Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TN
HOOFDG
EIN
we
wee
fi
151
we
3
I)
Pr
a
a
F
AE
A
8,
-
N
3
ı
L'A
7
6
%
N
a >
7
ag
ah
2
fa
=
Pr
as
à
x
>
1
van Vliet
M4
|
\
…
3
N
FE
ger
de
=
es
De
Fer
Haricots verts gewikkeld in pancetta
(Gserechr) (PERS) GO MIN.) Co MIN. OVENTUD) GLUTENVRL) (LACTOSEVRU) (VOORAFTEMAREN)
+ 350 gharicots verts
3 Verdeel de bundeltjes over de oven-
+ 8 plakjes pancetta (vleeswaren)
‘schaal, breng op smaak met (versgemalen)
« ovenschaal (20 x 30 cm)
peper enbak ca. 10 min. in het midden
vande oven.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verwijder de steelaanzet van de haricots
Jekunt de bundeltjes tot en met stap 2
verts en kook de bonen 5 min. in kokend
een halve dag van tevoren maken.
water met eventueel zout. Giet af enlaat
goed uitlekken.
BEVAT p.p.125kcal- 59 eiwit -9 gvet,
2 Verdeel de haricots verts in 8 gelijke
Waarvan 4 9 verz. 4g koolhydraten,
porties. Maak van elke portie een bundeltje.
waarvan 4 g suikers -0.7 9 zout- 39 vezels
Fotografie Eric van Lokven. Dana van Leeuwen, foodstying Goran Todorovic. Bart Stuart. Sabrina Hessels, styling Uirka Gustafsson, Marjolein Vonk, visagie C
en wikkel er een plakje pancetta omheen.
„Prijs p.p. €135
a
aller