Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

WPT:

wur

=

u

de

GA

£

£

dy

AA

Silvies keuke

hi

2

5

dit

Ce

5

ee

Hoe ziet je kookweek eruit?

Br

Fit

Sn

+

mn,

Fi

aars

“We koken elke dag vers. In de week kook

F

u

Pe

ik. Het zijn dan niet al te gecompliceerde

ki

74

EN

gerechten. Op woensdag eet mijn vader

;

:

Aa")

v ar

Fa

ws

er

eN

LS de

il

F

Eli

if

La



mee. In het weekend en wanneer we gas-

l #



ten ontvangen, kookt mijn man. Ik neem

#

5

Fred

ST pu

:

wi

&

DE

We

wel altijd het dessert voor mijn rekening.”

En

+3

SSH

“Doordat we twee dochters hebben met

Fe

Par

Pi #

elk een eigen agenda, is het niet altijd een-

voudig te weten voor hoeveel personen

I

je moet koken. Dus op tijd en stond met

12

Ph

elkaar afstemmen, is zeker een must.”

I

1

A

7



Hoe ontbijt je?

fr

“In de week maak ik elke ochtend haver-

moutpap. Daar voeg ik nog granen, pitten

%

ÿ

+

;

ap

en veel fruit aan toe. Op zondag staat er al

“A

dx

eens een pistolet, koffiekoek of eitje op het

à

menu.”

bs

Wat eet je als lunch?

|

Le

wo,

's Middags eet ik meestal restjes van de

4

avond voorheen.”

ir

;

Fis

Wat heb je altijd in huis?

aa”

“Er zijn altijd eitjes in huis. Daar kan

iedereen van het gezin snel iets lekkers

H

>

mee maken.”

Ÿ

|

er

Wat is je top drie van

r

lievelingsgerechten?

ER

EE

“Op één: rode curry met kip en fruit, op

ke

twee: witlofrolletjes met hesp en kaassaus

FA

}

Pr

i

en op drie: steak tartaar.”

EN

Wat is jouw ‘signature dish’?

N

“Een oer-Belgische hutsepot. Ook met

rijstpap, bereid volgens het recept van

da

|

+5

mijn ‘bomma’, scoor ik altijd.”

je

kr

|

s

AN

Wat was je grootste

en

keukenblunder?

il

fra

“Ik heb ooit eens paella met kip en zee-

1

M

%

vruchten gemaakt. Heel wat werk, maar

er

fr.

zer

a

LE

jammer genoeg niet lekker en vrij droog.”

4

Ki

à

à

%

Pr

ax

Sr

def,

PE

it 1

Le

he

ie

2

ù

Ai

ue

Vu

wa

rt

=

np

Et

ERS

I al

len

See.