Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37

De. Le) 4 I = = LS 21 1 ee a \ A 7} he il Ik | Ln a ze Al 45 min + koken: 1 u 20 min =; 4 personen 500 gwitte asperges 1 snuifje nootmuskaat 100 g Spar bloemige aardappelen 6 el Spar boter 2 sneden toastbrood 1 blokje groentebouillon 1 dikke ui 100 g Spar grijze garnalen 1 stengel witte selder 2 Spar eieren 100 g smeerkaas */, potje verse bieslook Schil de asperges. Breek 8 Voeg de aardappelen en het houterige einde het bouillonblokje toe en af. Was de schillen en laat 20 min koken. w uiteinden en gebruik ze Mix de soep fijn met de voor de bouillon. Breng smeerkaas en kruid met 1,2 | water aan de kook nootmuskaat, zwarte met de aspergeschillen peper en zout. en -uiteinden. Laat 1 u Kook de eieren 8 min in sudderen op een zacht kokend water. Pel en plet vuur en zeef. fijn. Kruid met zwarte Pel de ui en snipper fijn. peper en zout. LE 4 FE Schil de aardappelen en Warm de oven voor op 4 El snij in stukken. 200°C. Snij de selder en Snij de korsten van het ig 1 asperges in stukken. toastbrood en rol het in | ee Hou de kopjes apart 1 richting plat met een als garnituur. deegrol. Halveer. |] € Breng de aspergebouil- Smelt 3 el boter en wrijf lon aan de kook en blan- de broodrepen ermee in. | Bak 10 à 15 min in de cheer de aspergekoppen erin tot ze beetgaar zijn. voorverwarmde oven Haal uit de bouillon en ll Ci op een bakplaat tussen verfris met koud water. 2 bakvellen. : Bewaar de bouillon en Fr -2 (1 Snipper de bieslook fijn. ST | kopjes apart tot gebruik. Serveer de soep met een Verhit 3 el boter in een toast op de rand van het Orballo Albariño kookpot. Bak de ui glazig bord. Beleg de toast met (Rías Baixas, Galicië, Spanje) Roer de selder en geplet ei, garnalen en « elegante witte wijn asperges erdoor. Blus aspergekopjes. Bestrooi « intens aroma met bieslook. met de aspergebouillon. * mooie lange finale

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37