Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FET
2
Î
L
J
r
#
Hi
N
ij
Br
N
u
E
|
(!
SN
AN
I
re
&
ES
®.
Lamsnavarin met gepofte krieltjes
si
4 personen » 40 min + oven: 2 u 30 min
1 kg Spar lamsbout-
2 rapen
2 kl komijn
sneden
70 g Boni Selection
1 Boni Selection
lui
|
tomatenpuree
kruidentuiltje
1
2 tenen look
400 ml Boni Selection
1el Luikse stroop
1 bussel jonge wortel
gepelde tomaten
1 potje verse
200 g snijbonen
in blik
krulpeterselie
100 g Boni Selection
100 ml rode wijn
1 kg Spar krieltjes
|
erwten (diepvries)
2 blokjes rundsbouillon
arachideolie
Warm de oven voor op 160°C.
aan de stoofschotel. Laat nog
Snij de lamsboutsneden in stoof-
45 min verder garen onder dek-
vleesstukken.
sel in de oven.
Pel de ui en snipper fijn. Pel de
11
Verwijder de uiteinden van de
look en pers fijn.
snijbonen en snij de bonen in
Verhit arachideolie in een
schuine stukken van 2 cm.
12.
hi
stoofpot en bak de lamsblokjes
Voeg samen met de erwten
l
krokant.
toe aan de stoofpot en laat nog
Voeg de ui en look toe en laat
15 min verder garen in de oven.
glazig bakken.
13
Haal de navarin uit de oven en
[RM
|
Blus met rode wijn en laat vol-
verhoog de oventemperatuur
|
ledig verdampen.
naar 200°C.
en
14.
Roer de tomatenpuree en komijn
Roer de Luikse stroop door de na-
k
Öä
erdoor. Bevochtig met de ge-
varin en kruid met zwarte peper
en zout.
pelde tomaten en 800 ml water.
Breng aan de kook met
15
Boen de krieltjes schoon en dep
ie)
1
het kruidentuiltje en de
goed droog.
rundsbouillonblokjes. Laat
16.
Leg ze in een ovenschotel en
1 u 30 min onder deksel verder
besprenkel met 2 el arachideolie.
garen in de oven.
Kruid met zwarte peper en zout.
Zet 25 min in de oven.
Schil de rapen en snij in 8 partjes.
Verwijder het loof van de wor-
17.
Snipper de krulpeterselie fijn en
roer door de navarin.
tels, schil ze en snij in stukken
van 4 cm.
18
Serveer de navarin met de
gepofte krieltjes.
10. Voeg de wortelen en rapen toe