Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

En:

Er

«=

u

ei.

=

we

Ik

"

an



}

5

=

à

u

}

4

#

=

6

4

2

mu

alike

u



*

=

il

>

| à

ek

=

is

hr

à.

aa

a

5

rs

4



dl,

Ee

re de

a

zu

Kan

1

>

se

=

ur

DR.

À

„code met de AH app en

open di

recept. Zet vervolgens

eenvoudig de ingrediënten op je

aechopp A op an

î

N

x

+ 1kilo pommes gourmande

(BISEREeHT) @rers) Gun) GuuRroVEnToD) (ZONDERVLEES/VR) eve) (COORAFTEMAKEN)

teen knoflook

»5 takjes tijm

k

aardappel, béstrooimet (versgemalen)

Je kunt de gratin 1 dag van tevoren maken

» 150 g gruyèrekaas (stuk)

peper en eventueel zout en verdeel over

t/m stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast.

= 250 ml slagroom

de ovenschaal. Schenk de slagroom erover

Neem de schaal tijdens het voor-

» ovenschaal (20 x 20 cm, ingevet)

en bestrooi met de kaas.

verwarmen van de oven uit de koelkast

en laat op kamertemperatuur komen.

3 Bak de aardappelgratin onder het midden

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de

van de oven in ca.1uur goudgeel en gaar.

aardappelen en snijd of schaaf ze met een

Dek na 35 min. losjes af met aluminiumfolie

BEVAT p.p. 540 kcal- 16 g eiwit - 34 g vet,

kaasschaaf, dunschiller of keukenmachine

zodat de gratin niet te donker wordt.

waarvan 22 9 verz «40 g koolhydraten,

in zo dun mogelijke plakjes.

Controleer na 50 min. of de gratin gaar is.

waarvan 4 suikers 0.6 9 zout - 69 vezels

2 Snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes

Ditis het geval als je er gemakkelijk

-Prijsp.p.€ 1.70

van 3takjes tijm enrasp de kaas. Meng

helemaal een mes in kunt steken.

de knoflook en blaadjes tijm door de

Garneer met de rest van de takjes tijm.

12