Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TN

HOOFDG

EIN

we

wee

fi

151

we

3

I)

Pr

a

a

F

AE

A

8,

-

N

3

ı

L'A

7

6

%

N

a >

7

ag

ah

2

fa

=

Pr

as

à

x

>

1

van Vliet

M4

|

\



3

N

FE

ger

de

=

es

De

Fer

Haricots verts gewikkeld in pancetta

(Gserechr) (PERS) GO MIN.) Co MIN. OVENTUD) GLUTENVRL) (LACTOSEVRU) (VOORAFTEMAREN)

+ 350 gharicots verts

3 Verdeel de bundeltjes over de oven-

+ 8 plakjes pancetta (vleeswaren)

‘schaal, breng op smaak met (versgemalen)

« ovenschaal (20 x 30 cm)

peper enbak ca. 10 min. in het midden

vande oven.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

Verwijder de steelaanzet van de haricots

Jekunt de bundeltjes tot en met stap 2

verts en kook de bonen 5 min. in kokend

een halve dag van tevoren maken.

water met eventueel zout. Giet af enlaat

goed uitlekken.

BEVAT p.p.125kcal- 59 eiwit -9 gvet,

2 Verdeel de haricots verts in 8 gelijke

Waarvan 4 9 verz. 4g koolhydraten,

porties. Maak van elke portie een bundeltje.

waarvan 4 g suikers -0.7 9 zout- 39 vezels

Fotografie Eric van Lokven. Dana van Leeuwen, foodstying Goran Todorovic. Bart Stuart. Sabrina Hessels, styling Uirka Gustafsson, Marjolein Vonk, visagie C

en wikkel er een plakje pancetta omheen.

„Prijs p.p. €135

a

aller