Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VEGA PADDEN-

1 Snijd de ribrunderlappen in stukken van

STOELEN-

2 em. Snijd de uien in ringen en de knoflook

‘en winterpeen in plakjes. Meng het

x

rundvlees in een kom met de ui, knoflook

en peen en schenk de wijn erover. Laat

MET PUREE

QU}

BOEUF

minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast

Gedroogd eekhoorntjesbrood, oftewel

. BOUR-

marineren. Haal 30 min voor gebruik uit

porcini, zorgt voor de hartigheid in dit

GUIGNON

de koelkast. Schep alleen het vlees uit de

gerecht. De walnootolie geeft je stoof

In deze boeuf

marinade en dep droog met keukenpapier.

een extra aardse smaak.

bourguignon

2 Snijdhet ontbijtspek in reepjes. Verhit een

marineer je de

braadpan zonder olie of boter en bak het

groenten en vlees in de wijn. Dat komt

spek 10 min. op laag vuur. Schep het spek

de smaak ten goede en het vlees wordt

uitde pan

extra mals!

3 Bak het vlees in het achtergebleven

+ Auien

bakvet in de braadplan op hoog vuur in

+ 3009 winterpeen

3 min. rondom goudbruin. Schep uit de pan

+ 2el (olifolie

Schep de groenten met behulp van een

+15 g funghi porcini secchi

schuimspaan uit de marinade inde

(gedroogd eekhoorntjesbrood)

braadpan en bak5 min. op laag vuur. Voeg

* 2tenen knoflook

+750 gribrunderlappen

de tomatenpuree toe en bak 1min.mee.

+ Ye bakje tijm (à15 9)

* 2uien

Voeg het rundvlees, het spek en de

+ 600 gpaddenstoelenmelange

+ 3tenenknoflook

marinade toe en breng aan de kook

* 2el bloem

+ 250 g winterpeen

4 Bind de tijm. laurierblaadjes en de helft

+ 3elsojasaus

+750 mivolle rode wij

Van de peterselie bij elkaar met een stukje

+ 1kilo kruimige aardappelen

+180 g gerookt ontbijtspek (stuk)

keukentouw. Voeg dit bouquet garnitoe

+ Iknolselder] (ca. 700 g)

- 1blikje tomatenpuree (70 g)

aanhet vlees. Laat 2.5 uur met de deksel

+ 3 el walnootolie (La Tourangelle)

+ 2takjes ti

schuin op de pan op laag vuur stoven

+ pureestamper

+ 2laurierblaadjes

5 Veeg de champignons schoon en snijd in

«bakje peterselie (30 g)

kwarten. Laat de zilveruitjes uitlekken en

1 Snijd de uien in halve ringen. Halveer de

+ 250 gchampignons

voeg samen met de champignons toe.

Winterpeen in de lengte en snijd in plakken

«1 potje zilveruitjes (320 9)

Laat de boeuf bourguignon met de deksel

van een V2 cm. Verhit de olie in een braadpan

» keukentouw

schuin op de pan nog 30 min. sudderen.

en bak de ui en peen 20 min. op laag vuur.

6 Proef of het vlees zacht genoeg is en

Blijf goed omscheppen tot deui bruin begint

Breng op smaak met peper en zout.

te kleuren.

Verwijder de kruiden Snijd de rest van

2 Doe ondertussen de funghi porcinlin een

de peterselie fijn en strooierover.

kom en giet er 200 ml heet water over. Snijd

Goede ba

TIP Eten er kinderen mee? Vervang de

de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes

wi

door Franse Merlot druivensap.

tijm, maar houd een paar takjes achterals

garnering. Halveer de verse paddenstoelen

Boeuf bourguignon kun je 3 dagen van

Voeg de peen, knoflook, tijm en paddenstoe-

tevoren maken. Bewaar afgedekt inde

lentoe aan de ui en bak 5 min. op hoog vuur

koelkast en warm op laag vuur langzaam

mee. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee.

op. Roer regelmatig,

3 Laat de funghi porcini uitlekken, maar vang

‘het vocht op en snijd de gewelde padden-

BEVAT p.p. 600 kcal 49 g eiwit 29 9 vet,

stoelen fijn. Voeg samen met het opgevangen

Voor heerlijke

waarvan 12 9 verz -19 g koolhydraten,

vocht. de sojasaus en 300 mikokend water

boeuf bourguignon

waarvan 15 9 suikers - 2.19 zout 69 vezels

toe aan de groente. Breng aan de kook en laat

AH lerse Runderriblap

- Pris pp. € 490

oplaag vuur zonder de deksel op de pan

ca. 700 g. per 5009

20-30 min. stoven. Breng op smaak met peper

€421

en eventueel zout.

——

104