Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
bakplezier @
Bun
Ë
i
|
EE
rent
EE
Sr
|
ï
Ep
y
En
ei
E
+
EN
1
5
TE
EL
|
suis
th
Fk
El
| 1]
Ens:
:
LL
BI
EEE
CII
el
Es
|
6 à8 stuks
45 min
wii
4 Spar eieren
750 g bloemsuiker
=."
kleurstof
200 g Spar boter
50 g mascarpone
ex
250 g fijne suiker
rechthoekige ovenschaal (34 cm op 22 cm)
zeste en sap van 1 bio citroen
bakpapier
uitsteekvorm in eivorm
250 g zelfrijzende bloem
N
Besmeer de ovenschaal met zachte boter en bekleed met bakpapier.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt de boter in een pan.
Meng de mascarpone, de zeste en het sap van de citroen onder de boter.
u
Klop de eieren luchtig op tot schuim. Voeg de suiker beetje bij beetje toe aan het
eimengsel.
a
mn
Meng het botermengsel onder de eieren.
Spatel de bloem onder het beslag en meng tot een cakebeslag.
Er
ur
co
Giet het cakebeslag in de ovenschaal. Bak de cake + 25 min in de voorverwarmde oven.
Controleer met een prikker of de cake gaar is. Als er geen beslag meer aan de prikker
hangt, is de cake gaar.
9
Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen.
10.
Steek met de uitsteekvorm eitjes uit de cake. En leg de ceik op een rooster.
Maak glazuur door de bloemsuiker te mengen met een paar el water. Het glazuur moet
dik lopend zijn.
12
Voeg wat kleurstof toe aan het glazuur.
Overgiet de cake met het glazuur en laat hard worden.
Werk de ceik eventueel af met paasversieringen.