Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HELDERE

PADDENSTOELEN-

MET

OSSENSTAART-

4 Pluk het rundvlees van de botten. Gooi

RAVIOLI

de taaie stukjes vet en bindweefsel weg

Perfect om mee te

Doe de stukjes vlees terug in de soep,

starten: een lichte soep

of

Breng de soep tegen de kook aan, Snijd

boordevol groenten met

Ossenstaartsoep met

de peterselie grof. Schep de soep in diepe

als verrassing gevulde

madeira. Hoe klassiek

borden, bestrooi met de peterselie en

pasta.

wil je het hebben … Van

serveer.



een ossenstaart trek je

*Dit product is niet in elke Abert Heijn-

de allerlekkerste bouillon die er bestaat,

winkel verkrijgbaar.

als je er maar wel even detijd voor neemt.

TIP Eten er kinderen mee? Vervang

de madeira door runderbouillon.

+15 funghi porcini

* 2tenen knoflook

secchi(gedroogde

+ 2takjes rozemarijn

Je kunt de ossenstaartsoep 3 dagen van

paddenstoelen,

+ 2paddenstoelen-

bouillontabletten

tevoren maken. Voeg de peterselie altijd

zakje, Castellino)

+ Tkilo ossenstaart*

bouillon (uit pot

pas vlak voor serveren toe. Heb je na het

+ 400 gpadden-

«4009 bleekselderij

«Lel (olijfjolie

of van tablet)

diner soep over? Je kunt m prima invriezen

stoelen voor pasta

+250 9 pastafresca

«| winterpeen

«100 ml madeira

en 3 maanden bewaren.

+ 250 gkastanje-

ravioli burrata e

“lui

(versterkte wijn)

champignons

pomodoro (schaal)

4 kruidnagels

« Ys bakje peterselie

BEVAT pp. 230 kcal- 30 g eiwit 10 g vet,

+ 2el (olifolie

+100 gbabyspinazie

«prei

(15 a)

Waarvan 6 gverz. 5 gkoolhydraten,

+ 2tenenknoflook

+ schone theedoek

waarvan 49 suikers - 45 g zout -O g vezels

1 Doe de funghi porcinlin een kom en

+ 2laurierblaadjes

{niet met wasver-

- Pris pp. € 405

gieter zo veel kokend water over tot de

+ 6takjes tij

zachter gewassen)

gedroogde paddenstoelen helemaal

«15 liter runder-

onder staan. Laat staan tot gebruik.

2 Scheur of snijd de paddenstoelen voor

1 Bestrooi de ossenstaart met peper en

Pastain stukken. Snijd de kastanje-

zout. Verhit de oliein een soeppan en bak

‘champignons in plakjes. Verhit de olie in

de ossenstaart op middelhoog vuur in

een pan met dikke bodem en bak de

10 min. rondom bruin. Snijd ondertussen de

paddenstoelen voor pasta en de kastanje-

winterpeen in stukken. Maak 4inkepingen in

champignons 5 min. op middelhoog vuur.

de ui en steek de kruidnagels erin. Was de

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg

prei en snijd in stukken van 2 cm. Neem de

toe en bak 1 min. mee. Voeg 1,5 iter

ossenstaart uit de pan.

S

kokendheet water, de rozemarijn en de

2 Halveer de tenen knoflook. Bak de peen,

bouillontabletten toe en houd de soep

ui prei, knoflook, laurier en takjes ti

Flaxbourne Pinot Noir

20 min. op laag vuur tegen de kook aan.

10 min. op laag vuurin het bakvet van de

3 Snijd ondertussen de bleekselderij in

ossenstaart. Roer regelmatig. Voeg de

Smaak fruitig

Stukjes. Laat de funghi porcini uitlekken,

Herkomst Nieuw-Zeeland,

ossenstaart. bouillon en madeira toe. Breng

Marlborough

maar vang het vocht op. Snijd de gewelde

aan de kook, zet het vuur laag en doe de

Prijs € 849

paddenstoelen in stukjes. Voeg de stukjes,

deksel schuin op de pan. Laat de soep 4 uur

De wijnranken van het duurzame

het vocht en de bleekselderij toe aan de

wijnhuis Flaxbourne groeien op

trekken. Schep met een schuimspaan

de stormachtige punt van het

soep en breng aan de kook.

regelmatig het schuim en vet van de soep,

Nieuw-Zeelandse Zuidereiland.

4 Voeg deraviolitoe en kook 4 min. mee.

3 Neem het vlees uit de pan. Schenk de

Dat levert wijnen op met een

Roer de babyspinazie erdoor en serveer.

uitgesproken aromatische en

soep door een zeef. vang de bouillon opin

een andere pan. Maak de theedoek nat,

knisperend frisse smaak, zoals

Tot en met stap 3 kun je deze soep 3 dagen

deze pinot noir. Gekoeld op z'n

leginde zeef en schenk de bouillon er nog

fruitigst en ideaal om te schenken

van tevoren maken. Ga vlak voor serveren

een keer door.

verder met stap 4.

bij heldere paddenstoelensoep.

BEVAT pp. 335 kcal- 12 g eiwit 17 9 vet,

Waarvan 4 g verz. 29 gkoolhydraten.

waarvan é g suikers 3.3 g zout -7 9 vezels

-Prijspp. €395

Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema. foodstying Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk, visagie Niels Wahlers, Cecile Holle