Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 65 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65

HOOFDGERECHTEN 3 Verwarm de oven voor op 225 °C. Neem ‘de kalkoen uit de pekelen dep droog met keukenpapier. Maak de huid voorzichtig los x bij de borsten poten en vulde ruimte die daardoor ontstaat tussen de huid en het GEPEKELDE vlees met stukjes knoflookboter. Leg de kalkoen in de braadslee met de borst naar oC, # boven, dek losjes af met aluminiumfolie en kl MET zet in de oven. Draai de temperatuur na Niets-meer- BOURBONSAUS aan-doen-kalkoen 30 min, naar 175 °C en bak de kalkoen nog EN CRISPY ca. 2 uur, bedruip om het halfuurmet BACONBITS bakvet. Neem het laatste halfuur de Pekelen — ofwel marineren aluminiumfolie van de kalkoen, zodat de 7 in een zoutoplossing — huid mooi bruin wordt. Neem de kalkoen uit Ba voordat je hem verder de oven als de kerntemperatuur in het gaat bereiden, is de allerbeste manier om dikste deelvan een dij 75 °C is. Laat onder een kalkoen sappig en mals te houden. aluminiumfolie 20-25 min. rusten. ih = m. 4 Bok ondertussen de reepjes ontbijtspek helemaaluit in een koekenpanen laat Het pronkstuk voor op tafel uitlekken op keukenpapier. zodat ze extra Sappig en makkelijk te vullen knapperig worden. Voeg het bakvet van de AHExcellent Kerstkalkoen kalkoen toe aan het bakvet van het spek, ca. 25 kilo, perkdo €799 » 250 g grof zeezout samen met de slagroom en de Bourbon Reserveer ijdig, ophalen kan vanaf 20 december. +150 g suiker Laat inkoken tot saus met de dikte van + 2 citroenen (schoongeboend) drinkyoghurt. Breng op smaak met peper * laurierblaadjes en eventueel zout. “el peperkorrels 5 Snijd eerst een poot van de kalkoen en * lkalkoen (ca. 2.5 kilo) leg op een grote schaal. Snijd daarna de +100 g knoflookboter borst van die kant van de kalkoen. Snijd de L +100 g gerookt ontbijtspek borst in plakken enleg bijde poot opde % « 250 mi slagroom schaal. Snijd de vleugel van de kalkoen en * 3 el Bourbon (bijv. Jack Daniels, Gall & Gall) leg ook op de schaal. Draai de kalkoen om «bakje bieslook (25 g) en doe hetzelfde met de andere zijde van Gekruide kalkoenfilet, kan met schaal en al de oven in. * soeppan van minimaal liter dekalkoen. + bakkwast 6 Schenk de saus in een kom. Verkruimel AH Excellent Kalkoen- gebraad met kipvulling* * ovenschaal (25 x 35 cm) of braadslee het uitgebakken spek en strooi /s in de saus 5609 €798 + vleesthermometer en de rest over de kalkoen. Snijd de bieslook fijn en doe Vs inde saus en strooi de rest 1 Doe het zout en de suiker met liter water over de kalkoen. Serveer de kalkoen met de saus. in een grote soeppan. Breng aan de kook en roer tot het zout en de suiker zijn opgelost. TIP Liever een saus zonder alcohol? Snijd ondertussen de citroenen in dikke Vervang de bourbon door 1 el ketchup. plakken. Voeg de citroen met de laurier- blaadjes en peperkorrels toe aan de pekel BEVAT p.p.665 kcal 59 9 eiwit -46 9 vet. Zo makkelijk kan lekker zijn: kalkoenfilet met cranberry en vul aan met 3 iterijskoud water. Laat waarvan 23 9 verz. 39 koolhydraten, de pekel helemaal afkoelen. waarvan 2 g suikers 2.2 g zout 0 9 vezels compote en rode druiven uit de oven. 2 Spoelde kalkoen vanbinnen en vanbuiten Prijs pp. € 5,50 schoon onder koud stromend water. Doe AH Excellent Kalkoenfilet* 5009 € 599 de kalkoen in de pan met de pekel. De kalkoen moet helemaal onder staan. Laat © “Dit product is vanaf ca.5 uur pekelen (reken een uur per pond How to kalkoen 16 december verkrijgbaar. kalkoen) op een koude plek bij voorkeur Op ah.nl/allerhande/video/kalkoen-snijden in de koelkast. zie je stap voor stap hoe je kalkoen snijdt. allerhande $

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65