Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

>

fi

7

Te

mn

È

ONZE LIEVELINGSOVENSCHOTEL

Eddy: “Voor mij is dit pure Belgische kost. Heerlijk! De verschillende laagjes

v

zijn des te beter. Toegegeven, het kaaslaagje is wel het allerbeste (lacht).”

Gehaktschotel met broccoli en bloemkool

8 personen e 45 min + oven: 15 min

1 broccoli

1 zakje Spar geraspte kaas

1 bloemkool

paneermeel

Katy:

1 kg Spar gemengd gehakt

2 el bloem

nootmuskaat

Spar boter

“Het gehakt vormt

2 kg Spar zachtkokende aardappelen

extra:

Boni Selection melk

ovenschotel

het middelste laagje. r

1Sparei

1

Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar in

een gladde bechamelsaus. Kruid met peper en zout. Laat de saus

gezouten water.

indikken. Voeg % zakje van de geraspte kaas toe en roer goed.

Reinig de broccoli en bloemkool. Snij alles in roosjes en stoom ze

Verwarm de oven voor op 200°C.

gaar.

Leg een dikke laag puree op de bodem van de ovenschotel.

w

Bak het gehakt rul in een pan met een klontje gesmolten boter.

Verdeel het gehakt erover.

Giet de gare aardappelen af en draai door de roerzeef tot een fijne

© æœ nu

Schik de broccoli en bloemkoolroosjes over het gehakt. Giet de

puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Werk de puree af

kaassaus erover.

met wat melk en een ei.

10.

Bedek met de rest van de geraspte kaas. Strooi er wat paneermeel

Kaassaus: maak een roux van 100 g boter en 2 el bloem. Bak in

over.

a1,

Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat nog

een pot, roer goed en laat goed opdrogen. Giet de melk erbij en

blijf met de klopper goed roeren tot de saus pruttelt en bindt tot

10 à 15 min garen tot alles warm is en er een korstje op de kaas zit.

F—

TSN

de

PTE Ÿ

3

d>

An

|

1

Fe

EP

%