Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 201
Hier is pagina 201 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
Lekker
pittig
Hhheet! Lekker pikant hapje
voor bij de borrel. Blussen is niet
nodig, maar wel lekker pittig.
A
B
|
Are
OET TWENTE
Bij Johma oet
ar
Twente zijn ze
meesters in het
PAPRIKASCHUITJES
bedenken en maken
MET HETE KIPSALADE
van salades. En daar
À
komt een hoop bij
ei
kiken! De salades
worden geprodu-
ceerd met aandacht
+ lemmer snoepgroente paprika (300 g)
a
voor mens, dier
Ÿ
«1el (arachidelolie
‚en milieu. De hete
+ va eetrijpe avocado
=
kipsalade, die alleen
te koop is bij Albert
+ 1bakje hete kipsalade (175 9, Johma)
4
Heijnis gemaakt
+ 2el granaatappelpities (bakje 1009)
Er
met kip, komkom-
+ 3takjes dille (bokje 15 g)
mer en een pikant
« bakkwastje
A
sausje met rode
peper en
« grilpan
knoflook Ideaal
LE
a
PE
voor een pittige
1 Halveer de paprika's in de lengte, laat
borrelhap,maar ook
de steelaanzet zitten en verwijder de
heellekker op een
B
sneetje volkoren-
zaadlijsten. Bestrijk de buitenkant van de
brood met komkom-
paprika's met behulp van het bakkwastje
mer en paprika
met de olie. Verhit de grillpan engril de
bolle kanten van de paprikahelften 5 min.
Fa
Ch
EN
Fi
2 Schep het vruchtvlees van de halve
‘avocado met eenlepel uit de schil. Snij
het vruchtvlees in blokjes van een Ve cm.
9
3 Leg de paprikahelften met de snijkant
3.
naar boven op een grote schaal en vul met
de hete kipsalade. Verdeel de avocado-
blokjes en granaatappelpitjes erover en
Te
garneer met de dille,
TIP Derest van de granaatappelpitjes
kun je gebruiken in yoghurt.
Be
de
BEVAT pst. 45 kcal-1g eiwit-4 9 vet,
x
er
Wwoarvon1g verz.-1gkoolhydraten.
3
waarvan 1g suikers O1g zout 19 vezels
Dt
- Prijs pst. € 035
a
Johma Hete
t
kipsalade
bokje 175 9 € 299
Meerinfo?
Ga naar johma.nl
201
allerhande