Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38

FET 2 Î L J r # Hi N ij Br N u E | (! SN AN I re & ES ®. Lamsnavarin met gepofte krieltjes si 4 personen » 40 min + oven: 2 u 30 min 1 kg Spar lamsbout- 2 rapen 2 kl komijn sneden 70 g Boni Selection 1 Boni Selection lui | tomatenpuree kruidentuiltje 1 2 tenen look 400 ml Boni Selection 1el Luikse stroop 1 bussel jonge wortel gepelde tomaten 1 potje verse 200 g snijbonen in blik krulpeterselie 100 g Boni Selection 100 ml rode wijn 1 kg Spar krieltjes | erwten (diepvries) 2 blokjes rundsbouillon arachideolie Warm de oven voor op 160°C. aan de stoofschotel. Laat nog Snij de lamsboutsneden in stoof- 45 min verder garen onder dek- vleesstukken. sel in de oven. Pel de ui en snipper fijn. Pel de 11 Verwijder de uiteinden van de look en pers fijn. snijbonen en snij de bonen in Verhit arachideolie in een schuine stukken van 2 cm. 12. hi stoofpot en bak de lamsblokjes Voeg samen met de erwten l krokant. toe aan de stoofpot en laat nog Voeg de ui en look toe en laat 15 min verder garen in de oven. glazig bakken. 13 Haal de navarin uit de oven en [RM | Blus met rode wijn en laat vol- verhoog de oventemperatuur | ledig verdampen. naar 200°C. en 14. Roer de tomatenpuree en komijn Roer de Luikse stroop door de na- k Öä erdoor. Bevochtig met de ge- varin en kruid met zwarte peper en zout. pelde tomaten en 800 ml water. Breng aan de kook met 15 Boen de krieltjes schoon en dep ie) 1 het kruidentuiltje en de goed droog. rundsbouillonblokjes. Laat 16. Leg ze in een ovenschotel en 1 u 30 min onder deksel verder besprenkel met 2 el arachideolie. garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 25 min in de oven. Schil de rapen en snij in 8 partjes. Verwijder het loof van de wor- 17. Snipper de krulpeterselie fijn en roer door de navarin. tels, schil ze en snij in stukken van 4 cm. 18 Serveer de navarin met de gepofte krieltjes. 10. Voeg de wortelen en rapen toe

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38