Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Le
st
RE ie
Es
a
pe
=
=
= Re
er
+
ke
LA
ie
zi
Bl
pe
rt
=
Laer,
Bel
Ee
SEE
Re
je
a
en,
ze
a
De
Zen
u
-
“=
=
ar
ze
no
u
=
à
Er
=
E
a
h
3
Schelvisballetjes met
Chablis
panko en mangodip
Cave des Vignerons de Chablis
=
(Frankrijk)
u
4 personen (16 balletjes) 50 min
si mik,
* sappige en fruitige wijn
=
ta
« mineraalachtige toets met frisse citrustonen
300 g Spar schelvishaasje
+ lange afdronk
æ—-
ae
ah
30 g bloem
ze
x.
fer
iss
2 tenen look
we
u
=
=
>=
€
25 g verse gember
hen
_t
1 rode chilipeper
=
=
ee
1 potje verse koriander
Sr
FR.
+
=
à
en
ad:
>
HAS
mr
1 citroengrasstengel
;
5
Te
2 kl vissaus
<>
&
ee
60 gpanko
5
mangodip:
gl
% mango
50 g Boni Selection mayonaise
7
’
Fa
dg
25 g Boni Selection sweet chilisaus
ne
3
na
à
Pel de look en pers fijn met een look-
5
pers.
Schil de gember en rasp fijn.
hei
Verwijder de steelaanzet en zaadjes
van de chilipeper en snipper fijn. Snip-
=
per de koriander fijn.
RE,
u
>
Verwijder de 2 buitenste bladeren van
En
a,
4
ee
a
de citroengrasstengel en snipper de
Ro:
8
e
Ex
Ex
ES
DL >
=
rest fijn.
+
=
Mix de schelvis met de bloem, de look,
tn ed
4
de
de gember, de koriander, het citroen-
i
=
=,
gras en de vissaus fijn tot puree.
D"
Roer de chilipepers eronder.
h
pn
Zet min. 30 min in de koelkast om op te
5
+
ES
: 3
stijven.
Lo
ee
=
5
Mangodip: schil de mango en mix
Pi
100 g vruchtvlees tot een smeuïge
;
puree met de mayonaise en sweet
chilisaus.
‚
F
\
En,
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
TE
10.
Schep met 2 kl een quenelle van de
heho
Fu
De
$
vispuree en laat in de panko vallen. Pak
a
“4
LS
het balletje vast en rol tot een bal.
FS
a
11
Frituur de balletjes 3 à 5 min in de
k
er
wame friteuse.
Br
=
12
Laat uitlekken op keukenpapier en
EE
Ee
=
bestrooi met wat zout.
de
w F
13,
Serveer de schelvisballetjes met de
ce
SE
mangodip.
ES
Le
mel
a
Re
ee
Fo
=
-
Se