Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

|

ks |

À

er

ne

Œ |

JE

N

À

ur

En

er }

Le

“4

Le M

a

+

1

Le

à

„be

2:

Er

Y

ve

Fr

I

EN

emkoolsalade

Gerooster

+ lbloemkool (ca.1.2 kilo, ook de bladeren)

(Gncerecar) (a Pers )(20 MIN.) (+40 MIN. OVENTIJD) (20 MIN. WACHTTIJD) (VEGANSSTISCH) (LACTOSEVRIJ)

+ Imiddelgrote ui

* lel maizena

Verdeel de bloemkoolstronk, -bladeren

2elcitroensap al kloppend met een garde

+ 75 ml (olijflolie

en-roosjes met de ui over een met bak-

toe aan de specerijenolie.

* 2 tenen knoflook

papier beklede bakplaat. Verdeel de

3 Rasp de rest van de bloemkool fijn.

«Lel kurkuma

maizena, 2 el olie en eventueel zout erover

Haal de blaadjes van de peterselie en munt

« il gemalen komijnzaad

en meng goed. Bakin de ovenin ca. 40 min.

en snijd grof.

« Va tIchilivlokken

bruin en knapperig. Schep halverwege om.

4 Schep de afgekoelde bloemkool om met.

* Ve citroen

Laat uit de oven in 30 min. helemaal

‘de geraspte bloemkool, 2/3 van de verse

* Ve zakje platte peterselie (à 40 g)

afkoelen.

kruiden en 2/3 van de granaatappelpitjes.

+ 1bakje munt (15 9)

2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit

Voeg de specerijenolie toe en meng tot alles

» 1009 zongerijpte granaatappelpitjes

de rest van de olie in een kleine koekenpan

mooigeelis. Serveer met de rest van de

« bakpapier

en fruit de knoflook 2 min. op laag vuur.

granaatappelpit jes en strooi de rest van

Voeg de kurkuma, het komijnzaad en

de verse kruiden over de salade.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

de chilivlokken toe, verwarm 1min. en zet

Halveer de bloemkool. Snijd de stronk en

dan het vuur uit. Laat in 20 min. afkoelen tot

BEVAT p.p. 300 kcal 6 g eiwit - 20 g vet,

alle bladerenin stukjes van 3 cm. Snijd

kamertemperatuur. Schenk de specerijen-

waarvan 3 g verz. « 20 g koolhydraten,

de helft van derest van de bloemkool

olie in een kom en breng op smaak met

waarvan 13 g suikers - 0.6 g zout «9 g vezels

inroosjes van 3 cm. Snijd de uiin parten.

zout. Pers de halve citroen uit. Voeg

„Prijs p.p. € 1.65

88