Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 160
Hier is pagina 160 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 160 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 160
APPEL- s- BUNDT Ÿ Wij noemen hem tulband, de Amerikanen zeggen bundtcake. Deze - versie met appelmoes en een combinatie vanbakpoeder en baksoda zorgt voor een fluweelzacht, goudbruin resultaat. GE = N 7 + 250 gpatentbloem + 180 ml zonne- = bloemolie +120 9 volkoren & tarwemeel « 1potje biologische «Va tlbakpoeder appelmoes 0% « Hlkaneel (1909) À * Ve tlbaksoda « 4eieren * Y2tlzout + V2 citroen ae + 250 grietsuiker + 75 gpoedersuiker + 250 ml appelcider + tulbandvorm (Gall & Gall) (ingevet en met à: bloem bestrooid) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng ‘de bloem en het tarwemeelin een kom met de bakpoeder, kaneel, baksoda en het zout. 2 Meng de rietsuiker. oppelcider. zonne- bloemolie. appelmoes en eieren in een andere kom met een garde. Voeg het bloemmengselal roerend meteen spatel # toeaan het eimengselen doe in de tul- bandvorm. Bak in 45 min. gaar in de oven Laat 5 min. afkoelen en stort op een schaal Laat afkoelen tot kamertemperatuur. - Gesponsord - 3 Pers de Ve citroen uit. Meng 31 citroensap met de poedersuiker tot glazuur. Verdeel LEKKER LARGE Door de uitgebalan- over de cake zodat het langs de zijkant ceerde voeding van de druipt. Versier eventueel met zilveren parels. kippen bevatten de extra grote mais scharrel eieren van De Boed meer Jekunt de cake 2 dagen van tevoren ma- ken. Bewaar afgedekt buiten de koelkast. gezondere onver- zadigde vetzuren dan een gewoon ei BEVAT pp. 390 kcal 6,9 eiwit 17 g vet. De Boed Waarvan 29 verz 51 g koolhydraten, Mais-scharreleieren L waarvan 24 9 suikers « 0,49 zout 29 vezels 10 stuks € 299 - Pris pp. € 0.40 160
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 160