Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79


Hier is pagina 79 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 79 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79

= a js HOO a N = i Stap voor stap biefstuk bakken = P 7 A “= 4 a! Laat de biefstuk of DT ELLE ZN komen en bestiooimet pepehen zgut. E VTT 3 a, AV il Pr „9 |} L Ch 0.” Ren he CHEMIN ETES A ALTER CT CUT Ce CP EU die spanning komtgVer gen met de gaarheidvan het vleësfRare (wijsvinger op de duim). medium + 500mlsoepele rode win + 380 ml vleesfond (middelvinger op de duim) of well done (ringvinger op de duim), + 80 groomboter "IN " Verhit 25 groomboter 1 Doe de wijnineen koekenpan en breng LEP) op hoog vuur aan de kook. Laat tot de helft BESTER TUE Een, inkoken. Dit duurt ca. 10 min. Voeg de fond uitbruisen. Leg de biefstuk in de pan, en boter toe en laat tot een kwart inkoken. 'houd depanin Je moet ca. 150 ml saus overhouden. Dit beweging door de steel duurt ca. 20 min. Roer regelmatig. Breng CT EE de biefstuk om als hij op smaak met peper en eventueel zout. bruinis. Voeg nog 255 TIP Deze saus is ook lekker bij herten- roomboter toe. biefstuk of hazenrug. Vervang de vleesfond dan door wildfond. Je kunt deze saus 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast LE à. en verwarm op laag vuur. # at BEVAT pp. 215 kcdl - 2 g elwit-16 gvet, * waarvan lg verz 5 gkoolhydraten, waarvan 5 9 suikers 0.7 g zout Og vezels Leg.de bi ODE ER - Pris pp. € 0.65 warm bordendlaat afge: ú de alurgipiumfolie,5 min. ruf 5 aller!

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79