Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 60 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60
= Ke ze N ? a Fm = | N = | = > à = = „x Sn ni % 2 ® u dd 1 = a k — 4 Ee À à I. u = 4 Paasnestjes »; 4 stuks e 20 min + oven: 25 min 2 verpakkingen Spar bladerdeeg Boni Selection jelly belly kandijstroop 150 g Boni Selection marsepein Boni Selection chocopasta extra: E 1Sparei lookpers Ë Boni Selection paaseitjes bakpapier À 4 3 ju Verwarm de oven voor op 190°C. Ek 2 Snij het bladerdeeg tot een groot vierkant en besmeer met kandijstroop of chocopasta. Mn w Plooi het bladerdeeg in 2 en snij er 6 gelijke repen uit. Bj > Doe hetzelfde met het tweede vel bladerdeeg. u Vlecht 3 repen bladerdeeg tot een vlecht en rol daarna op tot een nestje. Druk de uiteinden goed aan. Herhaal dit met de andere repen bladerdeeg. F # Leg de nestjes op een bakplaat met bakpapier. N Klop het ei los met een beetje water. 9 Le En Bestrijk de nestjes met losgeklopt ei. = = 10. Bak de nestjes goudbruin in de oven in + 20 à 25 min. en 11 Haal uit de oven en laat afkoelen. 12 Duw een stukje marsepein door de lookpers tot haar en maak à, vogelnestjes. es en 13 Werk de gebakjes af met marsepeinnestjes, jelly beans en paaseitjes.
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60