Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 72 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 72
= Loti LIT! HUTS il En Entvecôte <- TA Po Em + SI b eye a pre Mi let pur 5 gn In je Spar beenhouwerij “Bij Spar vind je de côte à l'os, entrecôte, ribeye, filet pur en burgers van ze. ri UTS Huts Famous Cuts in de versafdeling. De stukken komen allemaal uit mL de rug van de koe. Bij entrecôte zorgt de mooie vetrand voor malsheid, bite en smaakbeleving. Je kan hem bakken zoals een steak of in de oven Pal bereiden. De ribeye is perfect doormarmerd. Dat zorgt voor een extra smaakdimensie. Superlekker op de barbecue of grill.” EN “Het meest malse stuk uit het assortiment is de filet pur. De fijne, elegante structuur smelt op je tong. Overheerlijk gebakken in boter. En tot slot is er nog de côte à l'os (met been), een klassieker voor op de barbecue." Li "he = LS £ W { Ge à à — An = ex a # ft Le Ja k u x | I: : Ve = 7 La Kk Ta mil BA AR hs = 1 ne Fe ES | = A Er: = a‘ N dl es Gôte à los dvecote ” if Bi R ib eye Fil et pur
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 72