Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
>
fi
7
Te
mn
È
ONZE LIEVELINGSOVENSCHOTEL
Eddy: “Voor mij is dit pure Belgische kost. Heerlijk! De verschillende laagjes
v
zijn des te beter. Toegegeven, het kaaslaagje is wel het allerbeste (lacht).”
Gehaktschotel met broccoli en bloemkool
8 personen e 45 min + oven: 15 min
1 broccoli
1 zakje Spar geraspte kaas
1 bloemkool
paneermeel
Katy:
1 kg Spar gemengd gehakt
2 el bloem
nootmuskaat
Spar boter
“Het gehakt vormt
2 kg Spar zachtkokende aardappelen
extra:
Boni Selection melk
ovenschotel
het middelste laagje. r
1Sparei
1
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar in
een gladde bechamelsaus. Kruid met peper en zout. Laat de saus
gezouten water.
indikken. Voeg % zakje van de geraspte kaas toe en roer goed.
Reinig de broccoli en bloemkool. Snij alles in roosjes en stoom ze
Verwarm de oven voor op 200°C.
gaar.
Leg een dikke laag puree op de bodem van de ovenschotel.
w
Bak het gehakt rul in een pan met een klontje gesmolten boter.
Verdeel het gehakt erover.
Giet de gare aardappelen af en draai door de roerzeef tot een fijne
© æœ nu
Schik de broccoli en bloemkoolroosjes over het gehakt. Giet de
puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Werk de puree af
kaassaus erover.
met wat melk en een ei.
10.
Bedek met de rest van de geraspte kaas. Strooi er wat paneermeel
Kaassaus: maak een roux van 100 g boter en 2 el bloem. Bak in
over.
a1,
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat nog
een pot, roer goed en laat goed opdrogen. Giet de melk erbij en
blijf met de klopper goed roeren tot de saus pruttelt en bindt tot
10 à 15 min garen tot alles warm is en er een korstje op de kaas zit.
F—
TSN
de
PTE Ÿ
3
d>
An
|
1
Fe
EP
%