Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En:
Er
«=
u
ei.
=
we
Ik
"
an
€
}
5
=
à
u
}
4
#
=
6
4
2
mu
alike
u
x»
*
=
il
>
| à
ek
=
is
hr
à.
aa
a
5
rs
4
“
dl,
Ee
re de
a
zu
Kan
1
>
se
=
ur
DR.
À
„code met de AH app en
open di
recept. Zet vervolgens
eenvoudig de ingrediënten op je
aechopp A op an
î
N
x
+ 1kilo pommes gourmande
(BISEREeHT) @rers) Gun) GuuRroVEnToD) (ZONDERVLEES/VR) eve) (COORAFTEMAKEN)
teen knoflook
»5 takjes tijm
k
aardappel, béstrooimet (versgemalen)
Je kunt de gratin 1 dag van tevoren maken
» 150 g gruyèrekaas (stuk)
peper en eventueel zout en verdeel over
t/m stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast.
= 250 ml slagroom
de ovenschaal. Schenk de slagroom erover
Neem de schaal tijdens het voor-
» ovenschaal (20 x 20 cm, ingevet)
en bestrooi met de kaas.
verwarmen van de oven uit de koelkast
en laat op kamertemperatuur komen.
3 Bak de aardappelgratin onder het midden
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de
van de oven in ca.1uur goudgeel en gaar.
aardappelen en snijd of schaaf ze met een
Dek na 35 min. losjes af met aluminiumfolie
BEVAT p.p. 540 kcal- 16 g eiwit - 34 g vet,
kaasschaaf, dunschiller of keukenmachine
zodat de gratin niet te donker wordt.
waarvan 22 9 verz «40 g koolhydraten,
in zo dun mogelijke plakjes.
Controleer na 50 min. of de gratin gaar is.
waarvan 4 suikers 0.6 9 zout - 69 vezels
2 Snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes
Ditis het geval als je er gemakkelijk
-Prijsp.p.€ 1.70
van 3takjes tijm enrasp de kaas. Meng
helemaal een mes in kunt steken.
de knoflook en blaadjes tijm door de
Garneer met de rest van de takjes tijm.
12