Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
x
me
COCKTAIL
De hoofdrol in deze
cocktail is weggelegd voor
SMOKEY
de Hollandse garnaal.
Met zn malse.s
stevige structuur en zachte
abon
ziltheid een echte smaakmaker.
MET AVOCADO
Deze versie krijgt door
de chipotlein adobosaus
+75 gcrème fraîche
een lekker pittige en
+ 4el mayonaise
rokerige smaak. Een feestganger die met
+ 2elketchup
z'n pittige karakter de toon zet.
+ lel whisky (Gall & Gall)
+ llcitroensap
11 Pel de gamalen,snijd de rug in met een
* tltabasco
Scherp mesje en verwijder met de punt van
«ve kropsla
het mesje het zwarte darmkanaal. Rasp de
«300 9 Hollandse garnalen
« 450 g ongepelde reuzengarnalen
groene schilvan de limoen en pers de
+ Va bakje peterselie (&15 9)
(diepvries, ontdooid)
vrucht uit. Snijd de koriander fijn. Meng de
+ 4 glazen coupes
+ 1limoen (schoongeboend)
garnalen in een kom met Tel limoensap. de
*l bakje koriander (15 9)
helft van de koriander, een Vz el chipotle-
1 Meng de crème fraîche met de mayo-
+ Teldiced chipotle pepper
saus, 3elolie en eventueel zout. Zet
naise, ketchup en whisky tot cocktailsaus.
(potje 230 9. La Morena)
afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Breng op smaak met het citroensap.
+ 4elextra vierge olijfolie
2 Meng derest van de chipotlesaus met de
de tabasco, peper en eventueel zout.
+ 4 elmayonaise
mayonaise, het imoenrasp, de rest vanhet
«1 kleine rode ui
2 Haalde blaadjes sla los van de krop,
limoensap en de rest van de koriander.
Was en droog ze,
+ 3 snoepkomkommers
3 Snipper de rodeuiheel fin. Halveer de
3 Verdeel 4 mooie slablaadjes als een
+ 2 eetripe avocados
komkommers inde lengte, verwijder de
bedje over de coupes. snijd de rest van de
«1bakje tuinkers
zaadlijsten met een theelepel en snijd het
sla inreepjes en verdeel ook over de coupes.
«kookring (57 cm)
vruchtvlees in blokjes van een Vz cm. Snijd
Verdeel de gamalen en vervolgens de
de avocados overlangs doormidden en
cocktailsaus over de coupes Snijd de
verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met
peterselie grof en gebruik als garnering,
eenlepel uit de schil en snijd in blokjes van
TIP Eten er kinderen mee? Maak dan
een Va cm. Meng met de rode ui. komkom-
(een deel van) de cocktailsaus zonder
Van Hollandse
mer en chipotlemayonaise.Breng eventueel
zeebodem
de whisky en tabasco.
op smaak met zout.
TIP Je kunt ook 100 g voorgesneden
4 Verhit de rest van de olie in een koeken-
botersla gebruiken.
Pan en bak de garnalen in 3-4 min. gaar.
5 Zet de kookring op een bord waarop je
BEVAT pp. 275 kcal 16 g eiwit 219 vet.
het gerecht wilt serveren en verdeeler
waarvan 5 9 verz. 39 koolhydraten,
Vavan het avocadomengsel over. Verwijder
waarvan 3 9 suikers 19 9 zout 19 vezels
de ring voorzichtig. Herhaal dit op nog
- Prijs pp. € 340
3borden. Verdeelde garnalen erover.
Hollands trots. Delicaat
Garneer met de tuinkers.
van smaak. Duurzaam
wildgevangen (MSC)
AH Excellent Hollandse
BEVAT pp. 520 kcal 22 g eiwit -45 g vet.
Waarvan 5 g verz.-4 gkoolhydraten.
garnalen 200 9 € 649
waarvan 3 9 suikers 0,69 zout «59 vezels
-Prijspp. €360
Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk