Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161
Hier is pagina 161 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NAGERECHTEN
CHOCOLADE-CITRUS-
LAYER- x
MET RUBY-
TOPPING
Layercake, zo heet een taart van
cakebeslag die uit laagjes bestaat, met
een vulling ertussen. De rubychocolade
voor de decoratie maakt van deze
3 Klem een stuk bakpapierop de bodem
taart een echte eyecatcher. De pure
van de springvorm. Verdeel het beslag
chocolade door het beslag maakt hem
erover en bak ca. 50 min. in het midden van
onweerstaanbaar.
de oven. Steek na 45 min. de satéprikker in
het midden van de cake om te zien of de
Kies jouw cake
cake gaar is.Dit is het geval als de prikker er
schoon uitkomt. Neem de cake uit de oven
en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Dit duurt 1/2 uur.
+150 g extra pure chocolade
4 Rasp ondertussen de gele schilvan de
+150 g roomboter (op kamertemperatuur)
halve citroen en de oranje schil van de halve
«50 9 donkere basterdsuiker
sinaasappelen pers de vruchten uit. Roer
um
«1 mespunt zout
de roomkaas met het rasp met de poeder
Met een kern van
* 3 middelgrote eieren
suiker los met een vork Roer el citroensap
smeltende chocolade.
«50 g zelfrijzend bakmeel
en Tel sinaasappelsap erdoor.
AH Excellent Chocolade
+ V2 citroen (schoongeboend)
5 Snijd de cake overlangs in 3 lagen. Bestrijk
lavacake
« Ya sinaasappel (schoongeboend)
de onderste laag met de helft vande
4509 €399
+ 300 groomkaas naturel
roomkaas. Leg de middelste laag erop en
«80 g poedersuiker
bestrijk met de rest van de roomkaas. Leg
+100 grubychocolade
de bovenste laag erop,
+ el perenrood (suiker voor stoofperen.
6 Breek de rubychocolade in stukjes, doe in
potje 200 g)
een kom en zet die op een pan kokend
+ Ispringvorm (18 cm, ingevet)
water (au bain-marie) om te smelten. Zorg
«bakpapier
dat de kom het water niet raakt. Verdeel de
en
+ satéprikker
gesmolten chocolade in een soort raster
Luchtige spongecake met
over de bovenkant van de cake. Bestrooi
frisse roomkaas.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek
de cake met het perenrood.
AHRed velvetcake
de helft van de extra pure chocolade in
TIP In plaats van perenrood kun je de
4009 € 399
stukjes. doe in een kom en zet die op een
cake ook decoreren met bijvoorbeeld
pan kokend water om te smelten
zachte parels (Dr. Oetker).
(au bain-marie). Zorg dat de kom het water
niet raakt. Hak de rest van de extra pure
Je kunt de cakeen roomkaasvuling 1 dag
chocolade in stukjes van een V2 cm. Doe de
van tevoren maken. Bewaar de afge-
Fi
boter, basterdsuiker en het zout in een kom
koelde cake in een luchtdichte trommel of
‘en klop 4 min. met een mixer tot een luchtige
aluminiumfolie en de roomkaasvulling in
crème. Klop een voor een de eieren erdoor.
de koelkast. Je kunt de taart maximaal een
Met lagen browniecake
Voeg pas een nieuw eitoe als het vorige
halve dag van tevoren afmaken.
en limoenbavarois.
helemaal is opgenomen.
Naked cake ricotta-
2 Zeef het bakmeel boven het boter-
BEVAT pp. 365 kcal-6 geiwit -27 9 vet.
limoen 1200 g € 10.00
mengsel en meng voorzichtig met een
Waarvan 17 9 verz. 24 g koolhydraten,
spatelerdoor. Spatelde gesmolten
waarvan 149 suikers 04 g zout 29 vezels
chocolade en stukjes chocolade erdoor.
-Prijspp. €080
Fotografie Sven Benjamins, Dona van Leeuwen, foodstyling Martine Steenstra, Sabrina Hessels, styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk. visagie Carlijn van
161
allerhande "