Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pr
a
N
Ei
Lu
-
Griesmeeltaartje
met abrikoos
4taartjes van 12 cm + 45 min + oven: 35 min
NI
Coche
2 rollen Spar kruimeldeeg
750 ml Boni Selection melk
100 g suiker
1 zakje vanillesuiker
100 g griesmeel
1el vanillepuddingpoeder
2 Spar eieren
40 g Spar boter (+ wat extra)
50 g witte chocolade
4 Boni Selection halve abrikozen (uit blik)
30 g Spar amandelpoeder
Warm de oven voor op 180°C.
Klop het vanillepuddingpoeder
Nn
Vet de taartbodems in met boter
los met de overige 50 ml koude
en bebloem ze.
ee
melk en voeg toe aan de kokende
Steek 4 cirkels uit het kruimel-
melk.
deeg. Beleg de taartbodems
Roer het griesmeel door de melk
ermee.
en blijf kloppen tot het geheel
indikt.
ra
Beleg met bakpapier en bedek
|:
met bakparels. Bak 15 min blind
10
Haal van het vuur en roer de
in de voorverwarmde oven.
eidooiers eronder.
Smelt de witte chocolade au
11
Spatel de eiwitten door de pud-
L
à
bain-marie of op lage wattage in
ding.
4
de microgolf. Verdeel de gesmol-
12
Verdeel de pudding over de
'.
ten chocolade over de taartbo-
4 taartjes en duw in het midden
dems en laat opstijven.
van elk taartje een halve abri-
Château des Ormes
koos.
Splits de eieren. Hou de eidooiers
(Sauternes, Bordeaux, Frankrijk)
apart. Klop het eiwit op.
13
Bak 35 min in de voorverwarmde
« stevig geconcentreerd in de mond
Nt
oven.
Breng 700 ml melk aan de kook
+ lange finale met behoorlijk wat finesse
met de suiker, vanillesuiker, boter
14
Werk de taartjes af met wat
en een snuifje zout.
amandelpoeder en serveer.