Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HELDERE
PADDENSTOELEN-
MET
OSSENSTAART-
4 Pluk het rundvlees van de botten. Gooi
RAVIOLI
de taaie stukjes vet en bindweefsel weg
Perfect om mee te
Doe de stukjes vlees terug in de soep,
starten: een lichte soep
of
Breng de soep tegen de kook aan, Snijd
boordevol groenten met
Ossenstaartsoep met
de peterselie grof. Schep de soep in diepe
als verrassing gevulde
madeira. Hoe klassiek
borden, bestrooi met de peterselie en
pasta.
wil je het hebben … Van
serveer.
—
een ossenstaart trek je
*Dit product is niet in elke Abert Heijn-
de allerlekkerste bouillon die er bestaat,
winkel verkrijgbaar.
als je er maar wel even detijd voor neemt.
TIP Eten er kinderen mee? Vervang
de madeira door runderbouillon.
+15 funghi porcini
* 2tenen knoflook
secchi(gedroogde
+ 2takjes rozemarijn
Je kunt de ossenstaartsoep 3 dagen van
paddenstoelen,
+ 2paddenstoelen-
bouillontabletten
tevoren maken. Voeg de peterselie altijd
zakje, Castellino)
+ Tkilo ossenstaart*
bouillon (uit pot
pas vlak voor serveren toe. Heb je na het
+ 400 gpadden-
«4009 bleekselderij
«Lel (olijfjolie
of van tablet)
diner soep over? Je kunt m prima invriezen
stoelen voor pasta
+250 9 pastafresca
«| winterpeen
«100 ml madeira
en 3 maanden bewaren.
+ 250 gkastanje-
ravioli burrata e
“lui
(versterkte wijn)
champignons
pomodoro (schaal)
4 kruidnagels
« Ys bakje peterselie
BEVAT pp. 230 kcal- 30 g eiwit 10 g vet,
+ 2el (olifolie
+100 gbabyspinazie
«prei
(15 a)
Waarvan 6 gverz. 5 gkoolhydraten,
+ 2tenenknoflook
+ schone theedoek
waarvan 49 suikers - 45 g zout -O g vezels
1 Doe de funghi porcinlin een kom en
+ 2laurierblaadjes
{niet met wasver-
- Pris pp. € 405
gieter zo veel kokend water over tot de
+ 6takjes tij
zachter gewassen)
gedroogde paddenstoelen helemaal
«15 liter runder-
onder staan. Laat staan tot gebruik.
2 Scheur of snijd de paddenstoelen voor
1 Bestrooi de ossenstaart met peper en
Pastain stukken. Snijd de kastanje-
zout. Verhit de oliein een soeppan en bak
‘champignons in plakjes. Verhit de olie in
de ossenstaart op middelhoog vuur in
een pan met dikke bodem en bak de
10 min. rondom bruin. Snijd ondertussen de
paddenstoelen voor pasta en de kastanje-
winterpeen in stukken. Maak 4inkepingen in
champignons 5 min. op middelhoog vuur.
de ui en steek de kruidnagels erin. Was de
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg
prei en snijd in stukken van 2 cm. Neem de
toe en bak 1 min. mee. Voeg 1,5 iter
ossenstaart uit de pan.
S
kokendheet water, de rozemarijn en de
2 Halveer de tenen knoflook. Bak de peen,
bouillontabletten toe en houd de soep
ui prei, knoflook, laurier en takjes ti
Flaxbourne Pinot Noir
20 min. op laag vuur tegen de kook aan.
10 min. op laag vuurin het bakvet van de
3 Snijd ondertussen de bleekselderij in
ossenstaart. Roer regelmatig. Voeg de
Smaak fruitig
Stukjes. Laat de funghi porcini uitlekken,
Herkomst Nieuw-Zeeland,
ossenstaart. bouillon en madeira toe. Breng
Marlborough
maar vang het vocht op. Snijd de gewelde
aan de kook, zet het vuur laag en doe de
Prijs € 849
paddenstoelen in stukjes. Voeg de stukjes,
deksel schuin op de pan. Laat de soep 4 uur
De wijnranken van het duurzame
het vocht en de bleekselderij toe aan de
wijnhuis Flaxbourne groeien op
trekken. Schep met een schuimspaan
de stormachtige punt van het
soep en breng aan de kook.
regelmatig het schuim en vet van de soep,
Nieuw-Zeelandse Zuidereiland.
4 Voeg deraviolitoe en kook 4 min. mee.
3 Neem het vlees uit de pan. Schenk de
Dat levert wijnen op met een
Roer de babyspinazie erdoor en serveer.
uitgesproken aromatische en
soep door een zeef. vang de bouillon opin
een andere pan. Maak de theedoek nat,
knisperend frisse smaak, zoals
Tot en met stap 3 kun je deze soep 3 dagen
deze pinot noir. Gekoeld op z'n
leginde zeef en schenk de bouillon er nog
fruitigst en ideaal om te schenken
van tevoren maken. Ga vlak voor serveren
een keer door.
verder met stap 4.
bij heldere paddenstoelensoep.
BEVAT pp. 335 kcal- 12 g eiwit 17 9 vet,
Waarvan 4 g verz. 29 gkoolhydraten.
waarvan é g suikers 3.3 g zout -7 9 vezels
-Prijspp. €395
Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema. foodstying Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk, visagie Niels Wahlers, Cecile Holle