Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73


Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73

het verhaal van © — | zl Dj Ed en x 7 + à” u“ es En Yan 2 k pe A id Fe ia“ . 2 > LE | Entrecôte met bearnaisesaus en stroaardappelen 4 personen e 1 u 15 min 2 x400 g entrecôte 1 potje verse dragon salade: 800 g Spar frietaardappelen 230 g geklaarde boter 200 g Spar slaharten bearnaisesaus: % potje verse platte peterselie 20 ml witte wijnazijn 150 ml witte wijn 3 Spar eidooiers 60 ml Boni Selection olijfolie extra vierge 50 ml dragonazijn cayennepeper % potje verse bieslook 2 sjalotten 1 Bearnaisesaus: de basis van een gesmolten, geklaarde boter erbij tot je 15. Schil de aardappelen en was ze. Dep bearnaisesaus is een gastrique. Meng een gebonden warme ‘mayonaise’ krijgt. goed droog. daarvoor de witte wijn, dragonazijn, Kruid met zout en cayennepeper. Roer 16. Snij de aardappelen in flinterdunne 2 takken dragon en de gepelde en in de gehakte, groene kruiden eronder. plakjes van 2 mm en nadien in friet- 2 gesneden sjalotten en breng aan de Hou de bearnaisesaus warm. jes van 2 mm breed. Gebruik een kook. Laat inkoken tot er slechts een bo- Entrecôte: warm de oven voor op 160°C. mandoline voor een extra fijn resultaat. dem overblijft van het mengsel en zeef. 10 Verhit 30 g boter in een pan. 17. Frituur de frietjes 5 min tot goudbruin. Smelt 200 g geklaarde boter en bewaar 11 Bak de entrecôte 1 min aan elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier. Kruid apart tot gebruik. Kruid met zwarte peper en zout. met zout en serveer onmiddellijk. 12 Rits de blaadjes van de overige takken Leg de entrecôte in een ovenschotel 18 Salade: meng de slaharten met de dragon en snipper fijn. en gaar nog 10 à 15 min in de voorver- olijfolie, fijngesnipperde bieslook en Snipper de platte peterselie fijn. warmde oven. De kerntemperatuur van witte wijnazijn. Kruid met zwarte peper Klop de eidooiers los met 50 g van de het vlees moet 54°C zijn. en zout. 13. 19. gastrique. Haal het vlees na baktijd uit de oven en Snij het vlees in plakjes en schik op het Zet op een medium vuur en blijf klop- laat nog 5 min rusten op een rooster bord. Serveer de salade en stroaard- onder aluminiumfolie. pen tot de massa schuimig wordt en appelen erbij. Werk af met de bearnaise- gaat binden. Haal van het vuur. 14. Stroaardappelen: warm de friteuse voor saus. Roer al kloppend en straalsgewijs de op 175°C.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73