Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
A
0
MET FRISSE
SALADE
7
Doet het altijd goed, deze
BIETEN 4
<5:
gouwe ouwe: klassieke
carpaccio van flinterdun
Co
gesneden ossenhaas.
MET
Mét de favoriete smaakcombinatie
‚ GEÏITENKAAS
hi
Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Door de combinatie van
rauwe en gekookte biet
RR
krijg je zowel een contrast
#
r
in smaak als in textuur.
Snijd zo dun mogelijk voor die echte
» 250 g ossenhaas (schaal1259.
carpaccio-look & feel.
AH Excellent)
+ 30 gpinboompitten
+ Va citroen (schoongeboend)
+ 2elmayonaise
+ vz elextra vierge olijfolie
« 3 middelgrote rauwerode bieten
+ 409 Parmigiano Reggiano
« 3 middelgrote rauwe chioggia bieten
+ 409 misticanza salade (zak100 g)
+ 4takjestiim
+ 2/sbakje basilicum (& 15 g, alleen
+ 4elextra vierge olifolie
de blaadjes)
+ Tel appelciderazin
+Telhoning
1 Wikkelde ossenhaas strak in vershoud-
+ VA citroen (schoongeboend)
folie tot een rol. Leg 30 min. in de vriezer. Het
+125 g geitenkaas naturel 55 +
vlees mag niet bevriezen, maar moet wel
+ 50 g walnoten
stevig worden. Dan kun je het goed snijden,
+ Vapotje kopperappeltjes (à 240 9)
2 Verhit ondertussen een koekenpan
+ blokschaaf, mandoline of keukenmachine
zonder olie of boter en rooster de pijn-
boompitten in 3 min. goudbruin. Laat
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak
afkoelen op een bord.
elke rode biet strak in aluminiumfolie en
rooster ze ca. | uur in de oven. Haal ze uit
3 Rasp de gele schil van de halve citroen
‘en persde vrucht uit. Meng de mayonaise
Les Vignerons de l'Enclave
de folie, laat even afkoelen en schil ze.
Côtes du Rhône
met het citroenrasp, citroensap en de olie
2 Schilde chioggia bieten en snijd ze met
tot een dressing. Breng op smaak met
‘de blokschaaf. mandoline of keuken-
Smaak fruitig
peper en eventueel zout.
Herkomst Frankrijk, Rhône
machine in flinterdunne plakjes. Herhaal
4 Snijd de ossenhaasmet een scherp
Prijs €529
met de rode bieten. Verdeel de plakjes
koksmesin zo dun mogelijke plakjes en
Uit het zuiden van het Rhônedal
om en om dakpansgewijs over 4 borden
en gemaakt van drie druivenras-
verdeelover 4borden. Besprenkel met
3 Ris de blaadjes van de takjes tijm en
de dressing.
sen: grenache. syrah en cinsault,
meng met de olie, azijn en honing tot een
Lichtvoetig van karakter en met
5 Schaaf de Parmezaanse kaas er met
de sappige smaak van rijp fruit
dressing, Rasp de gele schil van de halve
‘een kaasschaaf over. Meng de misticanza
met een vleugje kruiden. Gaat
citroen erboven en meng erdoor.
salade met het basilicum. Leg de kruidensla
goed samen met klassieke
4 Verdeel de dressing over de bietenplak-
carpaccio. Wat koeler proef je
in het midden van het vlees. Bestrooi met
het frisse fruit goed, wat warmer
jes. Verkruimelde kaas eroveren bestrooi
de pijnboompitten.
met de walnoten en kapperappeltjes.
komt hij zachter en voller over.
BEVAT pp. 245 kcal 20 g eiwit 17 9 vet.
BEVAT pp. 370 kcal-11 g eiwit -29 g vet,
Waarvan 4 9 verz. -2.q koolhydraten.
Waarvan 8 9 verz. 14 g koolhydraten,
waarvan 2 suikers 0,39 zout -1g vezels
waarvan 13 9 suikers 139 zout 5.9 vezels
- Prijs pp. € 420
- Pris pp. C170
32