Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161


Hier is pagina 161 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 161 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161

NAGERECHTEN CHOCOLADE-CITRUS- LAYER- x MET RUBY- TOPPING Layercake, zo heet een taart van cakebeslag die uit laagjes bestaat, met een vulling ertussen. De rubychocolade voor de decoratie maakt van deze 3 Klem een stuk bakpapierop de bodem taart een echte eyecatcher. De pure van de springvorm. Verdeel het beslag chocolade door het beslag maakt hem erover en bak ca. 50 min. in het midden van onweerstaanbaar. de oven. Steek na 45 min. de satéprikker in het midden van de cake om te zien of de Kies jouw cake cake gaar is.Dit is het geval als de prikker er schoon uitkomt. Neem de cake uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Dit duurt 1/2 uur. +150 g extra pure chocolade 4 Rasp ondertussen de gele schilvan de +150 g roomboter (op kamertemperatuur) halve citroen en de oranje schil van de halve «50 9 donkere basterdsuiker sinaasappelen pers de vruchten uit. Roer um «1 mespunt zout de roomkaas met het rasp met de poeder Met een kern van * 3 middelgrote eieren suiker los met een vork Roer el citroensap smeltende chocolade. «50 g zelfrijzend bakmeel en Tel sinaasappelsap erdoor. AH Excellent Chocolade + V2 citroen (schoongeboend) 5 Snijd de cake overlangs in 3 lagen. Bestrijk lavacake « Ya sinaasappel (schoongeboend) de onderste laag met de helft vande 4509 €399 + 300 groomkaas naturel roomkaas. Leg de middelste laag erop en «80 g poedersuiker bestrijk met de rest van de roomkaas. Leg +100 grubychocolade de bovenste laag erop, + el perenrood (suiker voor stoofperen. 6 Breek de rubychocolade in stukjes, doe in potje 200 g) een kom en zet die op een pan kokend + Ispringvorm (18 cm, ingevet) water (au bain-marie) om te smelten. Zorg «bakpapier dat de kom het water niet raakt. Verdeel de en + satéprikker gesmolten chocolade in een soort raster Luchtige spongecake met over de bovenkant van de cake. Bestrooi frisse roomkaas. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek de cake met het perenrood. AHRed velvetcake de helft van de extra pure chocolade in TIP In plaats van perenrood kun je de 4009 € 399 stukjes. doe in een kom en zet die op een cake ook decoreren met bijvoorbeeld pan kokend water om te smelten zachte parels (Dr. Oetker). (au bain-marie). Zorg dat de kom het water niet raakt. Hak de rest van de extra pure Je kunt de cakeen roomkaasvuling 1 dag chocolade in stukjes van een V2 cm. Doe de van tevoren maken. Bewaar de afge- Fi boter, basterdsuiker en het zout in een kom koelde cake in een luchtdichte trommel of ‘en klop 4 min. met een mixer tot een luchtige aluminiumfolie en de roomkaasvulling in crème. Klop een voor een de eieren erdoor. de koelkast. Je kunt de taart maximaal een Met lagen browniecake Voeg pas een nieuw eitoe als het vorige halve dag van tevoren afmaken. en limoenbavarois. helemaal is opgenomen. Naked cake ricotta- 2 Zeef het bakmeel boven het boter- BEVAT pp. 365 kcal-6 geiwit -27 9 vet. limoen 1200 g € 10.00 mengsel en meng voorzichtig met een Waarvan 17 9 verz. 24 g koolhydraten, spatelerdoor. Spatelde gesmolten waarvan 149 suikers 04 g zout 29 vezels chocolade en stukjes chocolade erdoor. -Prijspp. €080 Fotografie Sven Benjamins, Dona van Leeuwen, foodstyling Martine Steenstra, Sabrina Hessels, styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk. visagie Carlijn van 161 allerhande "

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 161