Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 44 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44

HELDERE PADDENSTOELEN- MET OSSENSTAART- 4 Pluk het rundvlees van de botten. Gooi RAVIOLI de taaie stukjes vet en bindweefsel weg Perfect om mee te Doe de stukjes vlees terug in de soep, starten: een lichte soep of Breng de soep tegen de kook aan, Snijd boordevol groenten met Ossenstaartsoep met de peterselie grof. Schep de soep in diepe als verrassing gevulde madeira. Hoe klassiek borden, bestrooi met de peterselie en pasta. wil je het hebben … Van serveer. — een ossenstaart trek je *Dit product is niet in elke Abert Heijn- de allerlekkerste bouillon die er bestaat, winkel verkrijgbaar. als je er maar wel even detijd voor neemt. TIP Eten er kinderen mee? Vervang de madeira door runderbouillon. +15 funghi porcini * 2tenen knoflook secchi(gedroogde + 2takjes rozemarijn Je kunt de ossenstaartsoep 3 dagen van paddenstoelen, + 2paddenstoelen- bouillontabletten tevoren maken. Voeg de peterselie altijd zakje, Castellino) + Tkilo ossenstaart* bouillon (uit pot pas vlak voor serveren toe. Heb je na het + 400 gpadden- «4009 bleekselderij «Lel (olijfjolie of van tablet) diner soep over? Je kunt m prima invriezen stoelen voor pasta +250 9 pastafresca «| winterpeen «100 ml madeira en 3 maanden bewaren. + 250 gkastanje- ravioli burrata e “lui (versterkte wijn) champignons pomodoro (schaal) 4 kruidnagels « Ys bakje peterselie BEVAT pp. 230 kcal- 30 g eiwit 10 g vet, + 2el (olifolie +100 gbabyspinazie «prei (15 a) Waarvan 6 gverz. 5 gkoolhydraten, + 2tenenknoflook + schone theedoek waarvan 49 suikers - 45 g zout -O g vezels 1 Doe de funghi porcinlin een kom en + 2laurierblaadjes {niet met wasver- - Pris pp. € 405 gieter zo veel kokend water over tot de + 6takjes tij zachter gewassen) gedroogde paddenstoelen helemaal «15 liter runder- onder staan. Laat staan tot gebruik. 2 Scheur of snijd de paddenstoelen voor 1 Bestrooi de ossenstaart met peper en Pastain stukken. Snijd de kastanje- zout. Verhit de oliein een soeppan en bak ‘champignons in plakjes. Verhit de olie in de ossenstaart op middelhoog vuur in een pan met dikke bodem en bak de 10 min. rondom bruin. Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta en de kastanje- winterpeen in stukken. Maak 4inkepingen in champignons 5 min. op middelhoog vuur. de ui en steek de kruidnagels erin. Was de Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg prei en snijd in stukken van 2 cm. Neem de toe en bak 1 min. mee. Voeg 1,5 iter ossenstaart uit de pan. S kokendheet water, de rozemarijn en de 2 Halveer de tenen knoflook. Bak de peen, bouillontabletten toe en houd de soep ui prei, knoflook, laurier en takjes ti Flaxbourne Pinot Noir 20 min. op laag vuur tegen de kook aan. 10 min. op laag vuurin het bakvet van de 3 Snijd ondertussen de bleekselderij in ossenstaart. Roer regelmatig. Voeg de Smaak fruitig Stukjes. Laat de funghi porcini uitlekken, Herkomst Nieuw-Zeeland, ossenstaart. bouillon en madeira toe. Breng Marlborough maar vang het vocht op. Snijd de gewelde aan de kook, zet het vuur laag en doe de Prijs € 849 paddenstoelen in stukjes. Voeg de stukjes, deksel schuin op de pan. Laat de soep 4 uur De wijnranken van het duurzame het vocht en de bleekselderij toe aan de wijnhuis Flaxbourne groeien op trekken. Schep met een schuimspaan de stormachtige punt van het soep en breng aan de kook. regelmatig het schuim en vet van de soep, Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. 4 Voeg deraviolitoe en kook 4 min. mee. 3 Neem het vlees uit de pan. Schenk de Dat levert wijnen op met een Roer de babyspinazie erdoor en serveer. uitgesproken aromatische en soep door een zeef. vang de bouillon opin een andere pan. Maak de theedoek nat, knisperend frisse smaak, zoals Tot en met stap 3 kun je deze soep 3 dagen deze pinot noir. Gekoeld op z'n leginde zeef en schenk de bouillon er nog fruitigst en ideaal om te schenken van tevoren maken. Ga vlak voor serveren een keer door. verder met stap 4. bij heldere paddenstoelensoep. BEVAT pp. 335 kcal- 12 g eiwit 17 9 vet, Waarvan 4 g verz. 29 gkoolhydraten. waarvan é g suikers 3.3 g zout -7 9 vezels -Prijspp. €395 Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema. foodstying Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk, visagie Niels Wahlers, Cecile Holle

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44