Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 74 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74
CUBAANS key adj GEVULDE MET CHAMPIGNON- a «fj ROOMSAUS De bistro evergreen: het Geïnspireerd op de Cuban meest luxe stukje van het Sandwich, een Amerikaans varken, het haasje, vormt broodje ham en kaas. Door toevoeging een gouden combinatie met romige Rawson's Retreat van ham, emmentaler en jalapeño's krijgt Chardonnay ‘champignonsaus. Het vlees mag best een, deze varkenshaas een feestelijke twist. beetje rosé zijn vanbinnen, lekker mals. Smaak vol & droog Herkomst Australië, South Australia Prijs € 799 Rawson's Retreat is het label van * 600 g (scharrel)varkenshaas wijnhuis Penfolds met soepele, + 500 9 varkenshaas + 30 groomboter betaalbare en gangbare wijnen zel grove mosterd + 250 gkastanjechampignons Deze wijn is een echt Australische +100 9 gegrilde yorkham Chardonnay met kenmerkende « 50 ml medium sherry + 1bakje koriander (15 9) + 250 mi bospaddenstoelenfond (pot 380 ml) volfruitige aroma's, een vleug - 2el jalapeños (potje 225 g) vanille, een hint van kokos Door +125 ml slagroom Zn frisse nasmaak is deze wijn +100 gemmentaler een mooie tegenhanger van de + 30g boter 1 Verdeelde varkenshaas in 4 gelijke kruidige, gevulde varkenshaas. » keukentouw porties en bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak het 1 Snijd het midden van de varkenshaasjes vlees op hoog vuurin 3 min rondom bruin over de hele lengte tot ?/ in. Vouw open Zet het vuur middelhoog en bak het vlees en verpak losjes in vershoudfolie. Sla het nog 8 min. Keer regelmatig vlees met de bodem van een koekenpan 2 Maakondertussen de kastanjechampig- plat tot een cm. nons schoon en snijd ze in plakjes. Neem het 2 Verwijder de folie en bestrijk het vlees vlees uit de pan en laat rusten onder een met de mosterd en verdeel de ham erover. stuk aluminiumfolie of een deksel. Bak de Snijd de koriander en jalapefios grof en champignons5 min in het achtergebleven verdeel over de ham. Schaaf de kaas in bakvet. Draai het vuur lager en voeg de plakjes en verdeel over de koriander en sherry aan de champignons toe. Snelle oplossing jalapeños. Laat aan de bovenkant 3cm 3 Voeg de paddenstoelenfond toe en laat van de rand vrij zodat je de vuling bi het ‘op hoog vuur 5 min. koken. Voeg de oprollen er niet uit duwt. slagroom toe en laat inkoken tot sausdikte. 3 Rolde varkenshaasjes zo strak mogelijk 3 Br Dit duurt ca. 4 min.Proef de saus en breng ‘op en wikkelom elk rolletje een stuk eventueel op smaak met peper en zout. keukentouw (ca. 1m). Knoop de uiteinden u Serveer de varkenshaas met de saus. Snijd van het touw aan elkaar. het vlees voor serveren eventueelin plakjes. 4 Verhit de boter in een koekenpan en bak TIP Kinderen aan het kerstdiner? Laat ‘het vlees in 20 min. op middelhoog vuur Kant-en-klaar. Met spek en ‘dan de sherry weg in de saus. romige champignonsaus. ‘goudbruin en gaar. Verwijder het touw Kan zo in de oven. en snijdin plakken BEVAT pp. 345 kcal- 36 9 elwit 20 9 vet AH Excellent Varkenshaas Waarvan 13 g verz 59 koolhydraten, 825 g.per 500 g € 499 BEVAT pp. 305 kcal- 40 geiwit- 15 gvet. waarvan 39 suikers 11 9 zout 19 vezels Verlsijgbaar vanaf Waarvan 8 9 verz. 2 koolhydraten. 19 december. - Pris pp.€ 5.00 waarvan g suikers +14 9 zout -1g vezels - Pris pp.€ 330 Fotografie Rene Mesman, Sven Benjamins, foodstying Victor de Launay, Martine Steenstra, stying Laura Vijselsor, Ukika Gustafsson —— 74
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74