Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

9,

Baes

Po es

an,

m

I

4

u‘

Ei

+

L

ne

La

Tine: “Het

lamsvlees, dat uit

Groot-Brittannië

le

komt, is van

topkwaliteit!”

eN

en

x

| —

4 personen » 35 min

Je ,

2 aubergines

1 potje verse koriander

70 ml Boni Selection

500 g Spar lamsfilet

1 rode chilipeper

olijfolie extra vierge

20 ml Boni Selection

50 g Spar rucola

100 ml groentebouillon

olijfolie extra vierge

arachideolie

Lel tahin

és

2 limoenen

enkele takjes bieslook

1 kl komijnpoeder

500 g gekleurde

r

nus:

1 kl paprikapoeder

kerstomaten

1 groot blik kikkererwten

rio

=

|

Snipper de koriander fijn.

20 ml olijfolie. Kruid met zout en

D.

N

mus: giet de kikkererwten af en

limoensap.

spoel ze even.

Snij elke aubergine in 4 dikke schijven.

=

w

7

N

Mix de kikkererwten met 70 ml

Smeer de aubergineschijven in met

olijfolie, de groentebouillon, de tahin,

arachideolie en gril ze gaar langs

het komijnpoeder, het paprikapoeder

beide zijden in een grillpan.

en % potje verse koriander. Kruid naar

Snij de lamsfilet in dobbelstenen.

oo»

Tongerloo blond (6%)

smaak met zout en limoensap.

Verhit arachideolie in een pan en bak

nagisting op fles

Snij de kerstomaten in kwartjes.

de lamsblokjes kort en krachtig.

Verwijder de steelaanzet en zaadjes

10

Besmeer een aubergineschijf met

volmondig, met een zoetige

aanzet en lichtdroge afdronk

van de chilipeper en snipper fijn.

hummus. Beleg met lamsblokjes en

in 2014 verkozen tot beste bier

Meng de kerstomaten met de overige

een tweede schijf aubergine. Werk af

van de wereld

met de tomatensalsa en rucola.

koriander, chilipeper, bieslook en