Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
9,
Baes
Po es
an,
m
I
4
u‘
Ei
+
L
ne
La
Tine: “Het
lamsvlees, dat uit
Groot-Brittannië
le
komt, is van
topkwaliteit!”
eN
en
x
| —
4 personen » 35 min
Je ,
2 aubergines
1 potje verse koriander
70 ml Boni Selection
500 g Spar lamsfilet
1 rode chilipeper
olijfolie extra vierge
20 ml Boni Selection
50 g Spar rucola
100 ml groentebouillon
olijfolie extra vierge
arachideolie
Lel tahin
és
2 limoenen
enkele takjes bieslook
1 kl komijnpoeder
500 g gekleurde
r
nus:
1 kl paprikapoeder
kerstomaten
1 groot blik kikkererwten
rio
=
|
Snipper de koriander fijn.
20 ml olijfolie. Kruid met zout en
D.
N
mus: giet de kikkererwten af en
limoensap.
spoel ze even.
Snij elke aubergine in 4 dikke schijven.
=
w
7
N
Mix de kikkererwten met 70 ml
Smeer de aubergineschijven in met
olijfolie, de groentebouillon, de tahin,
arachideolie en gril ze gaar langs
het komijnpoeder, het paprikapoeder
beide zijden in een grillpan.
en % potje verse koriander. Kruid naar
Snij de lamsfilet in dobbelstenen.
oo»
Tongerloo blond (6%)
smaak met zout en limoensap.
Verhit arachideolie in een pan en bak
nagisting op fles
Snij de kerstomaten in kwartjes.
de lamsblokjes kort en krachtig.
Verwijder de steelaanzet en zaadjes
10
Besmeer een aubergineschijf met
volmondig, met een zoetige
aanzet en lichtdroge afdronk
van de chilipeper en snipper fijn.
hummus. Beleg met lamsblokjes en
in 2014 verkozen tot beste bier
Meng de kerstomaten met de overige
een tweede schijf aubergine. Werk af
van de wereld
met de tomatensalsa en rucola.
koriander, chilipeper, bieslook en