Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ERECHTEN
ig
Et
5
>
A
zi
ge
Fe
Ed!
m
7
ci
m
al
%
h
5
Ge
Fe
D
Se
DER
ar
Er
Ei
LE
FA
BR
oven
ro
ee
De
fs
Pr
(ENSERECHT) (GERS) (SM) 40 MN ovENT UD) VEGETARISCH) (GLUTENVRU)(VOORAF TE MARKEN)
Te
Pe
PR
7
LS
Ce
de
Le
TIP Aardappelen ov
lekuntze
dec
+ 1kilo pommes gourmande
2 Smelt de boter samen met deolieineen
erna opbakken in een koekenpan
5
3
+ 50 9 roomboter
pan. Schep om met de aardappelen, de
antiaanbaklaag zonder olie of ‘boter.
+ 2el(olif)olie
ongepelde tenen knoflook en de takjes
* 3tenen knoflook
rozemarijn. Bestrooi met peper en
Je kunt de aardappelen maximaal dag:
+ 3takjes rozemarijn (bakje 15 g)
eventueel zout en verdeel over een met.
van tevoren koken. Laat ze na het schudden
«bakpapier
bakpapier beklede bakplaat.
afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar
3 Rooster de aardappelen in het midden
afgedekt in de koelkast. Laat tijdens het
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
van de oven in ca. 40 min. goudgeelen
voorverwarmen van de oven op kamer-
Schilde aardappelen, halveer en kook
gaar. Schep halverwege om. Verwijder
temperatuur komen en ga verder met
7 min. in water met eventueel zout. Giet af,
de rozemarijn en de knoflook Lekker bij
stap 2.
doe terug in de pan en schud flink zodat
kalkoen, rollade of côte de boeuf.
de buitenkant van de aardappelen een
TIP Knijp de inhoud uit de geroosterde
BEVAT p.p.350kcal-4 geiwit-18g vet,
beetje kruimig wordt.
tenen knoflook en meng met wat mayo-
Waarvan 8 g verz.-40 9 koolhydraten,
naise of crème fraîche voor een dip bij
waarvan 29 suikers -O 9 zout - 69 vezels
de aardappelen.
Prijs p.p. € 0.80
allerhande ?