Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 179
Hier is pagina 179 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 179 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 179
ADVERTORIAL A Bun December-desse Tiramisu is pas tiramisu als er mascarpone in zit. Want dat geeft dit dessert zijn romige smaak. De cranberry's maken er een echt decembertoetje van. Er War CRANBERRYTIRAMISU UIT EEN GLAASJE nen es ” * 4el amandel + 100 mi koude schaafsel espressokoffie + 250 ml verse + Veel cacaopoeder nn slagroom +100 9 doosjesvol «1009 kristalsuiker cranberrys (250 g, + 250 gmascarpone diepvries) (bak, Galbani) » (thee)zeef] +175 glange vingers + 6glazen p\ 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 2 min, goudbruin. Laat afkoelen op een bord. 2 Klop de slagroom stijf met 75 9 suiker. Roer de mascarpone los en spatel voorzichtig door de slagroom. 3 Breek de helft van de lange vingers in grove stukken en doop in de espressokoffie. 4 Verdeel de helft van de gedoopte Fi ! 23 Stukken lange vinger gelijkmatig overde st bodem van de glazen tot een strakke laag. SINDS 1882 Ik De mascarpone Verdeel er de helft van het mascarpone- HE van Galbani wordt mengsel over en strijk glad. Zeef de helft =, gemaakt met =? Az: van de cacaopoeder met een (thee)zeefje A 1 gepasteuriseerde erover. Herhaal deze stap. Ne eh koemelkin de regio # Lombardije, waar 5 Rolde nog bevroren cranberry's door de mascarpone voor rest van de suiker. Gameer de glazen met het eerst werd ge- à maakt. Het resultaat het amandelschaafsel en de gesuikerde cranberry's. Serveer met de rest van de Ee is een zachte Ag smeuïge roomkaas lange vingers, met een verfijnde ee K smaak. Onmisbaar BEVAT pp. 515 kcal 69 eiwit 34 9 vet hu in tiramisu, maar waarvan 22 9 verz. 45 g koolhydraten 8 ook heel lekker bij bijvoorbeeld waarvan 35 g suikers O1 zout 19 vezels Galbani 7 x I tomatensoep of als Prijs pp. € 120 Mascarpone vervanger van room bak 250 g € 2.39 in sauzen, Meer info? Kijk op em galbani.com/products.php Le allerhande
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 179