Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 160




Hier is pagina 160 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

APPEL-

s-

BUNDT

Ÿ

Wij noemen hem

tulband, de Amerikanen

zeggen bundtcake. Deze

-

versie met appelmoes

en een combinatie vanbakpoeder en

baksoda zorgt voor een fluweelzacht,

goudbruin resultaat.

GE

=

N

7

+ 250 gpatentbloem

+ 180 ml zonne-

=

bloemolie

+120 9 volkoren

&

tarwemeel

« 1potje biologische

«Va tlbakpoeder

appelmoes 0%

« Hlkaneel

(1909)

À

* Ve tlbaksoda

« 4eieren

* Y2tlzout

+ V2 citroen

ae

+ 250 grietsuiker

+ 75 gpoedersuiker

+ 250 ml appelcider

+ tulbandvorm

(Gall & Gall)

(ingevet en met

à:

bloem bestrooid)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng

‘de bloem en het tarwemeelin een kom met

de bakpoeder, kaneel, baksoda en het zout.

2 Meng de rietsuiker. oppelcider. zonne-

bloemolie. appelmoes en eieren in een

andere kom met een garde. Voeg het

bloemmengselal roerend meteen spatel

#

toeaan het eimengselen doe in de tul-

bandvorm. Bak in 45 min. gaar in de oven

Laat 5 min. afkoelen en stort op een schaal

Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

- Gesponsord -

3 Pers de Ve citroen uit. Meng 31 citroensap

met de poedersuiker tot glazuur. Verdeel

LEKKER LARGE

Door de uitgebalan-

over de cake zodat het langs de zijkant

ceerde voeding van de

druipt. Versier eventueel met zilveren parels.

kippen bevatten de extra

grote mais scharrel

eieren van De Boed meer

Jekunt de cake 2 dagen van tevoren ma-

ken. Bewaar afgedekt buiten de koelkast.

gezondere onver-

zadigde vetzuren dan

een gewoon ei

BEVAT pp. 390 kcal 6,9 eiwit 17 g vet.

De Boed

Waarvan 29 verz 51 g koolhydraten,

Mais-scharreleieren L

waarvan 24 9 suikers « 0,49 zout 29 vezels

10 stuks € 299

- Pris pp. € 0.40

160