Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 107
Hier is pagina 107 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
®
inA |
MHG 18
CR
De creme de la creme
s
voor al)
e feestgerechten
LE
a}
Cheesecake eclair
4
Ingrediënten: 100 ml water, 100 g gezouten boter, 75 g bloem, 3 eieren (medium),
500 g Campina Volle Plattekaas, 100 g Campina Volle room (opgeklopt), 30 g vanillesuiker,
100 g speculoos, 1 theelepel citroenrasp, 100 g poedersuiker, speculooskruimels
Hoe ga je te werk?
1
Breng het water met de melk en de boter in een steelpan aan de kook. Voeg de bloem
=
toe in drie keer en roer goed tot een stevig deeg. Roer nog 3 minuten goed door zodat
het deeg iets droger wordt en de bloem gaart. Neem de pan van het vuur en spatel er
een voor een de eieren onder. Vul een spuitzak met het soezendeeg.
Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.
Spuit met het beslag langwerpige soesjes. Bak de éclairs 18 à 22 minuten met de ovendeur op een kier. Laat afkoelen.
Meng de plattekaas met de opgeklopte room, de vanillesuiker en de citroenrasp. Verkruimel de speculoos en meng
de koekkruimels onder het plattekaasmengsel. Vul een spuitzak met het plattekaasmengsel.
Vul de éclairs net voor het serveren met de plattekaas. Werk ze af met gebaksglazuur en speculooskruimels.
dr
ES
jh
r
LA
%
(ampina
€
| b
tra bchte
lichte
à
raam
€
EN
4
hi
Shen
Zi
ps
=
a
Er
Pr
À
A