Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 148




Hier is pagina 148 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VARIATIE MATCHASCHOTSEN,

u

LIMOEN EN KOKOS

nl

"su

GEDE

oe F

£

“4

Vervangin de vuling de kwark door kokos-

FEU

yoghurt en de verse en gevriesdroogde

‚Se

frambozen door de geraspte groene schil van

ey

y

1schoongeboende limoen. Smelt voorde

à

schotsen 100 g wit-meloen-matchathee

(chocoladereep, Delicata) au bain-marie.

Verspreid met een spatelop een met bakpapier

beklede werkbank tot een laag van 3mmen

laat ca.30 min. opstijven in de koelkast. Breek

in stukken en versier de taart ermee. Bestrooi

met derest van de pistache. 4 el kokossnippers

eneen paar blaadjes munt.

BEVAT pp. 540 kcal- 89 eiwit 36 9 vet. waarvan

239 verz. 46 g koolhydraten. waarvan 34 q suikers,

em

-04 g zout -1g vezels Prijs pp. € 135

VARIATIE CHOCOLADE

Kies je ultieme variant;

a

& HAZELNOTEN

op de covertaart

LL.

Schep 2 el cacao door het cakebeslag, Vervang

in de meringue de pistachenoten door hazel-

noten. Vervang in de vulling de verse en gevries-

droogde frambozen door 75 g cacao en voeg

45 g extra poedersuiker toe. meng goed. Schep

180 g fijngehakte puur zeezout (chocolade-

reep, Delicata) erdoor. Smelt 50 g chocolade-

glazuur (Dr. Oetker) volgens de aanwijzingen

A

5%

op de verpakking. Besprenkel telkens / van het

a

glazuur over de chocoladevuling en laat ook over

de randen lopen. Versier de taart met de rest van

|

de fijngehakte hazelnoten, 6 hulstblaadjes puur

eld

pf

eneen paar takjes rode bessen

Es

BEVAT pp. 650 kcal -1l g eiwit -42 9 vet. waarvan

25 9 verz. 55 g koolhydraten, waarvan 40 g suikers

-04 g zout 5 9 vezels Prijs pp. € 155

Fotografie Sven Benjamins. Alan Jensen, Astrid Zuidema. Rob van der Vet. foodstying Martine Steenstra. Bort Stuart. Ingmar Niezen.

Victor de Launay, styling Urka Gustafsson, Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk, Hanna von den Bos, visagie Niels Wahlers, Cecil Hol

148