frisheid bak de coquilles 4 min. Keer halverwege. over de borden, leg op elk nestje een past hij goed bijhet zachtzoete Verdeel de coquilles over de borden en coquile. Bestrooi met de rode peper. van de coquilles. Een feestelijke schep de notenboter erover. Serveer direct koriander enhet imoenrasp combinatie! BEVAT pp. 260 kcal 15 g elwit- 219 vet. BEVAT p.75 kcal- 5 g elwit-49 vet. Waarvan Il g verz.- 3 koolhydraten, Waarvan g verz 4 g koolhydraten, waarvan 1g suikers 0.39 zout-1g vezels waarvan 2 g suikers 0,6 9 zout 29 vezels Prijs pp. € 515 - Pris pp. € 195 Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk 40
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 40