Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\
VOORGERECHTEN
Fr
sr
2 à
PL
zo doe je LÉ
dk
Cono Sur Bicicleta
re
Chardonnay
Smaak vol & droog
5
Herkomst Chili
Prijs € 599
Bi de Bicicleta-winen van
‘ono Sur gaat het om de stij die
typerend is voor het land van
herkomst, Chi. Bij deze
Di
Chardonnay is dat de smaak von
mn
tropisch fruit (ananas, mango en
ER
citrus) die je extra goed proeft
5
omdat de wijn geen houtrijping
5
heeft gehad. Perfect met zalm,
maar ook lekker om zo te drinken.
y.
sr
FR
>,
r.:
AN
A
5 Schil de chioggiabiet en schaaf met een
‘dunschiller of kaasschaaf in flinterdunne
plakjes. Leg op de schaal bij de blinis. Doe de
TT LS
crème fraîche in een bakje enzetmet de
het
engsel
Ne
De
DOTE
zalmeitjes ook op de schaal bij de blinis.
Leg d
6 Neem de zalm uit de ovenschaal en veeg
verdi
het bietenm
het bietenmengsel er met keukenpapier goed
COS
af. Snijd de zalm in dunne plakjes enleg op
een grote schaal Verdeelde waterkers
eromheen en serveer met de blinis,
TIP In plaats van waterkers kun je ook
pittige kiemgoente (60 9) gebruiken.
TIP Verwerk rauwe vis zo vers mogelijk
‘en houd hem gekoeld tot gebruik.
De zalm kun je 2 dagen van tevoren inleggen.
RE
Verwijder de marinade na 24 uur en dep
droog. Bewaar afgedekt in de koelkast
De blinis kun je 2 dagen van tevoren maken
Serveer ze koud. op kamertemperatuur of
verwarm ze op laag vuur in een koekenpan,
7 min. op 700 watt inde magnetron of 5 min
Le
inde oven op 180°C.
Dekens.
BEVAT pp. 515 kcal- 26 geiwit « 28 9 vet,
DCE RES
waarvan Ig verz. 39 g koolhydraten.
vorh
a
Een
[evenredigvei
waarvan 5.9 suikers «1.69 zout -2 gvezels
EL
- Pris pp. € 3.85
Far
allerhande
ie