Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 104 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104
VEGA PADDEN- 1 Snijd de ribrunderlappen in stukken van STOELEN- 2 em. Snijd de uien in ringen en de knoflook ‘en winterpeen in plakjes. Meng het x rundvlees in een kom met de ui, knoflook en peen en schenk de wijn erover. Laat MET PUREE QU} BOEUF minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast Gedroogd eekhoorntjesbrood, oftewel . BOUR- marineren. Haal 30 min voor gebruik uit porcini, zorgt voor de hartigheid in dit GUIGNON de koelkast. Schep alleen het vlees uit de gerecht. De walnootolie geeft je stoof In deze boeuf marinade en dep droog met keukenpapier. een extra aardse smaak. bourguignon 2 Snijdhet ontbijtspek in reepjes. Verhit een marineer je de braadpan zonder olie of boter en bak het groenten en vlees in de wijn. Dat komt spek 10 min. op laag vuur. Schep het spek de smaak ten goede en het vlees wordt uitde pan extra mals! 3 Bak het vlees in het achtergebleven + Auien bakvet in de braadplan op hoog vuur in + 3009 winterpeen 3 min. rondom goudbruin. Schep uit de pan + 2el (olifolie Schep de groenten met behulp van een +15 g funghi porcini secchi schuimspaan uit de marinade inde (gedroogd eekhoorntjesbrood) braadpan en bak5 min. op laag vuur. Voeg * 2tenen knoflook +750 gribrunderlappen de tomatenpuree toe en bak 1min.mee. + Ye bakje tijm (à15 9) * 2uien Voeg het rundvlees, het spek en de + 600 gpaddenstoelenmelange + 3tenenknoflook marinade toe en breng aan de kook * 2el bloem + 250 g winterpeen 4 Bind de tijm. laurierblaadjes en de helft + 3elsojasaus +750 mivolle rode wij Van de peterselie bij elkaar met een stukje + 1kilo kruimige aardappelen +180 g gerookt ontbijtspek (stuk) keukentouw. Voeg dit bouquet garnitoe + Iknolselder] (ca. 700 g) - 1blikje tomatenpuree (70 g) aanhet vlees. Laat 2.5 uur met de deksel + 3 el walnootolie (La Tourangelle) + 2takjes ti schuin op de pan op laag vuur stoven + pureestamper + 2laurierblaadjes 5 Veeg de champignons schoon en snijd in «bakje peterselie (30 g) kwarten. Laat de zilveruitjes uitlekken en 1 Snijd de uien in halve ringen. Halveer de + 250 gchampignons voeg samen met de champignons toe. Winterpeen in de lengte en snijd in plakken «1 potje zilveruitjes (320 9) Laat de boeuf bourguignon met de deksel van een V2 cm. Verhit de olie in een braadpan » keukentouw schuin op de pan nog 30 min. sudderen. en bak de ui en peen 20 min. op laag vuur. 6 Proef of het vlees zacht genoeg is en Blijf goed omscheppen tot deui bruin begint Breng op smaak met peper en zout. te kleuren. Verwijder de kruiden Snijd de rest van 2 Doe ondertussen de funghi porcinlin een de peterselie fijn en strooierover. kom en giet er 200 ml heet water over. Snijd Goede ba TIP Eten er kinderen mee? Vervang de de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes wi door Franse Merlot druivensap. tijm, maar houd een paar takjes achterals garnering. Halveer de verse paddenstoelen Boeuf bourguignon kun je 3 dagen van Voeg de peen, knoflook, tijm en paddenstoe- tevoren maken. Bewaar afgedekt inde lentoe aan de ui en bak 5 min. op hoog vuur koelkast en warm op laag vuur langzaam mee. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. op. Roer regelmatig, 3 Laat de funghi porcini uitlekken, maar vang ‘het vocht op en snijd de gewelde padden- BEVAT p.p. 600 kcal 49 g eiwit 29 9 vet, stoelen fijn. Voeg samen met het opgevangen Voor heerlijke waarvan 12 9 verz -19 g koolhydraten, vocht. de sojasaus en 300 mikokend water boeuf bourguignon waarvan 15 9 suikers - 2.19 zout 69 vezels toe aan de groente. Breng aan de kook en laat AH lerse Runderriblap - Pris pp. € 490 oplaag vuur zonder de deksel op de pan ca. 700 g. per 5009 20-30 min. stoven. Breng op smaak met peper €421 en eventueel zout. —— 104
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104