Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 66

Le st RE ie Es a pe = = = Re er + ke LA ie zi Bl pe rt = Laer, Bel Ee SEE Re je a en, ze a De Zen u - “= = ar ze no u = à Er = E a h 3 Schelvisballetjes met Chablis panko en mangodip Cave des Vignerons de Chablis = (Frankrijk) u 4 personen (16 balletjes) 50 min si mik, * sappige en fruitige wijn = ta « mineraalachtige toets met frisse citrustonen 300 g Spar schelvishaasje + lange afdronk æ—- ae ah 30 g bloem ze x. fer iss 2 tenen look we u = = >= € 25 g verse gember hen _t 1 rode chilipeper = = ee 1 potje verse koriander Sr FR. + = à en ad: > HAS mr 1 citroengrasstengel ; 5 Te 2 kl vissaus <> & ee 60 gpanko 5 mangodip: gl % mango 50 g Boni Selection mayonaise 7 ’ Fa dg 25 g Boni Selection sweet chilisaus ne 3 na à Pel de look en pers fijn met een look- 5 pers. Schil de gember en rasp fijn. hei Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn. Snip- = per de koriander fijn. RE, u > Verwijder de 2 buitenste bladeren van En a, 4 ee a de citroengrasstengel en snipper de Ro: 8 e Ex Ex ES DL > = rest fijn. + = Mix de schelvis met de bloem, de look, tn ed 4 de de gember, de koriander, het citroen- i = =, gras en de vissaus fijn tot puree. D" Roer de chilipepers eronder. h pn Zet min. 30 min in de koelkast om op te 5 + ES : 3 stijven. Lo ee = 5 Mangodip: schil de mango en mix Pi 100 g vruchtvlees tot een smeuïge ; puree met de mayonaise en sweet chilisaus. ‚ F \ En, Verwarm de friteuse voor op 180°C. TE 10. Schep met 2 kl een quenelle van de heho Fu De $ vispuree en laat in de panko vallen. Pak a “4 LS het balletje vast en rol tot een bal. FS a 11 Frituur de balletjes 3 à 5 min in de k er wame friteuse. Br = 12 Laat uitlekken op keukenpapier en EE Ee = bestrooi met wat zout. de w F 13, Serveer de schelvisballetjes met de ce SE mangodip. ES Le mel a Re ee Fo = - Se

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 66