Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEVULDE-
TN
POMPOEN-
R
MET KRUIDEN
EN KNOFLOOK
Door er inkepingen in te
5
maken, trekt de smaak
van de rozemarijn, tijm en
Deze pompoenrollade
knoflook goed in het vlees.
steelt de show als vegan
3
Ziet er nogleuk uit ook.
centerpiece, maar doet
het ook goed als feestelijk
groentebijgerecht. Serveer hem in zijn
geheel en snijd ‘m pas op tafel aan.
3 Rasp de gele schil van de citroen en pers
* Ve bol knoflook
de helft van de vrucht uit. Verhit de rest van
«| varkensfiletrollade (di 600 9,
de olie in de hapjespan en roerbak de
op kamertemperatuur)
spinazie met de rest van de knoflook 3 min,
Va bakje rozemarijn (15 9)
op hoog vuur. Neem van het vuur. schep in
+ Ye bakje tijm (à15 a)
+ 1flespompoen (ca.1.3ka)
een zeef en druk het vocht eruit, Breng op
+ 50 groomboter
+ 4e (olifiolie
smaak met lel citroensap, peper en
+4 el (olifolie
+ 2tenenknoflook
eventueel zout
+ ovenvaste braadpan
+ 200 gpaddenstoelenmelange
4 Neem de pompoen uit de oven en zet de
+ Va bakje tijm (à 15 9)
‘oven op 180 °C. Schep het vruchtvlees met
1 Verwarm de oven voor op 175 °C.
* lcitroen (schoongeboend)
eenlepel uit de pompoenschi, maar laat
Haal de tenen los van de halve bol knoflook,
+ 200 9 spinazie
langs de rand 2 cm zitten.
pelen halveer in de lengte.
+ 2 cm verse gember
5 Schilen rasp de gember en roerhet
2 Maak met een puntig, scherp mesje
Va tl gemalen kaneel
pompoenvruchtvlees met het citroenrasp
20 inkepingen van 4 cm diep en 1cm breed
Ma ilgemalen nootmuskaat
en de kaneel en nootmuskaat tot een
in de bovenkant van de rollade. Snijd de
« bakpapier
gladde puree. Breng op smaak met peper
« keukentouw
en eventueel zout.
takjes rozemarijn en tijm in stukjes van
3-4 cm. Vul de inkepingen in de rollade met
6 Bekleed! de binnenkant van de pompoen-
de knoflook rozemarijn en jm. Bestrooi de
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
helften met % van de spinazie en duw
rollade met peper en zout
Halveer de pompoen in de lengte en
goed aan. Verdeel de paddenstoelen en
3 Verhit de boter en olie in de ovenvaste
verwijder de zaden en draderige binnen-
vervolgens de pompoenpuree erover. Dek
braadpan en braad het vlees in 4 min
kant met eenlepel. Besprenkel elk snijvlak
af met de rest van de spinazie en duw
rondom bruin aan. Zet de pan zonder
met el olie en leg met de snijkant naar
stevig aan Leg de pompoenhelftenin de
dekselin het midden van de oven en braad
beneden op een met bakpapier beklede
lengte naast elkaar en klap de snijkanten in
de rollade ca. 45 min. Bedruip halverwege
bakplaat. Rooster 30-35 min. in het midden
een snelle beweging tegen elkaar aan. Bind
met bakvet. Laat de rollade uit de oven
van de oven tot het vruchtvlees zacht is.
vast met het keukentouw en rooster de
10 min. rusten met de deksel op de pan.
2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en
pompoen nog ca.15 min, in de oven. Neem
Verwijder het netje en snijd in plakken,
‘de paddenstoelen grof. Haal de blaadjes
uit de oven en laat 15 min. staan voordat je
TIP Rollade over? Snijd 'm flinterdun en
van de takjes tijm. Verhit elolie in een
hem aansnijdt
eet de volgende dag op brood.
hapjespan en bak de helft van de knoflook
met de paddenstoelen en tijm 5 min. op
Je kunt deze pompoenrollade | dag van
Je kunt de rollade 1 dag van tevoren
middelhoog vuur. Breng op smaak met
tevoren maken, tot en met stap 5. Verwarm
voorbereiden. Bewaar afgedekt in de
peperen eventueel zout. Schep uitde
hem dan wat langer in de oven (25 min.) en
koelkast en ga verder met stap 3
pan op eenbord
snijd hem direct aan, zonder hem te laten
rusten.
BEVAT pp. 290 kcal 23 g eiwit 219 vet.
Waarvan 8 9 verz.-2 9 koolhydraten,
BEVAT pp. 225 kcal 4 g eiwit Ig vet,
waarvan 1g suikers 119 zout -O 9 vezels
Waarvan 2 verz. 25 q koolhydraten.
- Pris pp. € 100
waarvan 4 9 suikers -O g zout 5.9 vezels
-Prijspp. €150
no