Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ERECHTEN

ig

Et

5

>

A

zi

ge

Fe

Ed!

m

7

ci

m

al

%

h

5

Ge

Fe

D

Se

DER

ar

Er

Ei

LE

FA

BR

oven

ro

ee

De

fs

Pr

(ENSERECHT) (GERS) (SM) 40 MN ovENT UD) VEGETARISCH) (GLUTENVRU)(VOORAF TE MARKEN)

Te

Pe

PR

7

LS

Ce

de

Le

TIP Aardappelen ov

lekuntze

dec

+ 1kilo pommes gourmande

2 Smelt de boter samen met deolieineen

erna opbakken in een koekenpan

5

3

+ 50 9 roomboter

pan. Schep om met de aardappelen, de

antiaanbaklaag zonder olie of ‘boter.

+ 2el(olif)olie

ongepelde tenen knoflook en de takjes

* 3tenen knoflook

rozemarijn. Bestrooi met peper en

Je kunt de aardappelen maximaal dag:

+ 3takjes rozemarijn (bakje 15 g)

eventueel zout en verdeel over een met.

van tevoren koken. Laat ze na het schudden

«bakpapier

bakpapier beklede bakplaat.

afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar

3 Rooster de aardappelen in het midden

afgedekt in de koelkast. Laat tijdens het

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

van de oven in ca. 40 min. goudgeelen

voorverwarmen van de oven op kamer-

Schilde aardappelen, halveer en kook

gaar. Schep halverwege om. Verwijder

temperatuur komen en ga verder met

7 min. in water met eventueel zout. Giet af,

de rozemarijn en de knoflook Lekker bij

stap 2.

doe terug in de pan en schud flink zodat

kalkoen, rollade of côte de boeuf.

de buitenkant van de aardappelen een

TIP Knijp de inhoud uit de geroosterde

BEVAT p.p.350kcal-4 geiwit-18g vet,

beetje kruimig wordt.

tenen knoflook en meng met wat mayo-

Waarvan 8 g verz.-40 9 koolhydraten,

naise of crème fraîche voor een dip bij

waarvan 29 suikers -O 9 zout - 69 vezels

de aardappelen.

Prijs p.p. € 0.80

allerhande ?