Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 93 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 93
bakplezier @ Bun Ë i | EE rent EE Sr | ï Ep y En ei E + EN 1 5 TE EL | suis th Fk El | 1] Ens: : LL BI EEE CII el Es | 6 à8 stuks 45 min wii 4 Spar eieren 750 g bloemsuiker =." kleurstof 200 g Spar boter 50 g mascarpone ex 250 g fijne suiker rechthoekige ovenschaal (34 cm op 22 cm) zeste en sap van 1 bio citroen bakpapier uitsteekvorm in eivorm 250 g zelfrijzende bloem N Besmeer de ovenschaal met zachte boter en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter in een pan. Meng de mascarpone, de zeste en het sap van de citroen onder de boter. u Klop de eieren luchtig op tot schuim. Voeg de suiker beetje bij beetje toe aan het eimengsel. a mn Meng het botermengsel onder de eieren. Spatel de bloem onder het beslag en meng tot een cakebeslag. Er ur co Giet het cakebeslag in de ovenschaal. Bak de cake + 25 min in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of de cake gaar is. Als er geen beslag meer aan de prikker hangt, is de cake gaar. 9 Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen. 10. Steek met de uitsteekvorm eitjes uit de cake. En leg de ceik op een rooster. Maak glazuur door de bloemsuiker te mengen met een paar el water. Het glazuur moet dik lopend zijn. 12 Voeg wat kleurstof toe aan het glazuur. Overgiet de cake met het glazuur en laat hard worden. Werk de ceik eventueel af met paasversieringen.
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 93