Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
|
ks |
À
er
ne
Œ |
JE
N
À
ur
En
er }
Le
“4
Le M
a
+
1
Le
à
„be
2:
Er
Y
ve
Fr
I
EN
emkoolsalade
Gerooster
+ lbloemkool (ca.1.2 kilo, ook de bladeren)
(Gncerecar) (a Pers )(20 MIN.) (+40 MIN. OVENTIJD) (20 MIN. WACHTTIJD) (VEGANSSTISCH) (LACTOSEVRIJ)
+ Imiddelgrote ui
* lel maizena
Verdeel de bloemkoolstronk, -bladeren
2elcitroensap al kloppend met een garde
+ 75 ml (olijflolie
en-roosjes met de ui over een met bak-
toe aan de specerijenolie.
* 2 tenen knoflook
papier beklede bakplaat. Verdeel de
3 Rasp de rest van de bloemkool fijn.
«Lel kurkuma
maizena, 2 el olie en eventueel zout erover
Haal de blaadjes van de peterselie en munt
« il gemalen komijnzaad
en meng goed. Bakin de ovenin ca. 40 min.
en snijd grof.
« Va tIchilivlokken
bruin en knapperig. Schep halverwege om.
4 Schep de afgekoelde bloemkool om met.
* Ve citroen
Laat uit de oven in 30 min. helemaal
‘de geraspte bloemkool, 2/3 van de verse
* Ve zakje platte peterselie (à 40 g)
afkoelen.
kruiden en 2/3 van de granaatappelpitjes.
+ 1bakje munt (15 9)
2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit
Voeg de specerijenolie toe en meng tot alles
» 1009 zongerijpte granaatappelpitjes
de rest van de olie in een kleine koekenpan
mooigeelis. Serveer met de rest van de
« bakpapier
en fruit de knoflook 2 min. op laag vuur.
granaatappelpit jes en strooi de rest van
Voeg de kurkuma, het komijnzaad en
de verse kruiden over de salade.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
de chilivlokken toe, verwarm 1min. en zet
Halveer de bloemkool. Snijd de stronk en
dan het vuur uit. Laat in 20 min. afkoelen tot
BEVAT p.p. 300 kcal 6 g eiwit - 20 g vet,
alle bladerenin stukjes van 3 cm. Snijd
kamertemperatuur. Schenk de specerijen-
waarvan 3 g verz. « 20 g koolhydraten,
de helft van derest van de bloemkool
olie in een kom en breng op smaak met
waarvan 13 g suikers - 0.6 g zout «9 g vezels
inroosjes van 3 cm. Snijd de uiin parten.
zout. Pers de halve citroen uit. Voeg
„Prijs p.p. € 1.65
88