Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Ke

ze

N

?

a

Fm

=

|

N

=

|

=

>

à

=

=

„x

Sn

ni

%

2

®

u

dd

1

=

a

k

— 4

Ee

À

à

I.

u

=

4

Paasnestjes

»;

4 stuks e 20 min + oven: 25 min

2 verpakkingen Spar bladerdeeg

Boni Selection jelly belly

kandijstroop

150 g Boni Selection marsepein

Boni Selection chocopasta

extra:

E

1Sparei

lookpers

Ë

Boni Selection paaseitjes

bakpapier

À 4

3

ju

Verwarm de oven voor op 190°C.

Ek

2

Snij het bladerdeeg tot een groot vierkant en besmeer met

kandijstroop of chocopasta.

Mn

w

Plooi het bladerdeeg in 2 en snij er 6 gelijke repen uit.

Bj

>

Doe hetzelfde met het tweede vel bladerdeeg.

u

Vlecht 3 repen bladerdeeg tot een vlecht en rol daarna op tot

een nestje. Druk de uiteinden goed aan.

Herhaal dit met de andere repen bladerdeeg.

F

#

Leg de nestjes op een bakplaat met bakpapier.

N

Klop het ei los met een beetje water.

9

Le

En

Bestrijk de nestjes met losgeklopt ei.

=

=

10.

Bak de nestjes goudbruin in de oven in + 20 à 25 min.

en

11

Haal uit de oven en laat afkoelen.

12

Duw een stukje marsepein door de lookpers tot haar en maak

à,

vogelnestjes.

es

en

13

Werk de gebakjes af met marsepeinnestjes, jelly beans en

paaseitjes.