Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 168


Hier is pagina 168 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 168 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 168

CHOCO-PRETZEL- arÙ à Pretzels in een taart? Jazeker. De combi van zout met zoet — weten we inmiddels maar al Lr tegoed -iseen geniale vondst. BAKED ALASKA Zoek niet verder: deze taart Het lijkt bijna toveren, hééft het. deze ijstaart uit de oven. Br Hoe dan? Het geheim zit ‘m in het isolatielaagje. Doordat je het ijs‘inpakt” in een laag cake, kun je hem zonder 4 Haal de schaal uit de vriezer en vouw liter kaneeljs +100 g fudge caramel problemenin de oven afmaken, zodat ‘de vershoudfolie terug. Keer de schaal om liter vanilleroomijs & sea salt (zak het eiwitschuim aan de buitenkant een op een met bakpapier beklede bakplaat « 300 9 milk chocolate 180 g. Lonka)* + 2elhalfvolle melk mooi kleurtje krijgt. zodat de bombe met de platte kant op pretzels de bakplaat komt en verwijder de rest van (zak 100 9. Flipz) * keukenmachine defolie. Bestrijk de bombe met de bolle + 60g roomboter * springvorm kant van een lepel met het eiwit, Zorg dat (@ 24cm) de bombe overal met het eiwit wordt « bakpapier bedekt en dat het eiwit ook pieken heeft. + 2liter vanilleroomijs (bak iter. Zet de bombe 5 min. in de oven tot het eiwit 1 Haal de beide soortenijsuit de vriezer en laat AH Biologisch) goudbruin begint te kleuren. Controleer Tets zachter worden. Maal ondertussen 150 g + 400 groombotercakenaturel halverwege of het eiwit gelijkmatig kleurt. chocoladepretzels fijn in de keukenmachine. + Ve pot aardbeienjam extra (& 450 9) draai de bombe anders een beetje door Smelt de boter in een steelpan en meng het « 225 gfruit- en pittenmix (zak) het bakpapier heel voorzichtig te ver- pretzelkruim erdoor. Bedek de bodem van de « 20 g gevriesdroogde aardbeien schuiven. Zet de bombe op een schaal springvom met bakpapier door dit tussen de (potje 35 9) en serveer direct. bodem en de rand vande springvorm te + 200 g eiwit (flesje 500 9, Two Chicks, koud) TIP Heb je een crème-brûléebrander? klemmen. Verdeel het pretzelkruim met de +100 9 fijne kristalsuiker Gebruik die dan in plaats van de oven om bolle kant van een lepel gelijkmatig erover. + ronde metalen of glazen schaal (3 liter) de pieken van het eiwit mooi goudbruin 2 Verdeelhet kaneeljs gelijkmatig over « bakpapier tekleuren. Zet de bombe wel voor je het het pretzelkruim. Hak 75 gchocoladepretzels eiwit aanbrengt al op de schaal. grof en strooi over het kaneelijs Verdeel het 1 Haalhetijsuit de vriezeren laat iets vanilleroomijs over de springvorm. Zet de zachter worden. Bekleed ondertussen Toten met stap 2 kun je de bombe 5 dagen ijstaart minimaal 5 uurafgedektin de vriezer. de schaal met vershoudfolie, laat de folie van tevoren maken. Bewaar in de vriezer. 3 Snijd de fudge in kleine stukjes en smelt in ruim over de rand hangen. Snijd de cake een steelpan of doe in een schaaltje en zet in plakken van een Vz cm dik. Bekleed de BEVAT p‚p.435 kcal 9 g eiwit 189 vet, Imin.op volvermogen in de magnetron, binnenkant van de schaal met 2/3 van de waarvan 10 9 verz. 58 9 koolhydraten, Roer door. voeg de melk toe en verwarm nog cakeplakken. Bestrijk deze met de bolle waarvan 50 g suikers 0,6 g zout 39 vezels 1min.Roertoteen gladde saus en laat staan kant van een lepel met #3 van de jam: - Pris pp. € 125 tot gebruik 2 Meng de fruit- en pittenmix en gevries- 4 Neem de ijstaart ui de vriezer, hadl uit de ‘droogde aardbeien door het ijs. Schep springvorm en zet op een mooie platte schaal hetijs in de schaal Bestrijk de rest van Leg de rest van de chocoladepretzels strak de cakeplakken aan] kant met de rest tegen elkaar aan langs de rand boven op van de jam en leg met de jamkant naar de taart. Besprenkel met de karamelsaus, beneden op het ijs. Vouw de overhangende laat ook over de rand lopen Serveer direct. vershoudfolie erover. Zet in de vriezer en laat minimaal 4 uur door en door bevriezen. Toten met stap 2 kun je het ijs 5 dagen 3 Verwarm de oven voor op 220 °C. Klop =D van tevoren maken. Bewaar in de vriezer. het koude eiwit stijf in een vetvrije kom, *Je kunt de fudge caramel & sea salt Voeg geleidelijk de suiker toe en klop bestellen via ah.nl of vervangen door BEVAT pp. 440 kcal 6g eiwit: 23 9 vet, nog 5 min. tot het eiwit mooi stijf isen er soft fudge caramel (zakje 210 9). Voeg Waarvan 15 q verz. 52 g koolhydraten. waarvan glanzende pieken ontstaan dan zelf een snuf zeezout toe. Alg suikers- 0,6 9 zout «1 g vezels - Prijs p‚p. € 105 168

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 168