Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 30 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30
U TA Q M A El Il & 63 63 ge sioneerd Ft | A) Wi Hoe vieren jullie Pasen? =. “Alle kinderen en kleinkinderen komen eitjes rapen op de ‘konijnen- L# berg’. Dat is ons stukje bos met gro- 1 te vijver. Mijn man heeft een vlot LR 7 CP gebouwd met een imposante hou- ten haas op. Nadat de kleinkinderen alle eitjes gevonden hebben, mogen ze het vlot binnentrekken. Dan zit de zoektocht er officieel op en volgt een feestmaaltijd. Naast ons paas- 4 a feest staat er in de paasvakantie + ook altijd een familieweekendje gepland. Dan trekken we met z'n allen naar Zeeland.” ine (32 jaar , hef en lesgeve J Colr iN yt Group Academy x Wat staat er meestal op het paasmenu? “Het paasfeest bij mijn ouders sluiten we meestal af met een barbecue. Als het weer geen bar- becue toelaat, duik ik de keuken in om te koken voor de familie. Op familieweekend in Zeeland staan Soezen met zalmmousse er sowieso ‘patatjes met eieren en 16 à 20 stuks s 1 u 40 min + oven: 30 à 40 min + koelen: 2 u melksaus’ op het menu. Dat is een klassieker, die al generaties lang soezendeeg: Verwarm de oven voor op 200°C. 75 ml water meegaat.” Soezendeeg: breng het water, de melk, 75 ml Boni Selection volle melk het zout en de boter aan de kook op Je Le 4 b ek ’ (85 jaar), 15 g witte suiker een matig vuur. gepensioneerd 75 g Spar boter (in blokjes gesneden) Meng de suiker met de bloem in een kom Hoe werd er vroeger Pasen gevierd? 1 snuifje zout “Mijn vader was bakker en dus 110 g patisseriebloem Haal de kookpot van het vuur en voeg de bloem met suiker in 1 keer toe en was er meestal niet zoveel tijd om 3 Spar eieren (medium) te vieren. Vaak was het een van zalmmousse: roer goed door. de drukste dagen van het jaar. 's 100 g Spar zalmfilet Zet de kookpot terug op het matige Avonds kwamen we, na een lange 150 g Spar gerookte zalm vuur. werkdag, samen en aten we aan 100 g mascarpone Roer door met een spatel tot een sa- één lange tafel soep met patatjes. 100 ml Boni Selection room menhangende, gladde bol. 100 ml visfumet Mijn vader bakte ook altijd een cake Schep het deeg in een grote kom. met crème au beurre en gesuikerde cayennepeper Voeg, stevig roerend, de eieren 1 na 50 ml Boni Selection zure room paaseitjes.” 1 toe om een glanzend, stevig deeg te zalmeitjes bekomen. Het deeg is goed als het glad is, zijn vorm kan behouden en twijfe-
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30