Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 199




Hier is pagina 199 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL

SZ

en

Borrelworst

Deze worst is al lekker

om zo te eten, maar

a

gecombineerd met Franse

A

kaas en een zoetje maak

Ed

Es

je er très makkelijk een chic

nl

+

ji

borrelhapje van.

Ne

=

+

WE

=

AMBACHTELIJK

Nieuw van

dés

Stegemanis de

f Pe ad

‘ambachtelijke

Es

bâton. Deze droge

worst is gemaakt

ed

van varkensvlees,

kruiden en

*

specerijen. De

sh

smaak doet je

B ed

denken aan lome

=

È

FRANS BORRELHAPJE

ét

middagen op een

MET GEDROOGDE

terras in Zuid-

8

Ser

Frankrijk. Lekker

ABRIKOOS &

drankje erbij en

AMBACHTELIJKE BATON

en

genieten maar.

nd

Stegeman heeft

5

naast de bâton nog



veel meer soorten

+100 g roombrie

droge worst, zoals

fuet en salami.

+ 2 ambachteljke batôn worst

(&150 9, Stegeman)

« 8 stuks gewelde abrikozen zonder pit

+

» 409 rucola

et

+16 tapasprikkers

= i

1 Snijd de kaas in plakjes van een V2 cm en

Snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm,

Verwijder het velvan de halve worst,

=

halveer in de lengte en snijd in 32 dunne

4

halve plakjes. Halveer de abrikozen.

he 5

A

2 Rijg achtereenvolgens een plakje worst,

watrucola, een stukje brie, stukje abrikoos.

+

en

watrucola en een plakje worst aan een

prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers.

4

a

Verdeel over een plank.

See

pe

we

BEVAT pst. 55 kcal - 2 geiwit-4 g vet,

Waarvan 2 9 verz. 3 g koolhydraten,

F3

waarvan 3 g suikers - 0.3 g zout

Stegeman

-1g vezels: Prijs pst. €0,20

Ambachtelijke

bâton

1509 € 299

Meerinfo?

Stegeman

Kijk op stegeman.nl

199

aller