Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ®

11

ne

Ontdek de ingrediënten

sts

[e

ad

e

Ï

t

Q

na

in promo in de folder van

u

gg

r

a

LD

e

na

9 t.e.m. 22 april!

en

:

LA

e

I

CG

a

+

va

!

4 personen e 25 min + 1 u marineren

if

1 limoen

300 g varkenslapjes

250 g sugar snaps

1 el Boni Selection

250 g Boni

vloeibare honing

Selection rijst

3 el sesamolie

100 g radijsjes

1 kl sojasaus

A

Boni Selection

dressing:

1 limoen

olijfolie

verse kruiden

3 el sesamolie

marinade:

1 el Boni Selection

à

4

À

1 el Boni Selection

sesamzaadjes

I

=

ketchup

+

r

J

Marinade: meng het sap van 1 limoen

FR

met 1 el ketchup, 1 el honing, 3 el

ln

sesamolie en 1 kl sojasaus. Kruid met

Nd

peper.

Laat het varkensvlees 1 u marineren in

*

de marinade in de koelkast.

3

fl

Dressing: meng het sap van 1 limoen

ge

ni

ss

met 3 el sesamolie en 1 el sesamzaad-

js

L]

At

jes. Kruid met peper en zout.

kj

Kook de rijst gaar zoals aangegeven op

è

En

La

de verpakking.

ar

Overgiet de sugar snaps met kokend

df

1

L

water en laat 5 min staan.

le

Ee

Haal de sugar snaps uit het water en

laat ze onmiddellijk afkoelen in ijswater.

-

et

Snij de sugar snaps in de lengte in 2.

ef

pet

Spoel de radijsjes en snij in 4.



von

Haal het varkensvlees uit de marinade

{

en dep droog met keukenpapier. Snij

ri

het vlees in reepjes.

D

10

HS

Bak de varkensvleesreepjes gaar in

olijfolie.

Ei

Doe de rijst in een kom.

IE

ze

Verdeel de sugar snaps, radijsjes en

Leffe Blond (6,6%)

reepjes varkensvlees over de rijst.

ri

+ authentiek blond abdijbier

13

Werk de rijstsalade af met de dressing,

+ toetsen van vanille en kruidnagel

wat sesamzaadjes en verse kruiden.

zorgen voor een extra zachte,

»

vollesmaak