Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 160
Hier is pagina 160 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
APPEL-
s-
BUNDT
Ÿ
Wij noemen hem
tulband, de Amerikanen
zeggen bundtcake. Deze
-
versie met appelmoes
en een combinatie vanbakpoeder en
baksoda zorgt voor een fluweelzacht,
goudbruin resultaat.
GE
=
N
7
+ 250 gpatentbloem
+ 180 ml zonne-
=
bloemolie
+120 9 volkoren
&
tarwemeel
« 1potje biologische
«Va tlbakpoeder
appelmoes 0%
« Hlkaneel
(1909)
À
* Ve tlbaksoda
« 4eieren
* Y2tlzout
+ V2 citroen
ae
+ 250 grietsuiker
+ 75 gpoedersuiker
+ 250 ml appelcider
+ tulbandvorm
(Gall & Gall)
(ingevet en met
à:
bloem bestrooid)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng
‘de bloem en het tarwemeelin een kom met
de bakpoeder, kaneel, baksoda en het zout.
2 Meng de rietsuiker. oppelcider. zonne-
bloemolie. appelmoes en eieren in een
andere kom met een garde. Voeg het
bloemmengselal roerend meteen spatel
#
toeaan het eimengselen doe in de tul-
bandvorm. Bak in 45 min. gaar in de oven
Laat 5 min. afkoelen en stort op een schaal
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
- Gesponsord -
3 Pers de Ve citroen uit. Meng 31 citroensap
met de poedersuiker tot glazuur. Verdeel
LEKKER LARGE
Door de uitgebalan-
over de cake zodat het langs de zijkant
ceerde voeding van de
druipt. Versier eventueel met zilveren parels.
kippen bevatten de extra
grote mais scharrel
eieren van De Boed meer
Jekunt de cake 2 dagen van tevoren ma-
ken. Bewaar afgedekt buiten de koelkast.
gezondere onver-
zadigde vetzuren dan
een gewoon ei
BEVAT pp. 390 kcal 6,9 eiwit 17 g vet.
De Boed
Waarvan 29 verz 51 g koolhydraten,
Mais-scharreleieren L
waarvan 24 9 suikers « 0,49 zout 29 vezels
10 stuks € 299
- Pris pp. € 0.40
160