Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
je
=
+
P
LE st
ed
w
(|
4
ul
A
2
“
2
ou
RSIN
N
a
um
|
Ks
D"
d>
A
PE
Île
À
Encre nee
<<
=
u
en
|
| à
bou
I
Ka
A
Enge
Roereitje met asperges
HET BOURSIN GEVOEL
Niveau u
| Bereiding 15 min | koken 5 min | 10 pers
Boursin® Cuisine
Knoflook & Fijne Kruiden
Ingrediënten voor 10 amuses
Stap 1
e 1/2 bussel witte asperges
Schil de groene en witte asperges en snijd ze in stukken van ongeveer 1cm. Blancheer ze kort in
gezouten en kokend water en verfris ze dan snel in koud water.
« 1/2 bussel groene asperges
e 10 eieren
Stap 2
e 150 g Boursin® Cuisine Knoflook &
Laat de asperges goed uitlekken. Smelt de boter in een kom op laag vuur zonder dat ze kleurt.
Fijne Kruiden en 5 cl melk
Voeg nu de eieren, peper & zout en muskaatnoot toe. Gaar de eieren al roerend op een zacht
e 1/2 bussel gehakte bieslook
vuurtje met behulp van een klopper.
e 15 g boter
Stap 8
e Peper, zout en muskaatnoot
Wanneer de eieren bijna klaar zijn, het garen’ stoppen door de asperges en de Boursin® Cuisine
Knoflook & Fijne Kruiden (gemengd met de melk) onder het roerei te mengen. Verdeel het roerei
onder 10 kommetjes en bestrooi met de gehakte bieslook.
5
u
en
men mens
=
m
CE
=
Dn
ONTDEK
ONS GAMMA
boursin,
—
=
| boursin ?
BOURSIN® CUISINE
Sa
ni,
x
——
Te
/
BE