Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161




Hier is pagina 161 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NAGERECHTEN

CHOCOLADE-CITRUS-

LAYER- x

MET RUBY-

TOPPING

Layercake, zo heet een taart van

cakebeslag die uit laagjes bestaat, met

een vulling ertussen. De rubychocolade

voor de decoratie maakt van deze

3 Klem een stuk bakpapierop de bodem

taart een echte eyecatcher. De pure

van de springvorm. Verdeel het beslag

chocolade door het beslag maakt hem

erover en bak ca. 50 min. in het midden van

onweerstaanbaar.

de oven. Steek na 45 min. de satéprikker in

het midden van de cake om te zien of de

Kies jouw cake

cake gaar is.Dit is het geval als de prikker er

schoon uitkomt. Neem de cake uit de oven

en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

Dit duurt 1/2 uur.

+150 g extra pure chocolade

4 Rasp ondertussen de gele schilvan de

+150 g roomboter (op kamertemperatuur)

halve citroen en de oranje schil van de halve

«50 9 donkere basterdsuiker

sinaasappelen pers de vruchten uit. Roer

um

«1 mespunt zout

de roomkaas met het rasp met de poeder

Met een kern van

* 3 middelgrote eieren

suiker los met een vork Roer el citroensap

smeltende chocolade.

«50 g zelfrijzend bakmeel

en Tel sinaasappelsap erdoor.

AH Excellent Chocolade

+ V2 citroen (schoongeboend)

5 Snijd de cake overlangs in 3 lagen. Bestrijk

lavacake

« Ya sinaasappel (schoongeboend)

de onderste laag met de helft vande

4509 €399

+ 300 groomkaas naturel

roomkaas. Leg de middelste laag erop en

«80 g poedersuiker

bestrijk met de rest van de roomkaas. Leg

+100 grubychocolade

de bovenste laag erop,

+ el perenrood (suiker voor stoofperen.

6 Breek de rubychocolade in stukjes, doe in

potje 200 g)

een kom en zet die op een pan kokend

+ Ispringvorm (18 cm, ingevet)

water (au bain-marie) om te smelten. Zorg

«bakpapier

dat de kom het water niet raakt. Verdeel de

en

+ satéprikker

gesmolten chocolade in een soort raster

Luchtige spongecake met

over de bovenkant van de cake. Bestrooi

frisse roomkaas.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek

de cake met het perenrood.

AHRed velvetcake

de helft van de extra pure chocolade in

TIP In plaats van perenrood kun je de

4009 € 399

stukjes. doe in een kom en zet die op een

cake ook decoreren met bijvoorbeeld

pan kokend water om te smelten

zachte parels (Dr. Oetker).

(au bain-marie). Zorg dat de kom het water

niet raakt. Hak de rest van de extra pure

Je kunt de cakeen roomkaasvuling 1 dag

chocolade in stukjes van een V2 cm. Doe de

van tevoren maken. Bewaar de afge-

Fi

boter, basterdsuiker en het zout in een kom

koelde cake in een luchtdichte trommel of

‘en klop 4 min. met een mixer tot een luchtige

aluminiumfolie en de roomkaasvulling in

crème. Klop een voor een de eieren erdoor.

de koelkast. Je kunt de taart maximaal een

Met lagen browniecake

Voeg pas een nieuw eitoe als het vorige

halve dag van tevoren afmaken.

en limoenbavarois.

helemaal is opgenomen.

Naked cake ricotta-

2 Zeef het bakmeel boven het boter-

BEVAT pp. 365 kcal-6 geiwit -27 9 vet.

limoen 1200 g € 10.00

mengsel en meng voorzichtig met een

Waarvan 17 9 verz. 24 g koolhydraten,

spatelerdoor. Spatelde gesmolten

waarvan 149 suikers 04 g zout 29 vezels

chocolade en stukjes chocolade erdoor.

-Prijspp. €080

Fotografie Sven Benjamins, Dona van Leeuwen, foodstyling Martine Steenstra, Sabrina Hessels, styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk. visagie Carlijn van

161

allerhande "