Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161
Hier is pagina 161 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 161 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161
NAGERECHTEN CHOCOLADE-CITRUS- LAYER- x MET RUBY- TOPPING Layercake, zo heet een taart van cakebeslag die uit laagjes bestaat, met een vulling ertussen. De rubychocolade voor de decoratie maakt van deze 3 Klem een stuk bakpapierop de bodem taart een echte eyecatcher. De pure van de springvorm. Verdeel het beslag chocolade door het beslag maakt hem erover en bak ca. 50 min. in het midden van onweerstaanbaar. de oven. Steek na 45 min. de satéprikker in het midden van de cake om te zien of de Kies jouw cake cake gaar is.Dit is het geval als de prikker er schoon uitkomt. Neem de cake uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Dit duurt 1/2 uur. +150 g extra pure chocolade 4 Rasp ondertussen de gele schilvan de +150 g roomboter (op kamertemperatuur) halve citroen en de oranje schil van de halve «50 9 donkere basterdsuiker sinaasappelen pers de vruchten uit. Roer um «1 mespunt zout de roomkaas met het rasp met de poeder Met een kern van * 3 middelgrote eieren suiker los met een vork Roer el citroensap smeltende chocolade. «50 g zelfrijzend bakmeel en Tel sinaasappelsap erdoor. AH Excellent Chocolade + V2 citroen (schoongeboend) 5 Snijd de cake overlangs in 3 lagen. Bestrijk lavacake « Ya sinaasappel (schoongeboend) de onderste laag met de helft vande 4509 €399 + 300 groomkaas naturel roomkaas. Leg de middelste laag erop en «80 g poedersuiker bestrijk met de rest van de roomkaas. Leg +100 grubychocolade de bovenste laag erop, + el perenrood (suiker voor stoofperen. 6 Breek de rubychocolade in stukjes, doe in potje 200 g) een kom en zet die op een pan kokend + Ispringvorm (18 cm, ingevet) water (au bain-marie) om te smelten. Zorg «bakpapier dat de kom het water niet raakt. Verdeel de en + satéprikker gesmolten chocolade in een soort raster Luchtige spongecake met over de bovenkant van de cake. Bestrooi frisse roomkaas. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek de cake met het perenrood. AHRed velvetcake de helft van de extra pure chocolade in TIP In plaats van perenrood kun je de 4009 € 399 stukjes. doe in een kom en zet die op een cake ook decoreren met bijvoorbeeld pan kokend water om te smelten zachte parels (Dr. Oetker). (au bain-marie). Zorg dat de kom het water niet raakt. Hak de rest van de extra pure Je kunt de cakeen roomkaasvuling 1 dag chocolade in stukjes van een V2 cm. Doe de van tevoren maken. Bewaar de afge- Fi boter, basterdsuiker en het zout in een kom koelde cake in een luchtdichte trommel of ‘en klop 4 min. met een mixer tot een luchtige aluminiumfolie en de roomkaasvulling in crème. Klop een voor een de eieren erdoor. de koelkast. Je kunt de taart maximaal een Met lagen browniecake Voeg pas een nieuw eitoe als het vorige halve dag van tevoren afmaken. en limoenbavarois. helemaal is opgenomen. Naked cake ricotta- 2 Zeef het bakmeel boven het boter- BEVAT pp. 365 kcal-6 geiwit -27 9 vet. limoen 1200 g € 10.00 mengsel en meng voorzichtig met een Waarvan 17 9 verz. 24 g koolhydraten, spatelerdoor. Spatelde gesmolten waarvan 149 suikers 04 g zout 29 vezels chocolade en stukjes chocolade erdoor. -Prijspp. €080 Fotografie Sven Benjamins, Dona van Leeuwen, foodstyling Martine Steenstra, Sabrina Hessels, styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk. visagie Carlijn van 161 allerhande "
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161