Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FET

2

Î

L

J

r

#

Hi

N

ij

Br

N

u

E

|

(!

SN

AN

I

re

&

ES

®.

Lamsnavarin met gepofte krieltjes

si

4 personen » 40 min + oven: 2 u 30 min

1 kg Spar lamsbout-

2 rapen

2 kl komijn

sneden

70 g Boni Selection

1 Boni Selection

lui

|

tomatenpuree

kruidentuiltje

1

2 tenen look

400 ml Boni Selection

1el Luikse stroop

1 bussel jonge wortel

gepelde tomaten

1 potje verse

200 g snijbonen

in blik

krulpeterselie

100 g Boni Selection

100 ml rode wijn

1 kg Spar krieltjes

|

erwten (diepvries)

2 blokjes rundsbouillon

arachideolie

Warm de oven voor op 160°C.

aan de stoofschotel. Laat nog

Snij de lamsboutsneden in stoof-

45 min verder garen onder dek-

vleesstukken.

sel in de oven.

Pel de ui en snipper fijn. Pel de

11

Verwijder de uiteinden van de

look en pers fijn.

snijbonen en snij de bonen in

Verhit arachideolie in een

schuine stukken van 2 cm.

12.

hi

stoofpot en bak de lamsblokjes

Voeg samen met de erwten

l

krokant.

toe aan de stoofpot en laat nog

Voeg de ui en look toe en laat

15 min verder garen in de oven.

glazig bakken.

13

Haal de navarin uit de oven en

[RM

|

Blus met rode wijn en laat vol-

verhoog de oventemperatuur

|

ledig verdampen.

naar 200°C.

en

14.

Roer de tomatenpuree en komijn

Roer de Luikse stroop door de na-

k

Öä

erdoor. Bevochtig met de ge-

varin en kruid met zwarte peper

en zout.

pelde tomaten en 800 ml water.

Breng aan de kook met

15

Boen de krieltjes schoon en dep

ie)

1

het kruidentuiltje en de

goed droog.

rundsbouillonblokjes. Laat

16.

Leg ze in een ovenschotel en

1 u 30 min onder deksel verder

besprenkel met 2 el arachideolie.

garen in de oven.

Kruid met zwarte peper en zout.

Zet 25 min in de oven.

Schil de rapen en snij in 8 partjes.

Verwijder het loof van de wor-

17.

Snipper de krulpeterselie fijn en

roer door de navarin.

tels, schil ze en snij in stukken

van 4 cm.

18

Serveer de navarin met de

gepofte krieltjes.

10. Voeg de wortelen en rapen toe