Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 199
Hier is pagina 199 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL
SZ
en
Borrelworst
Deze worst is al lekker
om zo te eten, maar
a
gecombineerd met Franse
A
kaas en een zoetje maak
Ed
Es
je er très makkelijk een chic
nl
+
ji
borrelhapje van.
Ne
=
+
WE
=
AMBACHTELIJK
Nieuw van
dés
Stegemanis de
f Pe ad
‘ambachtelijke
Es
bâton. Deze droge
worst is gemaakt
ed
van varkensvlees,
kruiden en
*
specerijen. De
sh
smaak doet je
B ed
denken aan lome
=
È
FRANS BORRELHAPJE
ét
middagen op een
MET GEDROOGDE
terras in Zuid-
8
Ser
Frankrijk. Lekker
ABRIKOOS &
drankje erbij en
AMBACHTELIJKE BATON
en
genieten maar.
nd
Stegeman heeft
5
naast de bâton nog
”
veel meer soorten
+100 g roombrie
droge worst, zoals
fuet en salami.
+ 2 ambachteljke batôn worst
(&150 9, Stegeman)
« 8 stuks gewelde abrikozen zonder pit
+
» 409 rucola
et
+16 tapasprikkers
= i
1 Snijd de kaas in plakjes van een V2 cm en
Snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm,
Verwijder het velvan de halve worst,
=
halveer in de lengte en snijd in 32 dunne
4
halve plakjes. Halveer de abrikozen.
he 5
A
2 Rijg achtereenvolgens een plakje worst,
watrucola, een stukje brie, stukje abrikoos.
+
en
watrucola en een plakje worst aan een
prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers.
4
a
Verdeel over een plank.
See
pe
we
BEVAT pst. 55 kcal - 2 geiwit-4 g vet,
Waarvan 2 9 verz. 3 g koolhydraten,
F3
waarvan 3 g suikers - 0.3 g zout
Stegeman
-1g vezels: Prijs pst. €0,20
Ambachtelijke
bâton
1509 € 299
Meerinfo?
Stegeman
Kijk op stegeman.nl
199
aller