Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 107




Hier is pagina 107 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

®

inA |

MHG 18

CR

De creme de la creme

s

voor al)

e feestgerechten

LE

a}

Cheesecake eclair

4

Ingrediënten: 100 ml water, 100 g gezouten boter, 75 g bloem, 3 eieren (medium),

500 g Campina Volle Plattekaas, 100 g Campina Volle room (opgeklopt), 30 g vanillesuiker,

100 g speculoos, 1 theelepel citroenrasp, 100 g poedersuiker, speculooskruimels

Hoe ga je te werk?

1

Breng het water met de melk en de boter in een steelpan aan de kook. Voeg de bloem

=

toe in drie keer en roer goed tot een stevig deeg. Roer nog 3 minuten goed door zodat

het deeg iets droger wordt en de bloem gaart. Neem de pan van het vuur en spatel er

een voor een de eieren onder. Vul een spuitzak met het soezendeeg.

Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.

Spuit met het beslag langwerpige soesjes. Bak de éclairs 18 à 22 minuten met de ovendeur op een kier. Laat afkoelen.

Meng de plattekaas met de opgeklopte room, de vanillesuiker en de citroenrasp. Verkruimel de speculoos en meng

de koekkruimels onder het plattekaasmengsel. Vul een spuitzak met het plattekaasmengsel.

Vul de éclairs net voor het serveren met de plattekaas. Werk ze af met gebaksglazuur en speculooskruimels.

dr

ES

jh

r

LA

%

(ampina



| b

tra bchte

lichte

à

raam



EN

4

hi

Shen

Zi

ps

=

a

Er

Pr

À

A