Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEVULDE-

TN

POMPOEN-

R

MET KRUIDEN

EN KNOFLOOK

Door er inkepingen in te

5

maken, trekt de smaak

van de rozemarijn, tijm en

Deze pompoenrollade

knoflook goed in het vlees.

steelt de show als vegan

3

Ziet er nogleuk uit ook.

centerpiece, maar doet

het ook goed als feestelijk

groentebijgerecht. Serveer hem in zijn

geheel en snijd ‘m pas op tafel aan.

3 Rasp de gele schil van de citroen en pers

* Ve bol knoflook

de helft van de vrucht uit. Verhit de rest van

«| varkensfiletrollade (di 600 9,

de olie in de hapjespan en roerbak de

op kamertemperatuur)

spinazie met de rest van de knoflook 3 min,

Va bakje rozemarijn (15 9)

op hoog vuur. Neem van het vuur. schep in

+ Ye bakje tijm (à15 a)

+ 1flespompoen (ca.1.3ka)

een zeef en druk het vocht eruit, Breng op

+ 50 groomboter

+ 4e (olifiolie

smaak met lel citroensap, peper en

+4 el (olifolie

+ 2tenenknoflook

eventueel zout

+ ovenvaste braadpan

+ 200 gpaddenstoelenmelange

4 Neem de pompoen uit de oven en zet de

+ Va bakje tijm (à 15 9)

‘oven op 180 °C. Schep het vruchtvlees met

1 Verwarm de oven voor op 175 °C.

* lcitroen (schoongeboend)

eenlepel uit de pompoenschi, maar laat

Haal de tenen los van de halve bol knoflook,

+ 200 9 spinazie

langs de rand 2 cm zitten.

pelen halveer in de lengte.

+ 2 cm verse gember

5 Schilen rasp de gember en roerhet

2 Maak met een puntig, scherp mesje

Va tl gemalen kaneel

pompoenvruchtvlees met het citroenrasp

20 inkepingen van 4 cm diep en 1cm breed

Ma ilgemalen nootmuskaat

en de kaneel en nootmuskaat tot een

in de bovenkant van de rollade. Snijd de

« bakpapier

gladde puree. Breng op smaak met peper

« keukentouw

en eventueel zout.

takjes rozemarijn en tijm in stukjes van

3-4 cm. Vul de inkepingen in de rollade met

6 Bekleed! de binnenkant van de pompoen-

de knoflook rozemarijn en jm. Bestrooi de

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

helften met % van de spinazie en duw

rollade met peper en zout

Halveer de pompoen in de lengte en

goed aan. Verdeel de paddenstoelen en

3 Verhit de boter en olie in de ovenvaste

verwijder de zaden en draderige binnen-

vervolgens de pompoenpuree erover. Dek

braadpan en braad het vlees in 4 min

kant met eenlepel. Besprenkel elk snijvlak

af met de rest van de spinazie en duw

rondom bruin aan. Zet de pan zonder

met el olie en leg met de snijkant naar

stevig aan Leg de pompoenhelftenin de

dekselin het midden van de oven en braad

beneden op een met bakpapier beklede

lengte naast elkaar en klap de snijkanten in

de rollade ca. 45 min. Bedruip halverwege

bakplaat. Rooster 30-35 min. in het midden

een snelle beweging tegen elkaar aan. Bind

met bakvet. Laat de rollade uit de oven

van de oven tot het vruchtvlees zacht is.

vast met het keukentouw en rooster de

10 min. rusten met de deksel op de pan.

2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en

pompoen nog ca.15 min, in de oven. Neem

Verwijder het netje en snijd in plakken,

‘de paddenstoelen grof. Haal de blaadjes

uit de oven en laat 15 min. staan voordat je

TIP Rollade over? Snijd 'm flinterdun en

van de takjes tijm. Verhit elolie in een

hem aansnijdt

eet de volgende dag op brood.

hapjespan en bak de helft van de knoflook

met de paddenstoelen en tijm 5 min. op

Je kunt deze pompoenrollade | dag van

Je kunt de rollade 1 dag van tevoren

middelhoog vuur. Breng op smaak met

tevoren maken, tot en met stap 5. Verwarm

voorbereiden. Bewaar afgedekt in de

peperen eventueel zout. Schep uitde

hem dan wat langer in de oven (25 min.) en

koelkast en ga verder met stap 3

pan op eenbord

snijd hem direct aan, zonder hem te laten

rusten.

BEVAT pp. 290 kcal 23 g eiwit 219 vet.

Waarvan 8 9 verz.-2 9 koolhydraten,

BEVAT pp. 225 kcal 4 g eiwit Ig vet,

waarvan 1g suikers 119 zout -O 9 vezels

Waarvan 2 verz. 25 q koolhydraten.

- Pris pp. € 100

waarvan 4 9 suikers -O g zout 5.9 vezels

-Prijspp. €150

no