Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CUBAANS
key
adj
GEVULDE
MET
CHAMPIGNON-
a
«fj
ROOMSAUS
De bistro evergreen: het
Geïnspireerd op de Cuban
meest luxe stukje van het
Sandwich, een Amerikaans
varken, het haasje, vormt
broodje ham en kaas. Door toevoeging
een gouden combinatie met romige
Rawson's Retreat
van ham, emmentaler en jalapeño's krijgt
Chardonnay
‘champignonsaus. Het vlees mag best een,
deze varkenshaas een feestelijke twist.
beetje rosé zijn vanbinnen, lekker mals.
Smaak vol & droog
Herkomst Australië, South
Australia
Prijs € 799
Rawson's Retreat is het label van
* 600 g (scharrel)varkenshaas
wijnhuis Penfolds met soepele,
+ 500 9 varkenshaas
+ 30 groomboter
betaalbare en gangbare wijnen
zel grove mosterd
+ 250 gkastanjechampignons
Deze wijn is een echt Australische
+100 9 gegrilde yorkham
Chardonnay met kenmerkende
« 50 ml medium sherry
+ 1bakje koriander (15 9)
+ 250 mi bospaddenstoelenfond (pot 380 ml)
volfruitige aroma's, een vleug
- 2el jalapeños (potje 225 g)
vanille, een hint van kokos Door
+125 ml slagroom
Zn frisse nasmaak is deze wijn
+100 gemmentaler
een mooie tegenhanger van de
+ 30g boter
1 Verdeelde varkenshaas in 4 gelijke
kruidige, gevulde varkenshaas.
» keukentouw
porties en bestrooi met peper en zout.
Verhit de boter in een koekenpan en bak het
1 Snijd het midden van de varkenshaasjes
vlees op hoog vuurin 3 min rondom bruin
over de hele lengte tot ?/ in. Vouw open
Zet het vuur middelhoog en bak het vlees
en verpak losjes in vershoudfolie. Sla het
nog 8 min. Keer regelmatig
vlees met de bodem van een koekenpan
2 Maakondertussen de kastanjechampig-
plat tot een cm.
nons schoon en snijd ze in plakjes. Neem het
2 Verwijder de folie en bestrijk het vlees
vlees uit de pan en laat rusten onder een
met de mosterd en verdeel de ham erover.
stuk aluminiumfolie of een deksel. Bak de
Snijd de koriander en jalapefios grof en
champignons5 min in het achtergebleven
verdeel over de ham. Schaaf de kaas in
bakvet. Draai het vuur lager en voeg de
plakjes en verdeel over de koriander en
sherry aan de champignons toe.
Snelle oplossing
jalapeños. Laat aan de bovenkant 3cm
3 Voeg de paddenstoelenfond toe en laat
van de rand vrij zodat je de vuling bi het
‘op hoog vuur 5 min. koken. Voeg de
oprollen er niet uit duwt.
slagroom toe en laat inkoken tot sausdikte.
3 Rolde varkenshaasjes zo strak mogelijk
3
Br
Dit duurt ca. 4 min.Proef de saus en breng
‘op en wikkelom elk rolletje een stuk
eventueel op smaak met peper en zout.
keukentouw (ca. 1m). Knoop de uiteinden
u
Serveer de varkenshaas met de saus. Snijd
van het touw aan elkaar.
het vlees voor serveren eventueelin plakjes.
4 Verhit de boter in een koekenpan en bak
TIP Kinderen aan het kerstdiner? Laat
‘het vlees in 20 min. op middelhoog vuur
Kant-en-klaar. Met spek en
‘dan de sherry weg in de saus.
romige champignonsaus.
‘goudbruin en gaar. Verwijder het touw
Kan zo in de oven.
en snijdin plakken
BEVAT pp. 345 kcal- 36 9 elwit 20 9 vet
AH Excellent Varkenshaas
Waarvan 13 g verz 59 koolhydraten,
825 g.per 500 g € 499
BEVAT pp. 305 kcal- 40 geiwit- 15 gvet.
waarvan 39 suikers 11 9 zout 19 vezels
Verlsijgbaar vanaf
Waarvan 8 9 verz. 2 koolhydraten.
19 december.
- Pris pp.€ 5.00
waarvan g suikers +14 9 zout -1g vezels
- Pris pp.€ 330
Fotografie Rene Mesman, Sven Benjamins, foodstying Victor de Launay, Martine Steenstra, stying Laura Vijselsor, Ukika Gustafsson
——
74