Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pr

a

N

Ei

Lu

-

Griesmeeltaartje

met abrikoos

4taartjes van 12 cm + 45 min + oven: 35 min

NI

Coche

2 rollen Spar kruimeldeeg

750 ml Boni Selection melk

100 g suiker

1 zakje vanillesuiker

100 g griesmeel

1el vanillepuddingpoeder

2 Spar eieren

40 g Spar boter (+ wat extra)

50 g witte chocolade

4 Boni Selection halve abrikozen (uit blik)

30 g Spar amandelpoeder

Warm de oven voor op 180°C.

Klop het vanillepuddingpoeder

Nn

Vet de taartbodems in met boter

los met de overige 50 ml koude

en bebloem ze.

ee

melk en voeg toe aan de kokende

Steek 4 cirkels uit het kruimel-

melk.

deeg. Beleg de taartbodems

Roer het griesmeel door de melk

ermee.

en blijf kloppen tot het geheel

indikt.

ra

Beleg met bakpapier en bedek

|:

met bakparels. Bak 15 min blind

10

Haal van het vuur en roer de

in de voorverwarmde oven.

eidooiers eronder.

Smelt de witte chocolade au

11

Spatel de eiwitten door de pud-

L

à

bain-marie of op lage wattage in

ding.

4

de microgolf. Verdeel de gesmol-

12

Verdeel de pudding over de

'.

ten chocolade over de taartbo-

4 taartjes en duw in het midden

dems en laat opstijven.

van elk taartje een halve abri-

Château des Ormes

koos.

Splits de eieren. Hou de eidooiers

(Sauternes, Bordeaux, Frankrijk)

apart. Klop het eiwit op.

13

Bak 35 min in de voorverwarmde

« stevig geconcentreerd in de mond

Nt

oven.

Breng 700 ml melk aan de kook

+ lange finale met behoorlijk wat finesse

met de suiker, vanillesuiker, boter

14

Werk de taartjes af met wat

en een snuifje zout.

amandelpoeder en serveer.