Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De.
Le)
4
I
=
=
LS
21
1
ee
a
\
A
7}
he
il
Ik |
Ln
a
ze
Al
45 min + koken: 1 u 20 min
=;
4 personen
500 gwitte asperges
1 snuifje nootmuskaat
100 g Spar bloemige aardappelen
6 el Spar boter
2 sneden toastbrood
1 blokje groentebouillon
1 dikke ui
100 g Spar grijze garnalen
1 stengel witte selder
2 Spar eieren
100 g smeerkaas
*/, potje verse bieslook
Schil de asperges. Breek
8
Voeg de aardappelen en
het houterige einde
het bouillonblokje toe en
af. Was de schillen en
laat 20 min koken.
w
uiteinden en gebruik ze
Mix de soep fijn met de
voor de bouillon. Breng
smeerkaas en kruid met
1,2 | water aan de kook
nootmuskaat, zwarte
met de aspergeschillen
peper en zout.
en -uiteinden. Laat 1 u
Kook de eieren 8 min in
sudderen op een zacht
kokend water. Pel en plet
vuur en zeef.
fijn. Kruid met zwarte
Pel de ui en snipper fijn.
peper en zout.
LE
4
FE
Schil de aardappelen en
Warm de oven voor op
4
El
snij in stukken.
200°C.
Snij de selder en
Snij de korsten van het
ig 1
asperges in stukken.
toastbrood en rol het in
|
ee
Hou de kopjes apart
1 richting plat met een
als garnituur.
deegrol. Halveer.
|]
€
Breng de aspergebouil-
Smelt 3 el boter en wrijf
lon aan de kook en blan-
de broodrepen ermee in.
|
Bak 10 à 15 min in de
cheer de aspergekoppen
erin tot ze beetgaar zijn.
voorverwarmde oven
Haal uit de bouillon en
ll
Ci
op een bakplaat tussen
verfris met koud water.
2 bakvellen.
:
Bewaar de bouillon en
Fr -2
(1
Snipper de bieslook fijn.
ST |
kopjes apart tot gebruik.
Serveer de soep met een
Verhit 3 el boter in een
toast op de rand van het
Orballo Albariño
kookpot. Bak de ui glazig
bord. Beleg de toast met
(Rías Baixas, Galicië, Spanje)
Roer de selder en
geplet ei, garnalen en
« elegante witte wijn
asperges erdoor. Blus
aspergekopjes. Bestrooi
« intens aroma
met bieslook.
met de aspergebouillon.
* mooie lange finale