Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zuiders gestoofd konijn
4 personen e 1 u 20 min
1 panklaar konijn in stukken gesneden
4 gezouten ansjovisfilets
Arc
se
Boni Selection bloem
800 g gepelde tomaten
Er
potje verse rozemarijn
4 tenen look
Ds
250 ml droge witte wijn
Spar boter
500 g Boni Selection bio kastanje-
espelettepeper
champignons
300 g linguine
6 grote wortelen
stuk Parmezaanse kaas
1
Borstel de champignons schoon.
Voeg de ansjovis toe en laat smelten.
2.
Schil de wortelen en snij in dikke
Overgiet met witte wijn en breng aan
plakken.
de kook.
Terre Della Bruna
w
8
Pel de look en snij in plakjes.
Voeg de tomaten, wortelen, champig-
Montepulciano
Hak de ansjovisfilets fijn.
nons, look en 3 takjes rozemarijn toe.
d'Abruzzo Riserva
Wentel de stukken konijn door de
Kruid met espelettepeper en dek de
(talië)
bloem en kruid met peper en zout.
pot af.
* een intens boeket van kers
en braambes in de neus
Laat 150 g boter smelten in een
Laat op een zacht vuur gaar stoven.
gietijzeren pot. Laat de stukken konijn
10.
Serveer met linguine en vers geraspte
* rond en krachtig van smaak
aan alle kanten kleuren.
Parmezaanse kaas.
U TE EE IE TE Nn TN A NN
Tian met mozzarella en pesto «7
4 personen e 1u
Wist je dat …
een tian een aardewerken
1 courgette
Boni Selection olijfolie
ovenschotel is die aan de
2 bolletjes Spar mozzarella
175 g gekleurde kerstomaatjes
binnenkant geglazuurd is en
4 pruimtomaten
1 teentje look
aan de buitenkant niet?
2 rode uien
Spar groene pesto van basilicum
1 aubergine
Boni Selection pesto van rode paprika
enkele takjes verse tijm, rozemarijn en
extra:
Aan dit van
aardewerken ovenschotel of 4 individuele
oregano
blaadjes laurier
ovenschoteltjes
oorsprong
bosje basilicum
Provencaalse
1
gerecht voegen ze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Steek takjes rozemarijn, oregano, tijm
2
Wrijf de ovenschotel in met look.
en blaadjes laurier tussen de groenten.
meestal geitenkaas
3.
Pel de uien en snij ze in fijne, ronde
Kruid met versgemalen peper en
schijven.
zeezout en besprenkel met olijfolie.
in plaats van
Zet 50 min in de voorverwarmde oven
Snij de courgettes, tomaten en
mozzarella toe.
aubergines in fijne rondjes.
10.
Werk af met lepeltjes pesto.
11
Ook eens het
Dep de mozzarella goed droog en snij
Snij de gekleurde kerstomaatjes in
in plakjes.
plakjes.
proberen waard!
12
Schik de rondjes groenten en kaas
Bestrooi met plakjes kerstomaatjes en
afwisselend in de ovenschaal.
basilicumblaadjes. Serveer warm.