Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

je

=

+

P

LE st

ed

w

(|

4

ul

A

2



2

ou

RSIN

N

a

um

|

Ks

D"

d>

A

PE

Île

À

Encre nee

<<

=

u

en

|

| à

bou

I

Ka

A

Enge

Roereitje met asperges

HET BOURSIN GEVOEL

Niveau u

| Bereiding 15 min | koken 5 min | 10 pers

Boursin® Cuisine

Knoflook & Fijne Kruiden

Ingrediënten voor 10 amuses

Stap 1

e 1/2 bussel witte asperges

Schil de groene en witte asperges en snijd ze in stukken van ongeveer 1cm. Blancheer ze kort in

gezouten en kokend water en verfris ze dan snel in koud water.

« 1/2 bussel groene asperges

e 10 eieren

Stap 2

e 150 g Boursin® Cuisine Knoflook &

Laat de asperges goed uitlekken. Smelt de boter in een kom op laag vuur zonder dat ze kleurt.

Fijne Kruiden en 5 cl melk

Voeg nu de eieren, peper & zout en muskaatnoot toe. Gaar de eieren al roerend op een zacht

e 1/2 bussel gehakte bieslook

vuurtje met behulp van een klopper.

e 15 g boter

Stap 8

e Peper, zout en muskaatnoot

Wanneer de eieren bijna klaar zijn, het garen’ stoppen door de asperges en de Boursin® Cuisine

Knoflook & Fijne Kruiden (gemengd met de melk) onder het roerei te mengen. Verdeel het roerei

onder 10 kommetjes en bestrooi met de gehakte bieslook.

5

u

en

men mens

=

m

CE

=

Dn

ONTDEK

ONS GAMMA

boursin,



=

| boursin ?

BOURSIN® CUISINE

Sa

ni,

x

——

Te

/

BE