Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 199


Hier is pagina 199 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 199 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 199

ADVERTORIAL SZ en Borrelworst Deze worst is al lekker om zo te eten, maar a gecombineerd met Franse A kaas en een zoetje maak Ed Es je er très makkelijk een chic nl + ji borrelhapje van. Ne = + WE = AMBACHTELIJK Nieuw van dés Stegemanis de f Pe ad ‘ambachtelijke Es bâton. Deze droge worst is gemaakt ed van varkensvlees, kruiden en * specerijen. De sh smaak doet je B ed denken aan lome = È FRANS BORRELHAPJE ét middagen op een MET GEDROOGDE terras in Zuid- 8 Ser Frankrijk. Lekker ABRIKOOS & drankje erbij en AMBACHTELIJKE BATON en genieten maar. nd Stegeman heeft 5 naast de bâton nog ” veel meer soorten +100 g roombrie droge worst, zoals fuet en salami. + 2 ambachteljke batôn worst (&150 9, Stegeman) « 8 stuks gewelde abrikozen zonder pit + » 409 rucola et +16 tapasprikkers = i 1 Snijd de kaas in plakjes van een V2 cm en Snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm, Verwijder het velvan de halve worst, = halveer in de lengte en snijd in 32 dunne 4 halve plakjes. Halveer de abrikozen. he 5 A 2 Rijg achtereenvolgens een plakje worst, watrucola, een stukje brie, stukje abrikoos. + en watrucola en een plakje worst aan een prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers. 4 a Verdeel over een plank. See pe we BEVAT pst. 55 kcal - 2 geiwit-4 g vet, Waarvan 2 9 verz. 3 g koolhydraten, F3 waarvan 3 g suikers - 0.3 g zout Stegeman -1g vezels: Prijs pst. €0,20 Ambachtelijke bâton 1509 € 299 Meerinfo? Stegeman Kijk op stegeman.nl 199 aller

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 199