Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
IR
ré
sh
erk
3
W,
ge
|
#1]
2
1
Î
|
L
xl A.
er
LL
CO
£
kh
1 paascake (D 25 cm)
45 min + oven: 45 min
ö
90 ml Boni Selection room
300 8 spat boter in blokjes
(+ wat extra)
150 g pure chocolade
300 g bloem (+ wat extra)
= 8 Spar boter
220 g suiker
>
1 zakje vanillesuiker
20 gvermicall glass noodles
15 g bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
5 Spar eieren
paaseitjes
I: warm de oven voor op
Breng de room met de boter aan
175°C.
de kook. Haal van het vuur en
Beboter en bebloem de bakvorm
roer de chocolade eronder tot
en zet opzij tot gebruik.
deze volledig gesmolten is.
Klop de suiker, vanillesuiker en
Giet de ganache over de tulband
LL”
een snuifje zout door de boter.
pstijven in de koelkast.
Si laat o|
N
18: warm de friteuse
Voeg de eieren toe en klop tot
er
®
een luchtig beslag. Meng het
voor op 175°C.
(1
Lr
Et
bakpoeder met de bloem en roer
Trek de glass noodles uit elkaar.
door het beslag.
Leg een kleine portie in de
ad
Vul de bakvorm met het beslag.
warme olie tot deze gaat poffen.
Zet in de voorverwarmde oven
Haal uit de olie en laat uitlek-
en bak 45 min.
ken op keukenpapier. Bestrooi
Haal uit de oven. Laat even
onmiddellijk met vanillesuiker.
afkoelen in de vorm voor het
Beleg het binnenste van de
ontvormen.
tulband met de gepofte noodles.
=
me
he: hak de chocolade fijn.
Verdeel de paaseitjes erover.