Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74


Hier is pagina 74 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 74 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74

CUBAANS key adj GEVULDE MET CHAMPIGNON- a «fj ROOMSAUS De bistro evergreen: het Geïnspireerd op de Cuban meest luxe stukje van het Sandwich, een Amerikaans varken, het haasje, vormt broodje ham en kaas. Door toevoeging een gouden combinatie met romige Rawson's Retreat van ham, emmentaler en jalapeño's krijgt Chardonnay ‘champignonsaus. Het vlees mag best een, deze varkenshaas een feestelijke twist. beetje rosé zijn vanbinnen, lekker mals. Smaak vol & droog Herkomst Australië, South Australia Prijs € 799 Rawson's Retreat is het label van * 600 g (scharrel)varkenshaas wijnhuis Penfolds met soepele, + 500 9 varkenshaas + 30 groomboter betaalbare en gangbare wijnen zel grove mosterd + 250 gkastanjechampignons Deze wijn is een echt Australische +100 9 gegrilde yorkham Chardonnay met kenmerkende « 50 ml medium sherry + 1bakje koriander (15 9) + 250 mi bospaddenstoelenfond (pot 380 ml) volfruitige aroma's, een vleug - 2el jalapeños (potje 225 g) vanille, een hint van kokos Door +125 ml slagroom Zn frisse nasmaak is deze wijn +100 gemmentaler een mooie tegenhanger van de + 30g boter 1 Verdeelde varkenshaas in 4 gelijke kruidige, gevulde varkenshaas. » keukentouw porties en bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak het 1 Snijd het midden van de varkenshaasjes vlees op hoog vuurin 3 min rondom bruin over de hele lengte tot ?/ in. Vouw open Zet het vuur middelhoog en bak het vlees en verpak losjes in vershoudfolie. Sla het nog 8 min. Keer regelmatig vlees met de bodem van een koekenpan 2 Maakondertussen de kastanjechampig- plat tot een cm. nons schoon en snijd ze in plakjes. Neem het 2 Verwijder de folie en bestrijk het vlees vlees uit de pan en laat rusten onder een met de mosterd en verdeel de ham erover. stuk aluminiumfolie of een deksel. Bak de Snijd de koriander en jalapefios grof en champignons5 min in het achtergebleven verdeel over de ham. Schaaf de kaas in bakvet. Draai het vuur lager en voeg de plakjes en verdeel over de koriander en sherry aan de champignons toe. Snelle oplossing jalapeños. Laat aan de bovenkant 3cm 3 Voeg de paddenstoelenfond toe en laat van de rand vrij zodat je de vuling bi het ‘op hoog vuur 5 min. koken. Voeg de oprollen er niet uit duwt. slagroom toe en laat inkoken tot sausdikte. 3 Rolde varkenshaasjes zo strak mogelijk 3 Br Dit duurt ca. 4 min.Proef de saus en breng ‘op en wikkelom elk rolletje een stuk eventueel op smaak met peper en zout. keukentouw (ca. 1m). Knoop de uiteinden u Serveer de varkenshaas met de saus. Snijd van het touw aan elkaar. het vlees voor serveren eventueelin plakjes. 4 Verhit de boter in een koekenpan en bak TIP Kinderen aan het kerstdiner? Laat ‘het vlees in 20 min. op middelhoog vuur Kant-en-klaar. Met spek en ‘dan de sherry weg in de saus. romige champignonsaus. ‘goudbruin en gaar. Verwijder het touw Kan zo in de oven. en snijdin plakken BEVAT pp. 345 kcal- 36 9 elwit 20 9 vet AH Excellent Varkenshaas Waarvan 13 g verz 59 koolhydraten, 825 g.per 500 g € 499 BEVAT pp. 305 kcal- 40 geiwit- 15 gvet. waarvan 39 suikers 11 9 zout 19 vezels Verlsijgbaar vanaf Waarvan 8 9 verz. 2 koolhydraten. 19 december. - Pris pp.€ 5.00 waarvan g suikers +14 9 zout -1g vezels - Pris pp.€ 330 Fotografie Rene Mesman, Sven Benjamins, foodstying Victor de Launay, Martine Steenstra, stying Laura Vijselsor, Ukika Gustafsson —— 74

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74