Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 148
Hier is pagina 148 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VARIATIE MATCHASCHOTSEN,
u
LIMOEN EN KOKOS
nl
"su
GEDE
oe F
£
“4
Vervangin de vuling de kwark door kokos-
FEU
yoghurt en de verse en gevriesdroogde
‚Se
frambozen door de geraspte groene schil van
ey
y
1schoongeboende limoen. Smelt voorde
à
schotsen 100 g wit-meloen-matchathee
(chocoladereep, Delicata) au bain-marie.
Verspreid met een spatelop een met bakpapier
beklede werkbank tot een laag van 3mmen
laat ca.30 min. opstijven in de koelkast. Breek
in stukken en versier de taart ermee. Bestrooi
met derest van de pistache. 4 el kokossnippers
eneen paar blaadjes munt.
BEVAT pp. 540 kcal- 89 eiwit 36 9 vet. waarvan
239 verz. 46 g koolhydraten. waarvan 34 q suikers,
em
-04 g zout -1g vezels Prijs pp. € 135
VARIATIE CHOCOLADE
Kies je ultieme variant;
a
& HAZELNOTEN
op de covertaart
LL.
Schep 2 el cacao door het cakebeslag, Vervang
in de meringue de pistachenoten door hazel-
noten. Vervang in de vulling de verse en gevries-
droogde frambozen door 75 g cacao en voeg
45 g extra poedersuiker toe. meng goed. Schep
180 g fijngehakte puur zeezout (chocolade-
reep, Delicata) erdoor. Smelt 50 g chocolade-
glazuur (Dr. Oetker) volgens de aanwijzingen
A
5%
op de verpakking. Besprenkel telkens / van het
a
glazuur over de chocoladevuling en laat ook over
de randen lopen. Versier de taart met de rest van
|
de fijngehakte hazelnoten, 6 hulstblaadjes puur
eld
pf
eneen paar takjes rode bessen
Es
BEVAT pp. 650 kcal -1l g eiwit -42 9 vet. waarvan
25 9 verz. 55 g koolhydraten, waarvan 40 g suikers
-04 g zout 5 9 vezels Prijs pp. € 155
Fotografie Sven Benjamins. Alan Jensen, Astrid Zuidema. Rob van der Vet. foodstying Martine Steenstra. Bort Stuart. Ingmar Niezen.
Victor de Launay, styling Urka Gustafsson, Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk, Hanna von den Bos, visagie Niels Wahlers, Cecil Hol
148