Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

\

VOORGERECHTEN

Fr

sr

2 à

PL

zo doe je LÉ

dk

Cono Sur Bicicleta

re

Chardonnay

Smaak vol & droog

5

Herkomst Chili

Prijs € 599

Bi de Bicicleta-winen van

‘ono Sur gaat het om de stij die

typerend is voor het land van

herkomst, Chi. Bij deze

Di

Chardonnay is dat de smaak von

mn

tropisch fruit (ananas, mango en

ER

citrus) die je extra goed proeft

5

omdat de wijn geen houtrijping

5

heeft gehad. Perfect met zalm,

maar ook lekker om zo te drinken.

y.

sr

FR

>,

r.:

AN

A

5 Schil de chioggiabiet en schaaf met een

‘dunschiller of kaasschaaf in flinterdunne

plakjes. Leg op de schaal bij de blinis. Doe de

TT LS

crème fraîche in een bakje enzetmet de

het

engsel

Ne

De

DOTE

zalmeitjes ook op de schaal bij de blinis.

Leg d

6 Neem de zalm uit de ovenschaal en veeg

verdi

het bietenm

het bietenmengsel er met keukenpapier goed

COS

af. Snijd de zalm in dunne plakjes enleg op

een grote schaal Verdeelde waterkers

eromheen en serveer met de blinis,

TIP In plaats van waterkers kun je ook

pittige kiemgoente (60 9) gebruiken.

TIP Verwerk rauwe vis zo vers mogelijk

‘en houd hem gekoeld tot gebruik.

De zalm kun je 2 dagen van tevoren inleggen.

RE

Verwijder de marinade na 24 uur en dep

droog. Bewaar afgedekt in de koelkast

De blinis kun je 2 dagen van tevoren maken

Serveer ze koud. op kamertemperatuur of

verwarm ze op laag vuur in een koekenpan,

7 min. op 700 watt inde magnetron of 5 min

Le

inde oven op 180°C.

Dekens.

BEVAT pp. 515 kcal- 26 geiwit « 28 9 vet,

DCE RES

waarvan Ig verz. 39 g koolhydraten.

vorh

a

Een

[evenredigvei

waarvan 5.9 suikers «1.69 zout -2 gvezels

EL

- Pris pp. € 3.85

Far

allerhande

ie