Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 22 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 22

x me COCKTAIL De hoofdrol in deze cocktail is weggelegd voor SMOKEY de Hollandse garnaal. Met zn malse.s stevige structuur en zachte abon ziltheid een echte smaakmaker. MET AVOCADO Deze versie krijgt door de chipotlein adobosaus +75 gcrème fraîche een lekker pittige en + 4el mayonaise rokerige smaak. Een feestganger die met + 2elketchup z'n pittige karakter de toon zet. + lel whisky (Gall & Gall) + llcitroensap 11 Pel de gamalen,snijd de rug in met een * tltabasco Scherp mesje en verwijder met de punt van «ve kropsla het mesje het zwarte darmkanaal. Rasp de «300 9 Hollandse garnalen « 450 g ongepelde reuzengarnalen groene schilvan de limoen en pers de + Va bakje peterselie (&15 9) (diepvries, ontdooid) vrucht uit. Snijd de koriander fijn. Meng de + 4 glazen coupes + 1limoen (schoongeboend) garnalen in een kom met Tel limoensap. de *l bakje koriander (15 9) helft van de koriander, een Vz el chipotle- 1 Meng de crème fraîche met de mayo- + Teldiced chipotle pepper saus, 3elolie en eventueel zout. Zet naise, ketchup en whisky tot cocktailsaus. (potje 230 9. La Morena) afgedekt in de koelkast tot gebruik. Breng op smaak met het citroensap. + 4elextra vierge olijfolie 2 Meng derest van de chipotlesaus met de de tabasco, peper en eventueel zout. + 4 elmayonaise mayonaise, het imoenrasp, de rest vanhet «1 kleine rode ui 2 Haalde blaadjes sla los van de krop, limoensap en de rest van de koriander. Was en droog ze, + 3 snoepkomkommers 3 Snipper de rodeuiheel fin. Halveer de 3 Verdeel 4 mooie slablaadjes als een + 2 eetripe avocados komkommers inde lengte, verwijder de bedje over de coupes. snijd de rest van de «1bakje tuinkers zaadlijsten met een theelepel en snijd het sla inreepjes en verdeel ook over de coupes. «kookring (57 cm) vruchtvlees in blokjes van een Vz cm. Snijd Verdeel de gamalen en vervolgens de de avocados overlangs doormidden en cocktailsaus over de coupes Snijd de verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met peterselie grof en gebruik als garnering, eenlepel uit de schil en snijd in blokjes van TIP Eten er kinderen mee? Maak dan een Va cm. Meng met de rode ui. komkom- (een deel van) de cocktailsaus zonder Van Hollandse mer en chipotlemayonaise.Breng eventueel zeebodem de whisky en tabasco. op smaak met zout. TIP Je kunt ook 100 g voorgesneden 4 Verhit de rest van de olie in een koeken- botersla gebruiken. Pan en bak de garnalen in 3-4 min. gaar. 5 Zet de kookring op een bord waarop je BEVAT pp. 275 kcal 16 g eiwit 219 vet. het gerecht wilt serveren en verdeeler waarvan 5 9 verz. 39 koolhydraten, Vavan het avocadomengsel over. Verwijder waarvan 3 9 suikers 19 9 zout 19 vezels de ring voorzichtig. Herhaal dit op nog - Prijs pp. € 340 3borden. Verdeelde garnalen erover. Hollands trots. Delicaat Garneer met de tuinkers. van smaak. Duurzaam wildgevangen (MSC) AH Excellent Hollandse BEVAT pp. 520 kcal 22 g eiwit -45 g vet. Waarvan 5 g verz.-4 gkoolhydraten. garnalen 200 9 € 649 waarvan 3 9 suikers 0,69 zout «59 vezels -Prijspp. €360 Fotografie Alan Jensen, Astrid Zuidema, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus, Nicole de Werk

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 22