Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 179




Hier is pagina 179 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL A

Bun

December-desse

Tiramisu is pas tiramisu als er mascarpone

in zit. Want dat geeft dit dessert zijn

romige smaak. De cranberry's maken

er een echt decembertoetje van.

Er

War

CRANBERRYTIRAMISU

UIT EEN GLAASJE

nen

es



* 4el amandel

+ 100 mi koude

schaafsel

espressokoffie

+ 250 ml verse

+ Veel cacaopoeder

nn

slagroom

+100 9 doosjesvol

«1009 kristalsuiker

cranberrys (250 g,

+ 250 gmascarpone

diepvries)

(bak, Galbani)

» (thee)zeef]

+175 glange vingers

+ 6glazen

p\

1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter

en rooster het amandelschaafsel in 2 min,

goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2 Klop de slagroom stijf met 75 9 suiker.

Roer de mascarpone los en spatel

voorzichtig door de slagroom.

3 Breek de helft van de lange vingers in

grove stukken en doop in de espressokoffie.

4 Verdeel de helft van de gedoopte

Fi

!

23

Stukken lange vinger gelijkmatig overde

st

bodem van de glazen tot een strakke laag.

SINDS 1882

Ik

De mascarpone

Verdeel er de helft van het mascarpone-

HE

van Galbani wordt

mengsel over en strijk glad. Zeef de helft

=,

gemaakt met

=?

Az:

van de cacaopoeder met een (thee)zeefje

A

1

gepasteuriseerde

erover. Herhaal deze stap.

Ne

eh

koemelkin de regio

#

Lombardije, waar

5 Rolde nog bevroren cranberry's door de

mascarpone voor

rest van de suiker. Gameer de glazen met

het eerst werd ge-

à

maakt. Het resultaat

het amandelschaafsel en de gesuikerde

cranberry's. Serveer met de rest van de

Ee

is een zachte

Ag

smeuïge roomkaas

lange vingers,

met een verfijnde

ee

K

smaak. Onmisbaar

BEVAT pp. 515 kcal 69 eiwit 34 9 vet

hu

in tiramisu, maar

waarvan 22 9 verz. 45 g koolhydraten

8

ook heel lekker

bij bijvoorbeeld

waarvan 35 g suikers O1 zout 19 vezels

Galbani

7

x

I

tomatensoep of als

Prijs pp. € 120

Mascarpone

vervanger van room

bak 250 g € 2.39

in sauzen,

Meer info? Kijk op

em

galbani.com/products.php

Le

allerhande