Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De.

Le)

4

I

=

=

LS

21

1

ee

a

\

A

7}

he

il

Ik |

Ln

a

ze

Al

45 min + koken: 1 u 20 min

=;

4 personen

500 gwitte asperges

1 snuifje nootmuskaat

100 g Spar bloemige aardappelen

6 el Spar boter

2 sneden toastbrood

1 blokje groentebouillon

1 dikke ui

100 g Spar grijze garnalen

1 stengel witte selder

2 Spar eieren

100 g smeerkaas

*/, potje verse bieslook

Schil de asperges. Breek

8

Voeg de aardappelen en

het houterige einde

het bouillonblokje toe en

af. Was de schillen en

laat 20 min koken.

w

uiteinden en gebruik ze

Mix de soep fijn met de

voor de bouillon. Breng

smeerkaas en kruid met

1,2 | water aan de kook

nootmuskaat, zwarte

met de aspergeschillen

peper en zout.

en -uiteinden. Laat 1 u

Kook de eieren 8 min in

sudderen op een zacht

kokend water. Pel en plet

vuur en zeef.

fijn. Kruid met zwarte

Pel de ui en snipper fijn.

peper en zout.

LE

4

FE

Schil de aardappelen en

Warm de oven voor op

4

El

snij in stukken.

200°C.

Snij de selder en

Snij de korsten van het

ig 1

asperges in stukken.

toastbrood en rol het in

|

ee

Hou de kopjes apart

1 richting plat met een

als garnituur.

deegrol. Halveer.

|]



Breng de aspergebouil-

Smelt 3 el boter en wrijf

lon aan de kook en blan-

de broodrepen ermee in.

|

Bak 10 à 15 min in de

cheer de aspergekoppen

erin tot ze beetgaar zijn.

voorverwarmde oven

Haal uit de bouillon en

ll

Ci

op een bakplaat tussen

verfris met koud water.

2 bakvellen.

:

Bewaar de bouillon en

Fr -2

(1

Snipper de bieslook fijn.

ST |

kopjes apart tot gebruik.

Serveer de soep met een

Verhit 3 el boter in een

toast op de rand van het

Orballo Albariño

kookpot. Bak de ui glazig

bord. Beleg de toast met

(Rías Baixas, Galicië, Spanje)

Roer de selder en

geplet ei, garnalen en

« elegante witte wijn

asperges erdoor. Blus

aspergekopjes. Bestrooi

« intens aroma

met bieslook.

met de aspergebouillon.

* mooie lange finale