Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
a
js
HOO
a
N
=
i
Stap voor stap
biefstuk bakken
=
P
7 A
“=
4
a!
Laat de biefstuk of
DT ELLE
ZN
komen en bestiooimet pepehen zgut.
E
VTT
3
a,
AV
il
Pr
„9
|}
L
Ch
0.”
Ren he
CHEMIN ETES
A
ALTER CT
CUT Ce CP EU
die spanning komtgVer gen met de
gaarheidvan het vleësfRare
(wijsvinger op de duim). medium
+ 500mlsoepele rode win
+ 380 ml vleesfond
(middelvinger op de duim) of well
done (ringvinger op de duim),
+ 80 groomboter
"IN
" Verhit 25 groomboter
1 Doe de wijnineen koekenpan en breng
LEP)
op hoog vuur aan de kook. Laat tot de helft
BESTER TUE Een,
inkoken. Dit duurt ca. 10 min. Voeg de fond
uitbruisen. Leg de
biefstuk in de pan,
en boter toe en laat tot een kwart inkoken.
'houd depanin
Je moet ca. 150 ml saus overhouden. Dit
beweging door de steel
duurt ca. 20 min. Roer regelmatig. Breng
CT EE
de biefstuk om als hij
op smaak met peper en eventueel zout.
bruinis. Voeg nog 255
TIP Deze saus is ook lekker bij herten-
roomboter toe.
biefstuk of hazenrug. Vervang de
vleesfond dan door wildfond.
Je kunt deze saus 2 dagen van tevoren
maken. Bewaar afgedekt in de koelkast
LE
à.
en verwarm op laag vuur.
#
at
BEVAT pp. 215 kcdl - 2 g elwit-16 gvet,
*
waarvan lg verz 5 gkoolhydraten,
waarvan 5 9 suikers 0.7 g zout Og vezels
Leg.de bi
ODE
ER
- Pris pp. € 0.65
warm bordendlaat afge:
ú
de
alurgipiumfolie,5 min. ruf
5
aller!