Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32


Hier is pagina 32 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Albert Heijn Folder 16.12.2019

Hier is pagina 32 van 226 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32

# A 0 MET FRISSE SALADE 7 Doet het altijd goed, deze BIETEN 4 <5: gouwe ouwe: klassieke carpaccio van flinterdun Co gesneden ossenhaas. MET Mét de favoriete smaakcombinatie ‚ GEÏITENKAAS hi Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Door de combinatie van rauwe en gekookte biet RR krijg je zowel een contrast # r in smaak als in textuur. Snijd zo dun mogelijk voor die echte » 250 g ossenhaas (schaal1259. carpaccio-look & feel. AH Excellent) + 30 gpinboompitten + Va citroen (schoongeboend) + 2elmayonaise + vz elextra vierge olijfolie « 3 middelgrote rauwerode bieten + 409 Parmigiano Reggiano « 3 middelgrote rauwe chioggia bieten + 409 misticanza salade (zak100 g) + 4takjestiim + 2/sbakje basilicum (& 15 g, alleen + 4elextra vierge olifolie de blaadjes) + Tel appelciderazin +Telhoning 1 Wikkelde ossenhaas strak in vershoud- + VA citroen (schoongeboend) folie tot een rol. Leg 30 min. in de vriezer. Het +125 g geitenkaas naturel 55 + vlees mag niet bevriezen, maar moet wel + 50 g walnoten stevig worden. Dan kun je het goed snijden, + Vapotje kopperappeltjes (à 240 9) 2 Verhit ondertussen een koekenpan + blokschaaf, mandoline of keukenmachine zonder olie of boter en rooster de pijn- boompitten in 3 min. goudbruin. Laat 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak afkoelen op een bord. elke rode biet strak in aluminiumfolie en rooster ze ca. | uur in de oven. Haal ze uit 3 Rasp de gele schil van de halve citroen ‘en persde vrucht uit. Meng de mayonaise Les Vignerons de l'Enclave de folie, laat even afkoelen en schil ze. Côtes du Rhône met het citroenrasp, citroensap en de olie 2 Schilde chioggia bieten en snijd ze met tot een dressing. Breng op smaak met ‘de blokschaaf. mandoline of keuken- Smaak fruitig peper en eventueel zout. Herkomst Frankrijk, Rhône machine in flinterdunne plakjes. Herhaal 4 Snijd de ossenhaasmet een scherp Prijs €529 met de rode bieten. Verdeel de plakjes koksmesin zo dun mogelijke plakjes en Uit het zuiden van het Rhônedal om en om dakpansgewijs over 4 borden en gemaakt van drie druivenras- verdeelover 4borden. Besprenkel met 3 Ris de blaadjes van de takjes tijm en de dressing. sen: grenache. syrah en cinsault, meng met de olie, azijn en honing tot een Lichtvoetig van karakter en met 5 Schaaf de Parmezaanse kaas er met de sappige smaak van rijp fruit dressing, Rasp de gele schil van de halve ‘een kaasschaaf over. Meng de misticanza met een vleugje kruiden. Gaat citroen erboven en meng erdoor. salade met het basilicum. Leg de kruidensla goed samen met klassieke 4 Verdeel de dressing over de bietenplak- carpaccio. Wat koeler proef je in het midden van het vlees. Bestrooi met het frisse fruit goed, wat warmer jes. Verkruimelde kaas eroveren bestrooi de pijnboompitten. met de walnoten en kapperappeltjes. komt hij zachter en voller over. BEVAT pp. 245 kcal 20 g eiwit 17 9 vet. BEVAT pp. 370 kcal-11 g eiwit -29 g vet, Waarvan 4 9 verz. -2.q koolhydraten. Waarvan 8 9 verz. 14 g koolhydraten, waarvan 2 suikers 0,39 zout -1g vezels waarvan 13 9 suikers 139 zout 5.9 vezels - Prijs pp. € 420 - Pris pp. C170 32

Albert Heijn - Folder van 16.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32