Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ®
11
ne
Ontdek de ingrediënten
sts
[e
ad
e
Ï
t
Q
na
in promo in de folder van
u
gg
r
a
LD
e
na
9 t.e.m. 22 april!
en
:
LA
e
I
CG
a
+
va
!
4 personen e 25 min + 1 u marineren
if
1 limoen
300 g varkenslapjes
250 g sugar snaps
1 el Boni Selection
250 g Boni
vloeibare honing
Selection rijst
3 el sesamolie
100 g radijsjes
1 kl sojasaus
A
Boni Selection
dressing:
1 limoen
olijfolie
verse kruiden
3 el sesamolie
marinade:
1 el Boni Selection
à
4
À
1 el Boni Selection
sesamzaadjes
I
=
ketchup
+
r
J
Marinade: meng het sap van 1 limoen
FR
met 1 el ketchup, 1 el honing, 3 el
ln
sesamolie en 1 kl sojasaus. Kruid met
Nd
peper.
Laat het varkensvlees 1 u marineren in
*
de marinade in de koelkast.
3
fl
Dressing: meng het sap van 1 limoen
ge
ni
ss
met 3 el sesamolie en 1 el sesamzaad-
js
L]
At
jes. Kruid met peper en zout.
kj
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op
è
En
La
de verpakking.
ar
Overgiet de sugar snaps met kokend
df
1
L
water en laat 5 min staan.
le
Ee
Haal de sugar snaps uit het water en
laat ze onmiddellijk afkoelen in ijswater.
-
et
Snij de sugar snaps in de lengte in 2.
ef
pet
Spoel de radijsjes en snij in 4.
’
von
Haal het varkensvlees uit de marinade
{
en dep droog met keukenpapier. Snij
ri
het vlees in reepjes.
D
10
HS
Bak de varkensvleesreepjes gaar in
olijfolie.
Ei
Doe de rijst in een kom.
IE
ze
Verdeel de sugar snaps, radijsjes en
Leffe Blond (6,6%)
reepjes varkensvlees over de rijst.
ri
+ authentiek blond abdijbier
13
Werk de rijstsalade af met de dressing,
+ toetsen van vanille en kruidnagel
wat sesamzaadjes en verse kruiden.
zorgen voor een extra zachte,
»
vollesmaak
“