Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 48 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 48
= WPT: wur = u de GA £ £ dy AA Silvies keuke hi 2 5 dit Ce 5 ee Hoe ziet je kookweek eruit? Br Fit Sn + mn, Fi aars “We koken elke dag vers. In de week kook F u Pe ik. Het zijn dan niet al te gecompliceerde ki 74 EN gerechten. Op woensdag eet mijn vader ; : Aa") v ar Fa ws er eN LS de il F Eli if La té mee. In het weekend en wanneer we gas- l # € ten ontvangen, kookt mijn man. Ik neem # 5 Fred ST pu : wi & DE We wel altijd het dessert voor mijn rekening.” En +3 SSH “Doordat we twee dochters hebben met Fe Par Pi # elk een eigen agenda, is het niet altijd een- voudig te weten voor hoeveel personen I je moet koken. Dus op tijd en stond met 12 Ph elkaar afstemmen, is zeker een must.” I 1 A 7 “ Hoe ontbijt je? fr “In de week maak ik elke ochtend haver- moutpap. Daar voeg ik nog granen, pitten % ÿ + ; ap en veel fruit aan toe. Op zondag staat er al “A dx eens een pistolet, koffiekoek of eitje op het à menu.” bs Wat eet je als lunch? | Le wo, 's Middags eet ik meestal restjes van de 4 avond voorheen.” ir ; Fis Wat heb je altijd in huis? aa” “Er zijn altijd eitjes in huis. Daar kan iedereen van het gezin snel iets lekkers H > mee maken.” Ÿ | er Wat is je top drie van r lievelingsgerechten? ER EE “Op één: rode curry met kip en fruit, op ke twee: witlofrolletjes met hesp en kaassaus FA } Pr i en op drie: steak tartaar.” EN Wat is jouw ‘signature dish’? N “Een oer-Belgische hutsepot. Ook met rijstpap, bereid volgens het recept van da | +5 mijn ‘bomma’, scoor ik altijd.” je kr | s AN Wat was je grootste en keukenblunder? il fra “Ik heb ooit eens paella met kip en zee- 1 M % vruchten gemaakt. Heel wat werk, maar er fr. zer a LE jammer genoeg niet lekker en vrij droog.” 4 Ki à à % Pr ax Sr def, PE it 1 Le he ie 2 ù Ai ue Vu wa rt = np Et ERS I al len See.
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 48