Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
paasspecial ®
=
Er
Le
w
echt
e
1,
hed
»
là
le
1.”
der
Ed
‚ca
Es
4 personen
45 min
M
En
A
|
200 g groene aspergepunten
Er
Een
1
200 g witte asperges
1 blokje kippenbouillon
25 g gember
L
3 tenen look
60 ml Boni Selection sojasaus
f
200 g ravioli met ham
_
2 Spar eieren
150 g Spar jonge bladspinazie
100 g shiitake
4 lente-uitjes
50 g sojascheuten
2 el Boni Selection sesamolie
Schil de witte asperges. Verwijder het
Breng water aan de kook en gaar de
houterige uiteinde. Hou de uiteinden en
ravioli volgens de bereidingswijze op
schillen bij.
de verpakking. Giet af en besprenkel
Verwijder het houterige uiteinde van de
met sesamolie tegen het kleven.
groene asperges en hou bij.
Zeef de aspergebouillon door een
Was de gember en snij in dunne
fijne zeef en breng zachtjes weer
{|
schijven.
aan de kook. Voeg de sojasaus toe.
Kneus de look met de platte kant van
Roer alle asperges en shiitake
d
een groot mes.
erdoor. Laat 3 min zachtjes koken
U
Breng de schillen en uiteinden van de
onder deksel.
D
asperges aan de kook met 1 | water, het
Haal van het vuur en roer de spina-
kippenbouillonblokje, de gember en de
zie erdoor. Laat 5 min onder deksel
look.
trekken.
Laat min. 30 min sudderen en zeef.
Verwijder het buitenste blad van de
Breng water aan de kook. Kook de eieren
lente-uien en snij in fijne plakjes.
Viognier les Vignerons
5 min. Giet af en spoel onder koud water.
Verdeel de warme bouillon over
4 kommen.
Vin de Pays d'Oc
Pel ze en snij in 2.
(Languedoc-Roussillon, Frankrijk)
Snij de shiitake in plakjes.
Werk elk bord af met % zacht-
« fruitig en soepel
Snij de groene aspergepunten in stukken
gekookt ei, ravioli, lente-ui en
* droog, aromatisch met toetsen
van 2 cm en de witte asperges in dunne
sojascheuten.
van exotisch fruit
* lange finale
schuine plakjes. Laat de kopjes heel.