Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 156


Hier is pagina 156 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 156 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 156

kant gestold, maar de crème in het midden n nog een beetje wiebelig is. Hijmag zeker CL niet vloeibaar zijn: verleng eventueel de br baktijd tot de juiste gaarheid bereikt is. IJS Haal de schaaltjes uit het waterbad en Ditis zo ongeveer het laat op eenrooster 30 min. afkoelen. meest eenvoudige 5 Dek de schaaltjes af met vershoudfolie iijsrecept dat er bestaat: en zet minimaal 2 uur in de koelkast. van room en geconden- Verdeel vlak voor het serveren de rest van seerde melk, zo hup de de suiker erover en karamelliseer de suiker vriezer in. De karamel, daar moet je even Care Lila met de crème-brüléebrander. Houd de Het geheim van dit ultieme bijblijven. en vooral niet roeren. dessert? De combinatie brander niet te dichtbij, dan verbrandt de van krokante karamel suiker. Serveer direct. | en zachte custard, TIP Hoe lager je ovenschaaltje is, gemoedelijk samen in een hoe eerder de custard gaar is. mooi rond ovenschaaltje. TIP Geen crème-brûléebrander? «vanillestokje Verwarm de ovengrill op de hoogste +500 ml slagroom stand. Zet de met suiker bestrooide + 1blikje gecondenseerde melk (379 g) schaaltjes onder de grill tot de suiker « 2009 fijne kristalsuiker gesmolten is en bruin begint te kleuren. « diepvriesbak{(ca.1 iter) Let op: blijf erbij, want dit duurt maar « bakpapier «1 vanilestokje 2 min. Zet de crème brûlée daarna + 500 mislagioom 10 min. terug in de koelkast. 1 Snijd het vanillestokje in de lengte open * 4 eieren ‘en schraap met een mespunt het merg eruit «120 g kristalsuiker Je kunt de crème brûlée 1dag van tevoren Doe dit samen met de slagroom en gecon- « eenpersoons ovenschaaltjes bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. denseerde melk in een kom en klop met een (ramequins, à 150 ml) Breng op de dag zelf het suikerlaagje aan mixerin5 min stijf Schep in de diepvriesbak braadslee of grote ovenschaal en doe de dekselerop. Zet buur in de vriezer. - crème-brüléebrander BEVAT p.610 kcal-6 geiwit - 50 gvet, Je hoeft tussentijds niet te roeren. waarvan 31 9 verz.-34 g koolhydraten. 2 Doe de kristalsuiker met 3el water neen 1 Verwarm de oven voor op 135 °C. Halveer waarvan 34 g suikers - O1 9 zout -O 9 vezels Steelpan en laat op middelhoog vuur het vanillestokje in de lengte en schraap - Pris pp. € 185 karameliseren tot de suiker goudbruin, tegen met een mespunt het merg eruit. Breng de koperkleurig aan. is. Roer niet. maar draaïaf slagroom met het vanillestokje en merg en toe met de pan, zodat de karamel loskomt ‘aande kook. Laat op laag vuur 5 min van de randen. Giet de karamel op een vel trekken. Verwijder het vanillestokje bakpapier. Tilde randen van het vel voorzich- 2 Splits ondertussen de eieren, de eiwitten tig op om de karamel te verspreiden. Let op: x Wordenniet gebruikt. Klop de eidooiers in het is erg heet! Laat 45 min. afkoelen en breek ‘een kom met 70 q suiker en een snufje zout de helft in stukken. Hak de andere helft grof. 3 Breng de room op middelhoog vuur weer Kant-en-klare 3 Schep bollen van het js in mooie kommen brûlée voor twee tegen de kook aan. Schenk de hete room of glazen, bestrooi met de gehakte karamel geleidelijk door het eimengselen roer goed en steeker een paar karamelschotsen in, tot je een wat dikkere custard hebt. Giet de EL TIP Geen zin of tijd om karamel te maken? warme custard door een zeef boven een Sla 100 g karamelbabbels (zak 175 g) met CREME BR! maatbeker en vervolgensinde schaaltjes Be! een deegroller stuk in een plastic zakje en 4 Zet de schaaltjes in de braadslee en A bestrooi het ijshiermee. plaats in het midden van de oven. Vulde és braadslee tot halverwege de rand van de Je kunt het ijs maximaal 3 maanden schaaltjes voorzichtig met heet water en Met karamelvlokken. bewaren in de vriezer. Voor een knapperig laat de custard in de oven in ca. 35 min. gaar gelarameliseerd laagje. worden. De custard is gaar als de boven- AH Crème brûlée BEVAT pp. 380 kcal: 5 g eiwit 219 vet. Waarvan 14g verz. -43 9 koolhydraten, 2x100 9€ 159 waarvan 43 g suikers -0.2 g zout -O g vezels - Pris pp. CO80 Fotografie Sven Benjomins, Astrid Zuidema foodslying Martine Steenstra, igmar Niezen, sting Urika Gustafsson, Nicole de Werk, visagie Niels Wahlers, Cecie Holle 156

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 156