Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE TO]
P
F
5
=d
De
ee
u a ms a N
In het
>”
ä
winkelmandje
RX Fr
van …
+
Linda Delanghe: “Ik werk
hier, maar doe hier ook
Li]
steevast mijn boodschappen.
(LD
Zeker dan voor de
“a
ne
‘speciallekes’, zoals gekleurde
B a
Cv
kerstomaatjes of witte
asperges.”
Le
-
Pr
FA
x
we
ONS LIEVELINGSHAPJE
Le
Katty: “We gaan graag met topproducten uit de zee
—
aan de slag. Het zilte van de zalm en garnaaltjes
past trouwens perfect met het zoete van de
u
granaatappelpitten en Granny Smith-appel.”
en
rk
„Een
Witlofblaadje met zalm-
,
garnaalmengeling
4 personen e 15 min
«*
3 sneetjes Spar Noorse gerookte
3 stronkjes fijnproeverswitlof
u
D
z
4
zalm
% Granny Smith-appel
100 g Spar garnalen
verse peterselie
an
El
1 stukje Spar gekookte zalm
200 g Boni Selection zure room
1 doosje Spar granaatappelpitten
Funkysalt fish kruiden
Snij het witlof van 2 stronkjes zeer fijn.
Snij de gekookte en gerookte zalm zeer fijn.
k
Meng de zalm onder het witlof.
F
Snij de appel in kleine blokjes.
Meng met de zure room en kruid met peper en viskruiden.
Snipper de peterselie fijn.
=
Meng de peterselie onder de zure room.
Voeg de garnalen toe, maar hou een beetje over voor de afwerking.
© © NO U1 PB W N
Meng alles onder elkaar.
5
Trek de blaadjes van het laatste stronkje los en verdeel de zalm-garnaal-
[D
mengeling erover.
CE
5
Schik de blaadjes op een bord en werk elk witlofblaadje af met enkele
granaatappelpitten.
nr
ns
N