Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 71
À het verhaal van © ) Rundvlees van “ag Huts Famous Cuts: 1 verantwoord genieten Sinds dit voorjaar is de beenhouwerij van je Spar winkel weer een smakelijke aanwinst rijker: rundvlees van het label Huts Famous Cuts. Ben Célis, Spar aankoper vers vlees en gevogelte, ] trok naar Heeten, een dorpje in Nederland. Hij ontdekt hoe het 2) eraan toe gaat in familiebedrijf Hutten Beef. Duurzaam telen Nadat ze verdoofd en geslacht worden, blijven ze | Ben: “De kwaliteit van het vlees hangt natuurlijk 1 dag in de dieptekoeling om vervolgens verder af van het rund en de kwaliteit van de voeding en versneden en verpakt te worden. Dat doen de vakmannen op de meest efficiënte manier en verzorging. Mede dankzij Omega 3 in de voeding verkrijg je een superieure kwaliteit. Enkel de volgens de HACCP-normen.” beste Holstein melkkoeien komen in aanmerking Ô voor Huts Famous Cuts. Ze geven eerst een aantal ì jaren melk en worden geslacht als ze tussen de 4 en 6 jaar oud zijn. Door de koeien op deze IE leeftijd te slachten, heeft het vlees een mooie er marmering van vet. De dubbele functie, melk- en “= vleesopbrengst, zorgt ervoor dat de ecologische voetafdruk van het proces een stuk lager is. Het is ke L dus veel duurzamer telen.” | “Huts Famous Cuts |: he { gebvuikt enkel Holstein melkkoeien.” | 4 A | “Minstens 160 dagen per jaar staan de dieren op de weide in Twente, Salland. Om meer structuur Rijke geschiedenis LEE à 1 en gelaagde diepgang in het vlees te krijgen, Al sinds 1928 slacht en verwerkt familie- ie Ie worden de koeien met extra graan en omega 3 bedrijf Hutten Beef runderen van de = gevoederd. Het intramusculaire vet van hun beste kwaliteit. Vandaag werken ze in een un hit koeien is niet zo wit als dat van vleeskoeien. Dat ultramodern slachthuis waar het hele proces verschil verklaart de lekkere smaak.” plaatsvindt in een gesloten circuit. Om je het beste vlees van de markt aan te bieden, Zo weinig mogelijk stress “De weg van de boerderij naar het slachthuis is werkt de familie samen met een groot aantal boeren en leveranciers uit Nederland. kort. Zo blijft het stressniveau van de dieren laag.
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 71