Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

bakplezier @

Bun

Ë

i

|

EE

rent

EE

Sr

|

ï

Ep

y

En

ei

E

+

EN

1

5

TE

EL

|

suis

th

Fk

El

| 1]

Ens:

:

LL

BI

EEE

CII

el

Es

|

6 à8 stuks

45 min

wii

4 Spar eieren

750 g bloemsuiker

=."

kleurstof

200 g Spar boter

50 g mascarpone

ex

250 g fijne suiker

rechthoekige ovenschaal (34 cm op 22 cm)

zeste en sap van 1 bio citroen

bakpapier

uitsteekvorm in eivorm

250 g zelfrijzende bloem

N

Besmeer de ovenschaal met zachte boter en bekleed met bakpapier.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Smelt de boter in een pan.

Meng de mascarpone, de zeste en het sap van de citroen onder de boter.

u

Klop de eieren luchtig op tot schuim. Voeg de suiker beetje bij beetje toe aan het

eimengsel.

a

mn

Meng het botermengsel onder de eieren.

Spatel de bloem onder het beslag en meng tot een cakebeslag.

Er

ur

co

Giet het cakebeslag in de ovenschaal. Bak de cake + 25 min in de voorverwarmde oven.

Controleer met een prikker of de cake gaar is. Als er geen beslag meer aan de prikker

hangt, is de cake gaar.

9

Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen.

10.

Steek met de uitsteekvorm eitjes uit de cake. En leg de ceik op een rooster.

Maak glazuur door de bloemsuiker te mengen met een paar el water. Het glazuur moet

dik lopend zijn.

12

Voeg wat kleurstof toe aan het glazuur.

Overgiet de cake met het glazuur en laat hard worden.

Werk de ceik eventueel af met paasversieringen.