Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

paasspecial ®

=

Er

Le

w

echt

e

1,

hed

»



le

1.”

der

Ed

‚ca

Es

4 personen

45 min

M

En

A

|

200 g groene aspergepunten

Er

Een

1

200 g witte asperges

1 blokje kippenbouillon

25 g gember

L

3 tenen look

60 ml Boni Selection sojasaus

f

200 g ravioli met ham

_

2 Spar eieren

150 g Spar jonge bladspinazie

100 g shiitake

4 lente-uitjes

50 g sojascheuten

2 el Boni Selection sesamolie

Schil de witte asperges. Verwijder het

Breng water aan de kook en gaar de

houterige uiteinde. Hou de uiteinden en

ravioli volgens de bereidingswijze op

schillen bij.

de verpakking. Giet af en besprenkel

Verwijder het houterige uiteinde van de

met sesamolie tegen het kleven.

groene asperges en hou bij.

Zeef de aspergebouillon door een

Was de gember en snij in dunne

fijne zeef en breng zachtjes weer

{|

schijven.

aan de kook. Voeg de sojasaus toe.

Kneus de look met de platte kant van

Roer alle asperges en shiitake

d

een groot mes.

erdoor. Laat 3 min zachtjes koken

U

Breng de schillen en uiteinden van de

onder deksel.

D

asperges aan de kook met 1 | water, het

Haal van het vuur en roer de spina-

kippenbouillonblokje, de gember en de

zie erdoor. Laat 5 min onder deksel

look.

trekken.

Laat min. 30 min sudderen en zeef.

Verwijder het buitenste blad van de

Breng water aan de kook. Kook de eieren

lente-uien en snij in fijne plakjes.

Viognier les Vignerons

5 min. Giet af en spoel onder koud water.

Verdeel de warme bouillon over

4 kommen.

Vin de Pays d'Oc

Pel ze en snij in 2.

(Languedoc-Roussillon, Frankrijk)

Snij de shiitake in plakjes.

Werk elk bord af met % zacht-

« fruitig en soepel

Snij de groene aspergepunten in stukken

gekookt ei, ravioli, lente-ui en

* droog, aromatisch met toetsen

van 2 cm en de witte asperges in dunne

sojascheuten.

van exotisch fruit

* lange finale

schuine plakjes. Laat de kopjes heel.