Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

IR



sh

erk

3

W,

ge

|

#1]

2

1

Î

|

L

xl A.

er

LL

CO

£

kh

1 paascake (D 25 cm)

45 min + oven: 45 min

ö

90 ml Boni Selection room

300 8 spat boter in blokjes

(+ wat extra)

150 g pure chocolade

300 g bloem (+ wat extra)

= 8 Spar boter

220 g suiker

>

1 zakje vanillesuiker

20 gvermicall glass noodles

15 g bakpoeder

1 zakje vanillesuiker

5 Spar eieren

paaseitjes

I: warm de oven voor op

Breng de room met de boter aan

175°C.

de kook. Haal van het vuur en

Beboter en bebloem de bakvorm

roer de chocolade eronder tot

en zet opzij tot gebruik.

deze volledig gesmolten is.

Klop de suiker, vanillesuiker en

Giet de ganache over de tulband

LL”

een snuifje zout door de boter.

pstijven in de koelkast.

Si laat o|

N

18: warm de friteuse

Voeg de eieren toe en klop tot

er

®

een luchtig beslag. Meng het

voor op 175°C.

(1

Lr

Et

bakpoeder met de bloem en roer

Trek de glass noodles uit elkaar.

door het beslag.

Leg een kleine portie in de

ad

Vul de bakvorm met het beslag.

warme olie tot deze gaat poffen.

Zet in de voorverwarmde oven

Haal uit de olie en laat uitlek-

en bak 45 min.

ken op keukenpapier. Bestrooi

Haal uit de oven. Laat even

onmiddellijk met vanillesuiker.

afkoelen in de vorm voor het

Beleg het binnenste van de

ontvormen.

tulband met de gepofte noodles.

=

me

he: hak de chocolade fijn.

Verdeel de paaseitjes erover.