Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Nat

à

en

*

=,

WI

lo

I

By.)

]

ar

Pd

«kilo stoofpeertjes

1 Schilde peren.maar laat het steeltje

*Perenrood is alleen verkrijgbaar in

citroen

eraan. Schil met een dunschiller de gele

grotere Albert Heijn-winkels en via ah.nl.

(schoongeboend)

schil van de citroen.

Vervang het eventueel door kristalsuiker.

+ 0.75 liter soepele

De peren worden dan iets minder diep-

2 Breng de wijn met de peren, citroenschil.

rode wijn (fles,

het perenrood, kaneelstokje, de kruidnagels

rood.

bijv. Famese Fantini

en kardemonpeulen aan de kook. Zet het.

Montepulciano

vuur dan laag en laat met de deksel op

Je kunt de stoofpeertjes maximaal 2 dagen

d'Abruzzo)

de pan in 45 min. gaar worden. Verwijder

van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik

+150 gperenrood

eventueel het kaneelstokje, de citroenschil,

afgedekt in de koelkast.

(suiker voor stoof-

kruidnagels en kardemompeulen en

serveer warm, lauw of koud.

peren, potje 200 9)"

BEVAT p.p. 350kcal-O geiwit -O gvet.

+ Ikaneelstokje

TIP Eten er kinderen mee? Vervang

Waarvan 0 9 verz. 739 koolhydraten,

+ 4 kruidnagels

‘de wijn door rode-druivensap en voeg

waarvan 59 9 suikers 0.19 zout

+ ékardemompeulen

50 9 perenrood toe in plaats van 150 g.

-4g vezels «Prijs p.p. € 2.45

Fotografie Rene Mesman. Sven Benjamins, foodstylng Victor de Launay Martine Steenstra, styäing Laura Vijselaar, Urika Gustafsson

100