Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 65 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65
HOOFDGERECHTEN 3 Verwarm de oven voor op 225 °C. Neem ‘de kalkoen uit de pekelen dep droog met keukenpapier. Maak de huid voorzichtig los x bij de borsten poten en vulde ruimte die daardoor ontstaat tussen de huid en het GEPEKELDE vlees met stukjes knoflookboter. Leg de kalkoen in de braadslee met de borst naar oC, # boven, dek losjes af met aluminiumfolie en kl MET zet in de oven. Draai de temperatuur na Niets-meer- BOURBONSAUS aan-doen-kalkoen 30 min, naar 175 °C en bak de kalkoen nog EN CRISPY ca. 2 uur, bedruip om het halfuurmet BACONBITS bakvet. Neem het laatste halfuur de Pekelen — ofwel marineren aluminiumfolie van de kalkoen, zodat de 7 in een zoutoplossing — huid mooi bruin wordt. Neem de kalkoen uit Ba voordat je hem verder de oven als de kerntemperatuur in het gaat bereiden, is de allerbeste manier om dikste deelvan een dij 75 °C is. Laat onder een kalkoen sappig en mals te houden. aluminiumfolie 20-25 min. rusten. ih = m. 4 Bok ondertussen de reepjes ontbijtspek helemaaluit in een koekenpanen laat Het pronkstuk voor op tafel uitlekken op keukenpapier. zodat ze extra Sappig en makkelijk te vullen knapperig worden. Voeg het bakvet van de AHExcellent Kerstkalkoen kalkoen toe aan het bakvet van het spek, ca. 25 kilo, perkdo €799 » 250 g grof zeezout samen met de slagroom en de Bourbon Reserveer ijdig, ophalen kan vanaf 20 december. +150 g suiker Laat inkoken tot saus met de dikte van + 2 citroenen (schoongeboend) drinkyoghurt. Breng op smaak met peper * laurierblaadjes en eventueel zout. “el peperkorrels 5 Snijd eerst een poot van de kalkoen en * lkalkoen (ca. 2.5 kilo) leg op een grote schaal. Snijd daarna de +100 g knoflookboter borst van die kant van de kalkoen. Snijd de L +100 g gerookt ontbijtspek borst in plakken enleg bijde poot opde % « 250 mi slagroom schaal. Snijd de vleugel van de kalkoen en * 3 el Bourbon (bijv. Jack Daniels, Gall & Gall) leg ook op de schaal. Draai de kalkoen om «bakje bieslook (25 g) en doe hetzelfde met de andere zijde van Gekruide kalkoenfilet, kan met schaal en al de oven in. * soeppan van minimaal liter dekalkoen. + bakkwast 6 Schenk de saus in een kom. Verkruimel AH Excellent Kalkoen- gebraad met kipvulling* * ovenschaal (25 x 35 cm) of braadslee het uitgebakken spek en strooi /s in de saus 5609 €798 + vleesthermometer en de rest over de kalkoen. Snijd de bieslook fijn en doe Vs inde saus en strooi de rest 1 Doe het zout en de suiker met liter water over de kalkoen. Serveer de kalkoen met de saus. in een grote soeppan. Breng aan de kook en roer tot het zout en de suiker zijn opgelost. TIP Liever een saus zonder alcohol? Snijd ondertussen de citroenen in dikke Vervang de bourbon door 1 el ketchup. plakken. Voeg de citroen met de laurier- blaadjes en peperkorrels toe aan de pekel BEVAT p.p.665 kcal 59 9 eiwit -46 9 vet. Zo makkelijk kan lekker zijn: kalkoenfilet met cranberry en vul aan met 3 iterijskoud water. Laat waarvan 23 9 verz. 39 koolhydraten, de pekel helemaal afkoelen. waarvan 2 g suikers 2.2 g zout 0 9 vezels compote en rode druiven uit de oven. 2 Spoelde kalkoen vanbinnen en vanbuiten Prijs pp. € 5,50 schoon onder koud stromend water. Doe AH Excellent Kalkoenfilet* 5009 € 599 de kalkoen in de pan met de pekel. De kalkoen moet helemaal onder staan. Laat © “Dit product is vanaf ca.5 uur pekelen (reken een uur per pond How to kalkoen 16 december verkrijgbaar. kalkoen) op een koude plek bij voorkeur Op ah.nl/allerhande/video/kalkoen-snijden in de koelkast. zie je stap voor stap hoe je kalkoen snijdt. allerhande $
Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65