Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

st

RE ie

Es

a

pe

=

=

= Re

er

+

ke

LA

ie

zi

Bl

pe

rt

=

Laer,

Bel

Ee

SEE

Re

je

a

en,

ze

a

De

Zen

u

-

“=

=

ar

ze

no

u

=

à

Er

=

E

a

h

3

Schelvisballetjes met

Chablis

panko en mangodip

Cave des Vignerons de Chablis

=

(Frankrijk)

u

4 personen (16 balletjes) 50 min

si mik,

* sappige en fruitige wijn

=

ta

« mineraalachtige toets met frisse citrustonen

300 g Spar schelvishaasje

+ lange afdronk

æ—-

ae

ah

30 g bloem

ze

x.

fer

iss

2 tenen look

we

u

=

=

>=



25 g verse gember

hen

_t

1 rode chilipeper

=

=

ee

1 potje verse koriander

Sr

FR.

+

=

à

en

ad:

>

HAS

mr

1 citroengrasstengel

;

5

Te

2 kl vissaus

<>

&

ee

60 gpanko

5

mangodip:

gl

% mango

50 g Boni Selection mayonaise

7



Fa

dg

25 g Boni Selection sweet chilisaus

ne

3

na

à

Pel de look en pers fijn met een look-

5

pers.

Schil de gember en rasp fijn.

hei

Verwijder de steelaanzet en zaadjes

van de chilipeper en snipper fijn. Snip-

=

per de koriander fijn.

RE,

u

>

Verwijder de 2 buitenste bladeren van

En

a,

4

ee

a

de citroengrasstengel en snipper de

Ro:

8

e

Ex

Ex

ES

DL >

=

rest fijn.

+

=

Mix de schelvis met de bloem, de look,

tn ed

4

de

de gember, de koriander, het citroen-

i

=

=,

gras en de vissaus fijn tot puree.

D"

Roer de chilipepers eronder.

h

pn

Zet min. 30 min in de koelkast om op te

5

+

ES

: 3

stijven.

Lo

ee

=

5

Mangodip: schil de mango en mix

Pi

100 g vruchtvlees tot een smeuïge

;

puree met de mayonaise en sweet

chilisaus.



F

\

En,

Verwarm de friteuse voor op 180°C.

TE

10.

Schep met 2 kl een quenelle van de

heho

Fu

De

$

vispuree en laat in de panko vallen. Pak

a

“4

LS

het balletje vast en rol tot een bal.

FS

a

11

Frituur de balletjes 3 à 5 min in de

k

er

wame friteuse.

Br

=

12

Laat uitlekken op keukenpapier en

EE

Ee

=

bestrooi met wat zout.

de

w F

13,

Serveer de schelvisballetjes met de

ce

SE

mangodip.

ES

Le

mel

a

Re

ee

Fo

=

-

Se